Nailsupplies ja eBay saaliita

Pitkästä aikaa ostopostausta, kun ihana postimies toi nyssyköitä! <3 Meidän postimies on valkotukkainen, hieman vanhempi herra, joka sano...

Pitkästä aikaa ostopostausta, kun ihana postimies toi nyssyköitä! <3 Meidän postimies on valkotukkainen, hieman vanhempi herra, joka sanoo aina hymyillen, että "tässä ois taas näitä nyssyköitä" :D

Mutta niin, tein tässä kuukauden sisään muutaman tilauksen eBayhin sekä yhden tilauksen Nailsupplies.us -verkkokauppaan ja ajattelin näyttää teille mitä niistä nyssyköistä paljastui :)



Love.Angel.Music.Baby. ja Hey Baby

Pitkään odotetut OPI Gwen Stefani -kokoelman kaunokaiset saapuivat eBaystä. Kyseinen kokoelma julkaistiin äskettäin ja mm. näitä kahta himoitsin kovasti. Love.Angel.Music.Baby. on kultainen satiinilakka, jossa on täysin samanlainen koostumus kuin hopeisessa sisaressaan This Gown Needs A Crown -lakassa. Ihanuutta <3 Hey Baby on syötävän herkullinen pinkki creme, joka taitaa olla juuri se paras pinkin sävy mitä lakalla voi olla mun mielestä. Nämä pääsivät jo kynsille ja niistä sitten myöhemmin toisessa postauksessa. Gwen Stefani -kokoelmasta löytyy muitakin himotuslakkoja ja voin luvata, että nämä kaksi eivät jääneet ainoiksi mun kokoelmissa :)




Glittering Garland, Holly-Day, Butler Please, Snap Happy

Mimaxilla oli jotkin China Glazet alessa, ja iskin silmäni kahteen jouluisen vihreään yksilöön, joten oli pakko kotiuttaa Holly-Day creme sekä Glittering Garland jellyglitter. Molemmat lakat on vuoden 2012 Let It Snow -koelmasta.

Pari Essietä meni myös ostoskoriin: Butler Please sininen creme ja Snap Happy punainen creme. Butler Pleasen tilasin vähän niin kuin korvaajaksi Color Clubin Bright Nightille, mutta harmi kyllä BP ei ole niin sähköinen kuin BN. Täydellisen sähkönsinisen lakan metsästys siis jatkukoon. Mimaxilla myytävissä Essie-lakoissa on muuten leveät suomisiveltimet, siitä plussaa.

Sitten tilasin vielä koristelusiveltimiä, koska omissani nuo pitkänmalliset ja ohuet siveltimet ei ole niin hyviä. Noita en ole vielä testannut, joten sen näkee ovatko hyviä vaiko eivät.



Ignite The Night, Hors D'Oeuvres, On A Silver Platter, Lots Of Lux


Tilasin Nailsuppliessilta perussetin eli 9 lakkaa (flat rate -paketti). Mukaan mahtui Essie Encrusted Treasures -kokoelman neljä upeaa kaunotarta: Ignite The Night, Hors D'Oeuvres, On A Silver Platter sekä Lots Of Lux. Olin ihan häkeltynyt, kun näin omin silmin, miten ihanasti nuo kimalteli. Lots Of Lux on ehkä lemppari näistä, sähkönsininen tekstuurilakka mahtavalla kimalluksella, ai ai.


Ignite The Night, Hors D'Oeuvres, On A Silver Platter, Lots Of Lux


A Cut AboveSet In Stones

Essie Luxeffects-kokoelmasta tilasin kaaaaaaaaauan himoitsemani roosan glitteri-ihanuuden - A Cut Above. Sen seuraksi lähti mukaan hopea Set In Stones.



Crown Me Already!, Pirouette My Whistle, Dutch ‘Ya Just Love OPI?

Viimeisenä mutta ei todellakaan vähäisimpänä lisää OPI-lakkoja hieman vanhemmista kokoelmista. Vasemman puolimmaisin, hopea glitteripommi Crown Me Already! on tilattu eBaystä. Se kuuluu Miss Universe 2012 kokoelmaan.

