Villapaitakynnet vol.2

Esittelin aiemmassa postauksessa Essie Shearling Darling -talvikokoelman lakat. Pari niistä pääsi kynsille ja lumen tulon kunniaksi oli pak...

Esittelin aiemmassa postauksessa Essie Shearling Darling -talvikokoelman lakat. Pari niistä pääsi kynsille ja lumen tulon kunniaksi oli pakko tehdä villapaitakuvioiset kynnet :)




Olen alkanut tykästymään Essien lakkoihin entistä enemmän. Essieltä on tullut viimeaikoina paljon laadukkaita ja ihania uusia lakkoja. Warm & Toasty Turtleneck oli rakkautta ensisilmäyksellä ja rakkaus vaan kasvoi, kun kokeilin sitä kynnelle. Levittäminen oli niin sulavaa lakan kermaisen paksuhkon, mutta ei kuitenkaan liian paksun koostumuksen ansiosta, nam! 

Parka Perfect levittyi myös nätisti, mutta ensimmäisellä kerroksella raidottui hieman. Toinen kerros kuitenkin peitti kynnen täysin. Lakassa on kaunis hempeä kimallus, joka ei hallitse liikaa.

Miss Fancy Pants on vähän vanhempi lakka kokoelmissani ja jotenkin yllätyn aina vaan, kuinka upea se suomisivellin onkaan ja miten ihana sillä on lakata etenkin cremelakoilla <3 Tässä lakassa on siis se leveämpi suti, koska se on ostettu Sokokselta eli suomalaisesta kaupasta. 




Kaikki muut koristelut maalasin käsin tai tein pilkkutikulla, paitsi vasemman käden pikkurillin ja oikean käden etusormen, joihin leimasin kuviot Nailz Craze NC03 -leimauslaatalla. Tilasin laatan Etsystä ja se maksoi postikuluineen n. 7,80 €. Tuo neulekuvio on tosi nätti, mutta en meinannut millään saada kuviota kynnelle kokonaisena. Olen kyllä niin leimausharjoittelun tarpeessa että... Olen kuolannut myös MoYou Festive 04 -laattaa, mutta se on ollut loppu jo pitkään heidän nettikaupasta. Saakohan sitä muualta?



Nailz Craze NC03 stamping plate


Warm & Toasty Turtleneck ja Parka Perfect


Essie - Miss Fancy Pants


Näitä käytin:
  • Orly Nail Armor -aluslakka
  • Essie - Warm & Toasty Turtleneck | CesarsShop, saatu
  • Essie - Parka Perfect | CesarsShop, saatu
  • Essie - Miss Fancy Pants | Sokos
  • Essie - Blanc | Sokos
  • Oumaxi akryyliväri - valkoinen | CesarsShop
  • Nailz Craze NC 03 -laatta | Etsy
  • Konad - valkoinen leimauslakka | CesarsShop
  • dotting tool eli pilkkutikku
  • ohut koristelusivellin
  • tavallinen teippi
  • Sally Hansen Insta-Dri -pikakuivattaja

Olen muuten jo useamman kerran käyttänyt tuota Sally Hansenin pikakuivattajaa ja jostain syystä se kuplii mulla aina. Tykkään siitä muuten paljon, koska se kuivuu nopeasti ja siinä on hyvä sivellin, mutta tuo kupliminen ärsyttää. Onkohan kellään muulla ollut samaa ongelmaa tai osaako joku sanoa mistä johtuu? En ole sitä ravistellut, joten ei voi siitäkään olla kyse.




Tein villapaitakynnet myös viime vuonna ja melkein tykkään niistä enemmän. Ainut mistä en tykkää on tuo vanha ovaali-kynsimalli.




Kummat kynnet on teidän mielestä kivemmat?

Katso myös

28 kommenttia

  1. Moi! Yritän käyttää kynsien teossa teippiä. Teippi vain repii kynsilakat irti vaikka yritän kuinka kuivattaa lakan.. Mitä teen väärin? :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Yksi apukeino ainakin on, että käytät teippiä ensin iholla eli otat teipin palan ja liimaat sen esim kämmenelle kerran tai pari. Tällöin teipin liimapinta kuluu hieman ja kynnelle laitettaessa se ei liimaudu niin tiukasti lakkaan kiinni. Toinen keino on sitten käyttää vaikka pikakuivattajaa lakan päällä ja vasta sen kuivuttua laittaa teipit. Pinnan täytyy olla täysin kuiva, ennen kuin teippejä kannattaa käyttää. Itse teen usein niin, että teippailen vasta seuraavana päivänä koristelut, mutta jos haluaa koristella vaikka samana iltana, niin suosittelen tuota kämmentekniikkaa, jonka voi yhdistää pikakuivattajakikkaan. Toivottavasti tästä oli jotain apua :)

      Poista
  2. Mä tykkään tän vuotisista! Kivat värit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla :) Ja joo, nuo on tosi ihanan värisiä lakkoja!

