Kurkistus kynsihörhöjen miittikasseihin

Viime lauantain aiheella jatketaan vielä :) Kuten aiemmassa postauksessa kerroinkin, tavattiin ihanaisten kynsibloggaajien kesken lakkahuur...

Viime lauantain aiheella jatketaan vielä :) Kuten aiemmassa postauksessa kerroinkin, tavattiin ihanaisten kynsibloggaajien kesken lakkahuurujen merkeissä :) Meidän rakasta harrastusta oli tukemassa useampikin yritys, ja saimmekin koottua tuotteista ihanat pussukat miitin osallistujille. Goodiebagien sisältö vaihteli hieman, koska jotkin tuotteet eivät menneet tasan. Tänään siis kurkistetaan mun pussukoihin.



Make Up Store lahjoitti meille tyylikkäät mustavalkoiset kangaskassit ja Punanaamiolta saimme juurikin kynsifriikeille sopivat kultaiset holokassit :) Tuosta nimilapusta voi lukea lisää aiemmasta postauksesta :)

Mutta mitäs noista pussukoista sitten löytyikään?



No nämä sieltä löytyi! Tuotteiden määrä ylitti kyllä odotukset ja tuo määrä realisoitui viimeistään sitten, kun yritin mahduttaa kaikki tuotteet yhteen kuvaan, huhhuh :D



Make Up Storelta sain tuon ihanan kangaskassin lisäksi Jessica-kynsilakan, keltaisuutta poistavan aluslakan, pääkalloniittejä, perhoskoristeita ja kynsiliiman. Vaihtelin Dioriinan Nannun kanssa osittain noita koristeita eli annoin pari pääkalloa ja sain niittejä tilalle ja muutaman perhosen tilalle sain pari kangasruusua.



Goodiebagista löytyi kynsijuttujen lisäksi piristystä silmille, sillä jokainen meistä sai Nudie-luomiväripaletin Viva la Divalta <3 Nudien sanotaan olevan halvempi versio Urban Decayn alkuperäisestä Naked-paletista, jota itselläni ei ole, joten tämä oli todellakin iloinen yllätys ja tulee varmasti päivittäiseen käyttöön neutraalien sävyjensä ansiosta. Nudien lisäksi sain kolme Viva la Diva -glitterlakkaa, jotka ovat nimeltään Black Out, Big Bang ja Explosion.



Suu loksahti auki ja melkein meni leuatkin sijoiltaan, kun näin mitä Kauneudenkauppa.fi meille lahjoitti! Jokainen miittiläinen sai nimittäin OPI:n seinäkalenterin, OPI Designer Series -duosetin sekä 10% alekupongin! Omassa setissäni oli OPI DS Pewter sekä OPI Top Coat, oioi <3 Tuo kalenteri on aivan mahtava, niin upeita kuvia OPI-lakoista että <3 Ja voin jo paljastaa hieman etukäteen, että teillekin on tulossa jotain kivaa ylläriä tämän tiimoilta :)



Kukin sai valita haluamansa leimauslaatan MoYou Londonilta ja itse päädyin piiiiiiitkän ja erittäin vaikean pohdinnan jälkeen Suki Collection 07 laattaan, joka on tuollainen koko laatan kuvio <3 Jokainen sai laattojen lisäksi koristehyrrän sekä kynsinauhatyöntimen.



Royal Pink hemmotteli meitä ihanilla Ciaten paketeilla ja itselleni osui ja upposi Ciaten foliosetti Pepperminty-lakalla :) Paketissa oli mukana myös folioliima, mallikiekko sekä ohjeet. Yllätyin miten paljon noita folioita oli ja ihanan värisiä kaikki! Tuo Pepperminty mulla onkin jo miniversiona, mutta toivottavasti tämä isompi versio on parempilaatuinen ja helpommin levittyvä.




Edgy Polish lähetti meille ihania pussukoita, joissa jokaisessa oli erilainen indielakka, lasiviila sekä suklaasydän, nams :) Itse sain Celestial Harley Dyna -glitterlakan.

Dr.Hauschkalta jokainen sai luonnonkosmetiikkaa eli käsivoiteen ja Neem kynsiöljykynän. Käsivoiteen korkkasin jo heti miitissä ja aika voimakas oli tuoksu mun nenään, mutta rasva itsessään tuntui hyvälaatuiselta. Kynsiöljykynää en vielä testannut, jännityksellä ootan millainen se on.


 

Ensimmäinen magneettilakkani tuli nyt testattavaksi, kun Consult Lady lahjoitti China Glazen You Move Me -lakan sekä magneetin. Sain lisäksi China Glazen Oxidized Aqua Crackle Glaze-lakan.

Kosmetik4lessiltä saatiin omavalintaisia tuotteita, ja itse halusin kokeilla Barry M Nail Art Pen:iä eli mustaa koristelukynää, joka on ikään kuin tussi. Odotukset on suht korkealla, koska haluaisin että tuo helpottaisi yksityiskohtaisten koristeluiden piirtämistä.

Keväisen vihreä Zoya Tracie saapui NailCitystä. Jokainen sai ainakin yhden lakan Zoyan Beach & Surf -kokoelmasta ja mulla oli ensin toinen Zoyan lakka (en muista nimeä), mutta vaihdoin sen Nannun kanssa, koska vihreä ei ollut niin Nannun väriä kuulemma :) Huomaa, että kevät on tuloillaan, koska olen alkanut katsoa vihreitä lakkoja sillä silmällä :D




CosMeryalta sain dotting toolin, jolla saa tehtyä pikkiriikkisiä pilkkuja.