Kaksi muuta tulivat Nailsuppliesin paketissa - hempeä Pirouette My Whistle (New York City Ballet 2012) ja ihana violetti Dutch ‘Ya Just Love OPI? (Holland 2012), jossa on todella kaunista kultaisen punertavaa shimmeriä. Ihastuin DYJLO-lakkaan välittömästi, kun tutkiskelin Sokoksen lakkavalikoimaa ja näin tuon kätketyn kimalluksen - mikä aarre! <3


Sen pituinen se! Löytyykös teiltä samoja ihastuksia tai tuliko uusia himotuksia? :) Ja mitä olette mieltä, onko ostopostauksia kiva nähdä blogissa vai haluatteko, että laitan niitä vaan Facebookkiin Ostoksia-albumiin?

Katso myös

34 kommenttia

  1. Mun mielestä on kiva lukea myös ostopostauksia. Mullakin on Pirouette My Whistle. Vaikka se nyt ei ole mikään ihme, kun se tuntuu olevan sen verran nätti lakka, että melkeen kaikilla on se. :D Paljonko oli muuten postarit tolle NS-paketille?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kiva, että tykkäät ostopostauksista. Joo tosi monella on tuo Pirouette My Whistle, mutta itse lämpenin sille vasta tässä äskettäin :) Se on ollut jotenkin liian hemppis mun mielestä aiemmin :D Postikulut oli 28,75 dollaria.

      Poista
  2. Tykkään ostospostauksista, jatka ehdottomasti :) tässä kännykällä selaillessa ei kaikki kuvat näkynyt mutta tekstien perusteella tosi kivoja juttuja. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Selvä, ostopostauksia tulee sitten jatkossakin :)

      Hmm tuliko kuvat näkyviin myöhemmin? Kokeilitko päivittää sivun? Mikä puhelin sulla on? Ja onko ennenkin ollut samaa ongelmaa, että kaikki kuvat ei oo näkyny?

      Poista
  3. Multa löytyy tuo Essien Set In Stones, mutta sen vieressä kuvassa pötköttelevä A Cut Above näyttää tosiaan yhtä kivalta. Ehkä himoitsen sitä vähäsen :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan ne nyt niin suloinen pari, että ei Set In Stonesia voi yksin jättää eiks :D

      Poista
  4. Itse ainakin luen ostopostauksia mielelläni, kiva nähdä mitä muut on ostaneet ja niistä monesti bongaa itselleenkin löytöjä. Siitä tosin en tiedä onko positiivista vai ei että oma ostoslista kasvaa... :D
    Tuota Dutch ‘Ya Just Love OPI?-lakkaa olen minäkin vähän vilkuillut, odotan innolla postausta siitä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo oon sun kanssa täysin samaa mieltä! Itsekkin rakastan lukea toisten ostopostauksia, mutta tosiaan tuo "haittapuoli" on ostoslistan kasvaminen :D

      DYJLO on iiiihana, tikulle jo kokeilin ja on tosi hyvän laatuinen ja peittävä <3

      Poista
  5. Kivoja ostoksia ja luen myös mielelläni =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että säkin tykkäät ostopostauksista! Täytyy tehdä niitä jatkossakin :)

      Poista
  6. Miltä myyjältä nuo Gwen-OPI:t on? Ja paljon maksaa? :) Mun pitäs kans tilata nuo :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. http://www.ebay.com/itm/OPI-GWEN-STEFANI-LIMITED-EDITION-COLLECTION-Full-size-15ml-0-5fl-Oz-/310833349469 tuolta löytyy tarkat tiedot :) Voin kyllä suositella kyseistä myyjää.

      Poista
  7. Mää ainaki tykkään ostopostauksista. Näkee ihanuuksia lakkoja ja saa kuolata... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva juttu! Kuolaamisefekti on tosiaan vaarana :D

      Poista
  8. Kivoja hankintoja ja tällaiset ostospostaukset on kivoja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! Olisi aika monen postauksen verran esiteltävää, mutta täytyy katsoa, mitkä kaikki sitä sitten aina esittelis :)

      Poista
  9. Ostopostaukset on kyllä kivoja, mutta vielä kun olis samassa swatchit lakoista niin se kruunaisi kaiken ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo swatchit ei tullu mukaan, kun en jaksanut niitä alkaa kuvailemaan vielä :) Mutta koitan joihinkin ostopostauksiin saada nekin laitettua!