      Poista
  3. Oi nää on ihanat :) <3 mä tein jouluna punavalkoset villapaita kynnet ja tykkäsin niistä kyl aikalailla :) jossain vaiheessa olis tarkotus tehä uudet tolla moyoun laatalla, on niin ihana <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Looren! <3 Punavalkoinen versio on varmasti ollut tosi kiva, munkin oli tarkoitus tehdä joulun aikaan sellaiset, mutta en sitten ehtinytkään. Voi sulla on se moyoun laatta! Onko se toiminut hyvin ja mistä ostit, jos saa kysyä? :)

      Poista
  4. Hienot kynnet ja niin myös vanhatkin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, mukava kuulla että molemmat miellyttää :)

      Poista
  5. Mulla on kuplimisongelmaa Sally Hansenin Diamond Shine Base & Top Coatin kanssa :/ Pahimmillaan näyttää ihan sammakonkudulle, kun kuplii niin rajusti.... Mutta villapaita kynnet on ihanat! Melkein tekis tuo Essien kokoelma mieli kotiuttaa, tai ainakin Parka Perfect ja Warm & Toasty Turtleneck :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ahaa, että on sitten tuota kuplimisongelmaa muissakin SH tuotteissa, höh :( Mikähän siinä on, onkohan meille sattunut vain maanantaikappaleita...

      Kiitoksia :) Suosittelen kyllä erittäin lämpimästi noita kahta ja miksei koko kokoelmaakin, jos ne muutkin miellyttää! Laadukkaita lakkoja ovat, tykkään.

      Poista
  6. Voi ei, ihan älyttömän ihanat<3 Ounastelinkin, että jotain tosi suloista on tulossa kun katoin edellisen postauksen lakkavalintoja:)
    Mulla ei myöskään nouse tuo villapaitakuvio eikä oikein mikään muukaan noilta NC:n laatoilta. Harmittaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos, tosi kiva että tykkäät! <3

      Mutta onpas kurja juttu tuon laatan kanssa, jos sullakaan ei ole toiminut :/ Mä olin siinä uskossa, että en vain osaa, kun oon niin vähän leimaillut, mutta voisko ongelma sittenkin olla tosiaan siinä laatassa? Mulla ei ole muita NC laattoja, niin ei ole niistä kokemusta.

      Poista
    2. Mulla on kaksi laattaa ja kumpikin toimii vähän huonosti. Enempää en uskalla tilata:/

      Poista
    3. No voi höhheli :/ Saattaapi olla, että tuo jäi mulla sitten ainoaksi. Saako muuten kysyä, mitkä laatat on sun mielestä parhaita juurikin tuon kuvion nousemisen kannalta? Onko ne moyou-laatat vai jotkut muut?

      Poista
  7. Värimaailman vuoksi iskee enemmän tämän vuotiset. Tuo lila taitaa olla 'pakko' hankkia, ihana väri! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo näissä tämänvuotisissa on kivat värit, ehkä noihin kuvioihin en ollut niin tyytyväinen :) Warm & Toasty Turtleneck kannattaa ehdottomasti hankkia, en usko että tulisit katumaan, on se vaan niin ihana :)

      Poista
  8. Ihanat kynnet ja ihana blogi! Saanko udella millaisella kalustolla kuvaat?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Anselmiina, ihana kuulla! <3 Ja aina saa udella :) Kamerana on Nikon D5100 ja linssinä Nikon AF-S Nikkor 50mm f/1.8G. Kalustusta pitäisi uudistaa jossain välissä, tai ainakin makro olisi haaveissa.

      Poista
  9. Vitsi miten söötit kynnet, aivan ihanat värit varsinkin näissä uusimmissa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kiitos Sonne! Kiva, että säkin tykkäät näistä :)

      Poista
  10. nää on ihan mielettömät, kaikki mun lempparilakkavärit yhdessä ja niin hieno toteutus <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! <3 Tosi kiva, että tykkäät näistä kynsistä! Nuo lakat sopii kyllä kivasti yhteen, Essie on <3

      Poista
  11. Toi Moyoun Festive 04 laatta näytti nyt tulleen tonne moyoun nettikauppaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos tiedosta! Täytyyköhän sitä sitten tehdä eka tilaus moyoulle :)

      Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.