Minun osuus Mereneidin tuotteista oli seuraavanlainen: Attitude-lakka, UV Light Blockade Top Coat, glitterpurkki, tarroja sekä viila. Tuo UV-suojalla varustettu päällyslakka kiinnostaa erityisesti, koska sen luvataan ehkäisevän kynsien kellastumista. Tosin en tiedä koskeeko se vain geeli- ja akryylikynsiä, vai toimiiko myös luonnonkynsille?




AetzNailzziltä kotiutui Nfu Oh kynsiöljy, glitterpurkki, strassikynä sekä folioita. Jokainen sai yhden folion, mutta ihanainen Mira lahjoitti omansa mulle, kiitos :) Itselläni on jo strassikynä, enkä siinä hulinassa sitten tajunnut kysyä vaihdokkeja, joten se menee varmaankin sitten teille arvottavaksi joku kerta. Nufusta olin todella innoissani, mutta harmi kyllä tuossa on niin voimakas hajuveden tuoksu, etten pysty sitä käyttämään.

Kynsinauhojemme kosteutuksesta huolehti myös Mimax, jolta jokainen sai kynsiöljyn. Tuoksu on karkkimainen ja seassa uiskentelee kuivakukkia, aivan kuten nufuissakin. Jokainen sai myös 5 € lahjakortin Mimaxille.




Sokos ilahdutti meitä We Care Icon -kynsilakoilla ja itse sain 3 keväistä cremelakkaa: True Pale Blue, True Ice Mint ja True Flamingo.

Dependin lakkoja saimme puolestaan Top-kosmetiikalta. Omasta miittipussukastani löytyi Dependin lakat 389, 394 ja 2065. Kynä unohtui kuvasta, mutta se näkyykin tuolla yhteiskuvassa postauksen alussa.




JT-Cosmetics lahjoitti jokeiselle erilaisen Mia Secret -lakan. Mun kohdalle osui ihanan pinkki Sandy Finish tekstuurilakka <3 JT-Cosmetics halusi muistaa myös blogini lukijoita eli koodilla TAJTC14 saa 15% alennusta kaikista tuotteista 30.4.2014 asti. (En hyödy alekoodilla tehdyistä ostoksista mitenkään.)



Tässä vielä Liisalta saatu yllätyspussukka, jossa oli erilaisia tuotenäytteitä. Kiitos vielä kerran! :)


Lopuksi iso kiitos kaikille yrityksille, jotka olivat meitä tukemassa! Thank you!


Adenina  |  AetzNailzz  |  Consult Lady  |  CosMerya  |  Dr.Hauschka  |  Edgy Polish  |  JT-Cosmetics  |
Kauneudenkauppa.fi  |  Kosmetik4less  |  Kynsikauppa.com  |  Make Up Store  |  Mereneid  |  Mimax  |
MoYou London  |  NailCity  |  Punanaamio  |  Royal Pink  |  Sanna Tara Nail Art  |  Seppälä  |  Sokos  |
Top-Kosmetiikka  |  Viva la Diva


Huhhuh, paljon olisi nyt testattavaa ja ihania tuotteita saatiin. Vaikka lakkapullot silmissä kiiluukin, niin täytyy sanoa, että pääpointti meidän tapaamisessa eivät olleet nuo saadut tuotteet, vaan toistemme näkeminen. Rennosta tunnelmastakin sen huomasi ja siitä, että kellään ei ollut kiire kotiin goodiebagiensa kanssa, vaan hyvässä seurassa aika loppui kesken ihan kirjaimellisesti :D

Minä kiitän ja kumarran! :)


Katso myös

8 kommenttia

  1. Suu ammollaan katoin näitä tuotteita...! Oi oi miten valtava määrä kaikkea ihanaa! ♥ Kaikkein eniten kiinnostamaan jäi tuo Ciaten paketti, Nudie paletti ja muutamat kauniin keväiset kynsilakat. *__* Onnekas olet!
    xoxo Mella

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Et oo ainut joka oli suu ammollaan :D Hullu määrä munki mielestä ja tosi ihania <3 Nudie onkin päässyt jo käyttöön :)

      Poista
  2. Ihanan paljon kaikkea ja tosi monta semmoista tuotetta, joita itsekin mielelläni testaisin! Tuo OPIn kalenterikin vaikuttaa aivan upealta, minulla on viime vuodden versio. :) Ciaten foliosettiä olen halunnut kokeilla pitkään! Kiva kuulla sun kokemuksia sitten siitä. :) Valitsin muuten saman laatan MoYou Londonilta, kun he sponsoroivat meidän miittiämme. minusta tuo kuva on niin upea! Ja hyvin leimaakin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. OPI:n kalenteri on todella upea, niin herkullisen näköisiä kaikki lakat siinä :) Joo tuota Ciaten foliosettiä oon itekkin kyylännyt jo pitkään :D Kiva päästä kokeileen! Ja aika hyvin, että valittiin sama MoYoun laatta, mahtavaa jos se leimaa hyvin! :)

      Poista
  3. Ihanat kuvat oot ottanut! Pitää itekin ryhdistäytyä ja raapustaa kunnon postaus kasaan huomenissa :) En eka ollut niin innostunut Nudie -paletista, mutta tänään kun sitä vähän sivelin niin alkoi jo tulla visioita. Jee!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! <3 Noni, hyvä jos Nudielle on käyttöä sullaki! :) Mä oon ottanut sen käyttöön joka aamu arkimeikkiä tehdessä :)

      Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.