Sinappiset neulekynnet

Olen ehkä muutaman kerran maininnut, että rakastan sinapin ja keltaisen sävyjä syksyisin... Sikäli hassua, että inhoan sinapin makua ja mak...

Olen ehkä muutaman kerran maininnut, että rakastan sinapin ja keltaisen sävyjä syksyisin... Sikäli hassua, että inhoan sinapin makua ja makkarankin syön aina ketsupilla :D Tänä syksynä olen ostanut 2 sinapin väristä neuletta ja ennestään mulla onkin housut ja kaulahuivi samassa sävyssä. Vielä kun löytäisi sinapin sävyiset kengät! Vinkkejä otetaan vastaan. Olen kuolannut myös Marimekon sinapinkeltaista Ylle-takkia, mutta sen verran hinta kirpaisee, etten ole raaskinut sitä hankkia.

Mutta niin, kynsistä piti puhua. No tein tietenkin sinapin väriset kynnet. Postaus sisältää taas liikaa kuvia, mutta koittakaa kestää :) Oli vaan pakko napsia paljon kuvia, kun olin ihan sinapin huumassa... (Montakohan kertaa kirjoitin jo sanan sinappi?)








Lakkasin kaikki kynnet Butter London Bumster -lakalla, jonka esittelinkin jo syksyn kynsilakkasuosikit -postauksessa. Bumster on ihana sinappiin taittava beige/nude, kamelin värinenkin se taitaa olla, niin ja trenssitakin. 2 kerrosta peitti, koostumus ei ole ihan huippuluokkaa eli lakka ei levity itsestään kovinkaan.




Leimasin neulekuviot kolmeen kynteen MoYou Fashionista Collection 02 -laatasta (neljäs kuvio vasemmalta, ylärivistä). Käytin leimaamiseen Konadin valkoista leimauslakkaa.




Levitin leimojen päälle yhden kerroksen Nfu Oh 126 -lakkaa, joka on sinappinen jelly. Nufu on siis tosi läpikuultava, joten neulekuvio näkyy sen alta juuri sopivasti ja siksi 126 sopikin tähän tarkoitukseen just eikä melkeen. Tai no hieman epätasaisuutta on havaittavissa eli lakka olisi voinut olla vieläkin läpikuultavampaa, mutta eipä tuo paljain silmin katsottuna onneksi haitannut.




Pahoittelen jos yllä oleva kuva häikäisee liikaa :D



Butter London - Bumster | candyshop.fi
Nfu Oh - 126 | Näytä Kyntesi -kynsisalonki
Konad - White | cesarsshop.fi
MoYou - Fashionista Collection 02 | moyou.co.uk
XL-leimasin | mimax.fi


Kuva Instagramista - hieman oli kylmä ulkona, joten sormet on kivan helakan punaiset :)


Viikonlopuksi on suunnitelmissa rakkaiden ystävien näkemistä pitkästä aikaa ja lauantaina mennään katsastamaan Tampereen yöelämää sekä Ressua ja Jussia :D Voi mitä nostalgiaa tulee olemaan...

Toivotan kaikille sinappisen sävyistä ja syksyistä viikonloppua! :)

Katso myös

31 kommenttia

  1. Очень красиво!

    VastaaPoista
  2. Oih! En ole sinapin ystävä mutta syksyyn tämä jotenkin kuuluu ja sinulle sopii kauniisti. Ja kiitos kaunis siitä, että nyt ostoslistalle piti vihdoin lisätä tuo MoYou:n laatta. Yritin pärjätä ilman, mutta...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja anteeksi Bunnytailnails :D On tuo laatta sen verran ihana, että eihän sitä ilman voi pärjätä :)

      Poista
  3. Inastassa jo näitä kynsiä ihastelinkin! Mahtava idea tuon Nufun käyttö tossa päällä, se teki kyllä lakkauksesta ihan täydellisen! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tuo nufu sopi just eikä melkeen noiden kuvioiden päälle :) Kiitos kovasti Belegwen <3