      Poista
  10. Tuo lots of lux olisi kyllä kiva nähdä kynsillä :D näyttää ja kuulostaa upealle (: äläkä missään nimessä lopeta ostopostauksia! Tuovat kivaa vaihtelua. Kyllähän sitä saa aina haaveilla ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on niiiiiiin ihana! Kokeilin tikulle ja meinasin pyörtyä kun oli niin kaunis :D Ja hyvä kuulla, että sinäkin tykkäät ostopostauksista, en siis lopeta näitä vaan päinvastoin koitan muistaa tehdä useamminkin :) Ja todellakin saa haaveilla ja vaikka vinkata tuttaville lahjatoiveita jos ei muuta :D

      Poista
  11. Vau mitä lakkoja! :) Itse kotiutin Gwen Stefani kokoelmasta push and shove lakan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on tulossa mullekin vielä, mutta saa nähdä onko se sitten mieluinen. Ootkos itse ehtinyt jo kokeilemaan?

      Poista
  12. Tiedätkö lasketaanko noihin postituskuluihin muutkin ostokset, kuin lakkapullot? Esimerkiksi kynsinipsut. Lähteekö niistäki se "yks lakkapullo"?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se flat rate paketti on tietyn kokoinen eli siihen mahtuu just 9 lakkaa. Riippuu sitten varmaan niitten tuotteiden koosta, että montako niitä mahtuu. Mikä on muuten kynsinipsu?? :)

      Poista
    2. Kynsinipsut meinaa siis kynsileikkureita. :) Et oo ainoo, joka ihmettelee kyseistä ilmausta :D

      Poista
    3. Aaa kynsileikkurit! :D

      Poista
  13. Ah, taas tuli himo ostaa noi Essie Encrusted Treasures kokoelman lakat, vaikka olen kovasti yrittänyt häätää ne pois mielestäni. Damn you :D
    Hei, tuliko tuo Nailsuppliesin paketti ihan normaalisti kotiin, ilman tulliin joutumista? Viimeisestä Transdesignin tilauksestani on sen verran aikaa, että jännää tilata taas. Silloin ne ainakin merkitsi paketin päälle muistaakseni Gift ja joku 4,95$ arvon ja ajattelin josko ne tekee vielä niin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sori sori :D Mutta ei niitä kannata häätää pois! :D Nailsupplies-paketti tuli ihan normisti joo ja pakettiin ne merkkaa edelleen tuon viiden dollarin arvon. Ei ole kertaakaan jäänyt tulliin mulla, kopkopkop :)

      Poista
  14. Itselleni oli uusi juttu tämä nailsupplies.Mutta hetken siellä surffailtuani en kyllä löytänyt enää Opia sieltä.Woot?Ilmeisesti sitten poistunut valikoimista.Blääh.
    T:Sanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinne pitää ensin kirjautua ja sitten vasta näkee OPIn lakat. Vähän outoa, mutta kyllä ne OPIt siellä onneksi on vielä :)

      Poista
  15. Heips! :) Onko noi Essien lakat ihan "aitoja"? Onko niissä se paksu suti? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Nuo Essien lakat on kyllä aitoja, mutta ne on Professional-lakkoja eli sillä kapeammalla sudilla. Glittereissä siitä kapeammasta sudista ei oo mun mielestä haittaa, koska glitterlakoista ei oikein voi jäädä raitoja näkyviin toisin kuin cremeistä :)

      Poista
    2. Niin ja nuo Mimaxin Essiet on leveäsutisia eli tuo punainen ja sininen lakka :)

      Poista
    3. Ok, hyvä tietää! :) Pistin itekkin tilaukseen seitsemän Essien lakkaa, toivottavasti tulee pian!

      Onko sun mielestä tolla kapeammalla sudilla kuitenkin ihan hyvä lakata, vaikka pitääkin olla ripeä lakan levittämisessä? :)

      Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.