      Poista
  4. No voihan sinappi! Ihan mahtavat neuloskynnet:D En kyllä osaisi olla tämän värisillä itse, mutta sulle näyttää sopivan! 8)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, voihan sinappi tosiaan! :D Aavistinkin, että kaikkiin ei iske tuo sävy, mutta kiva, että ei näytä mun kynsillä kuitenkaan ihan järkyttävältä :)

      Poista
  5. Sun ottamia kuvia on aina ilo katsella, kun oot niin taitava :)

    VastaaPoista
  6. Oi! Oioioi! Miten minä en tuota laattaa noteerannut ollenkaan, kun viimeksi MoYoun laattoja selasin? Sillä kertaa tilaukseen lähti Fashionista04, joka sekin on kyllä hirveän kiva laatta. Täytyy muistaa tuo 02 kun seuraavaa tilausta tekee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja toki muutenkin nämä kynnet ovat <3 koska keltainen.

      Poista
    2. Fashionista 04 löytyy multakin, se on tosi ihana. Kyllä sun pitää sitten ens kerralla laittaa tämäkin tilaukseen, ihan täydellisiä neulekuvioita <3 Ja kiitos Tuikku <3

      Poista
  7. Love your nail art, the colours are beautyfful and it fit your sweater:-)

    I do some nails too at my blog.

    Maria

    VastaaPoista
  8. tykkään kyllä sinapin mausta, mutta omilla kynsilläni vierastan tuota väriä... aivan upeat kynnet olet taas loihtinut ja noi käy sulle todella hyvin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo sinapin sävy kyllä jakaa mielipiteitä, se on sen verran "erikoinen" sävy kuitenkin :) Mutta kiitos tosi paljon, kiva kuulla <3

      Poista
  9. oon niin ihastunut noihin neuleleimoihin :3 muutenkin vaan niin hienot kynnet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti paljon Johanna! Nuo kuviot on kyllä niin ihanat <3

      Poista
  10. Todella upeat kynnet! Ihanan sinappiset :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nanne! :) Sinappiset on kyllä, oikeen sinapissa dipatut :D

      Poista
  11. Tykkään susta!

    Sun blogista tulee hyvälle tuulelle aina ja joka kerta.
    Sujuva teksti ja kauniit kuvat.
    Lisää sinappia - toimii! :)

    Tuossa laatassa onkin monta miellyttävää kuviota!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Kaisa, SUN kommenteista tulee aina niin hyvä mieli <3 Kiitos ihanainen <3

      Nuo neulekuviot on kyllä tosi onnistuneita tossa laatassa, nam! :)

      Poista
  12. Äääää miten ihanat kynnet! :) Mä oon koko ikäni jotenkin "kammonnut" keltaista, mutta oon ollut ihan hirveän hurahtanut siihen nyt yhtäkkiä jo vuoden verran. Nämä oli siis kovasti mieleeni. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii, kiitti Riitasointu! :) Ihana että oot hurahtanut keltaiseen, se on jotenkin niin ihanan pirteä ja iloinen väri, että tulee hyvälle tuulelle aina kun on keltaiset kynnet :)

      Poista
  13. Ihana tuo leima, tuo mieleen lämpösen villapaidan! ♥ Mä en jotenkin sinappisista lakoista välitä, mutta nää on kyllä kivat :) Näköjään taas sarjaa "tykkään kovasti muilla, mutta en osaa ite käyttää vastaavia lakkoja".

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se on aivan ihana kuvio, oikeinkin lämpöinen villapaita kuten sanoit <3 Hih, se on jännä miten jotkut lakat on just tuollaisia, että muilla näyttää kivalta mutta itse ei osaisi käyttää. Onko sulla sinappisia lakkoja yhtään tai ootko siis kokeillut joskus? :)

      Poista
    2. Sinappisia lakkoja en oo ees kokeillut, en oo jotenkin edes ajatustasolla osannut niitä kuvitella itelleni. Pitäs joskus ehkä kokeilla, koska on sitä ennenkin väärässä tullut oltua :) Saatoin tilata itellenikin tuon laatan näiden kynsien takia!

      Poista
    3. Joo joskus tosiaan käy niin, että kun kokeilee niin yllättyy että lakka sopiikin itselle :) Tuo laatta on niin ihana, sillä saa tehtyä varmasti vaikka minkälaisia ihania neulekynsiä <3

      Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.