OPI Party -kotikutsut

Viime viikonloppuna oli kiva ilta luvassa, kun Marina kutsui ystäviään kotiinsa vuoden ensimmäisiin pikkujouluihin :) Ohjelmaan kuului OPI ...

Viime viikonloppuna oli kiva ilta luvassa, kun Marina kutsui ystäviään kotiinsa vuoden ensimmäisiin pikkujouluihin :) Ohjelmaan kuului OPI Party -kotikutsut, joka oli ihan uusi juttu mulle, joten olin tästä tietysti tosi innoissani!


OPI-Party

OPI Party on uusi kotikutsukonsepti, jota voi verrata tupperware-kutsuihin, mutta joka on sata kertaa kivempi, ainakin meille kynsifriikeille :D Parituntisen aikana pääsimme testailemaan OPI:n ihanuuksia kynsilakoista käsienkuorintaan ja saimme vinkkejä kynsien, käsien ja jalkojen hoidosta. Yleensä kutsujen järjestäjä eli illan emäntä saa lahjaksi OPI-manikyyrin, mutta meidän kutsuilla manikyyri arvottiin halukkaiden kesken, koska Marina halusi hemmotella ystäviään :)


OPI-Party

Katsokaa nyt mitä kaikkea ihanaa päästiin hypistelemään!!! Ja ihan mahtavaa, että kerrankin sai testailla kynsilakkojakin! <3 Otin sitä varten swatch-tikkujakin tietty mukaan :) Voi kunpa joskus kauppoihinkin tulisi testeripullot ainakin merkkilakoista, olisi elämä paljon helpompaa, vai mitä?


OPI-Party

OPI:n edustaja, Tuula bm Day Spasta, kertoi meille OPI:n historiasta ja oli tosi kiva kuulla, miten OPI:n yritys on syntynyt, vaikka jotain sen historiasta jo tiesinkin, mutta nyt kuultiin hauskoja yksityiskohtiakin. Tuula kertoi myös hyvin tarkkaan jokaisesta tuotteesta ja niiden käytöstä ja itsekin sain paljon hyödyllistä infoa.


OPI-Party

Kutsuilla on aina mukana myös uutuuksia ja me saimme tutustua OPI:n uuteen Fifty Shades Of Grey -kokoelmaan. Itselleni on nuo harmaat cremet jo matkalla, ja ihania olivat livenä. Shine For Me näytti kivalta, mutta se on todella läpikuultava, että tiedoksi vaan jos aiotte sen hankkia. Romantically Involved muistuttaa Over & Over A-Gweniä, mutta RI on hieman likaisemman sävyinen eli ei ihan niin kirkas kuin OOA ja RI taisi olla myös aavistuksen tummempi.


OPI-Party

OPI:n hiekkalakat olivat kovassa suosiossa tyttöjen keskuudessa, etenkin Jinx sai paljon ihailua osakseen ja se pääsikin muutaman tytön kynsille illan aikana :) Onhan se upea ja mullahan se Helmerissä jo majaileekin.


OPI-Party

Testailtiin Avojuicen herkullisia käsivoiteita ja oli pakko tilata kaksi niistä: Sweet Tea ja Cran & Berry minikoossa. Olisin voinut melkein ottaa kaikki, mutta aloitetaan nyt kahdella :D


OPI-Party

Meitä hemmoteltiin myös käsienkuorinnalla ja saatiin testata Lemon Tonic -kuorintavoidetta ja voi elämä se oli hyvän tuoksuista! Kuin sitruunamuffinssi tai sitruunamarenkipiiras, hieman kirpsakka mutta niin herkullinen että oisin melkein voinut syödä sen :P Käsistä tuli niin pehmoiset ja sileät ja tämäkin meni samantien mun ostoslistalle. Taisi mennä aika monen muunkin listalle :)

Yllä olevassa kuvassa näkyvät kynnet esittelin aiemmassa postauksessa, jos haluatte kurkata.


OPI-Party

Arvonnan voittajaa hemmoteltiin manikyyrillä. Tuo Fluffy "pölyhuiska" oli niin ihanan pehmoinen ja monet meistä sitä hypistelivätkin :)

Ihan lopuksi Tuula maalasi kaikille vielä kulmakarvat! Hän käytti Christian Eyebrow Kit -settiä, jossa on erimuotoisia sabluunoita ja luomivärin tapainen väri laitettiin siveltimellä ja sitten oli leideillä kulmakarvat. Itse meinasin jättäytyä tuosta pois, koska mulla on niin olemattomat kulmakarvat ja ehkä niitä vähän häpeänkin. Mutta rohkaistuin sitten kuitenkin, ja aika hyvä oli lopputulos. Pikkusen liian tumma mun makuun, mutta jos väriä laittaisi kevyemmin, niin olisi varmaan aikas hyvä. Sävyjä on useampi, enkä nyt muista mitä sävyä mulle laitettiin. Totuttelua tuo varmasti vaatii, että saa sabluunat samalle kohdalle eikä niin, että toinen kulma on metrin ylempänä kuin toinen :D


OPI-Party

Loppuillasta saatiin mahat täyteen Marinan loihtimia herkkuja ja Eikka kävi jakamassa pikkujoululahjat (Eikasta ei sen enempää :) Marina oli myös hankkinut kaikille pussukat, joissa oli kivoja juttuja mm. hiuksille ja käsille eri sponsoreilta.


OPI Partyt oli kaikenkaikkiaan tosi mukavat ja oli ihana saada pientä hemmottelua näin arjen keskelle, kiitos siitä kaikille mukanaolleille ja erityiskiitos Marinalle ja Tuulalle! <3 Marina alkaa pitämään näitä kutsuja jatkossa Tampereen alueella, joten vinkvink kaikille, jotka haluatte pientä hemmottelua ja kivaa illanviettoa ihan vain ystävien kesken tai vaikkapa ohjelmanumeroksi polttareihin tai synttäreille! Lisäinfoa kutsuista löytyy OPI Party -sivuilta.

Katso myös

10 kommenttia

  1. Vastaukset
    1. Se oli kyllä tosi ihana, toivottavasti pääset itsekkin joskus sellaiseen ja noitahan voi siis itse kukin järjestää :)

      Poista
  2. Oon monesti OPI:n maahantuojan ohi kävellessä kattonu tuota mainosta OPI Partysta, joten kiva kun nyt näki mitä se pitää sisällään! Näyttää niiin kivalle 8)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noniin, kiva että näytti kivalle sun mielestä myös! :) Suosittelen lämpimästi järkkäämään tyttöporukalla joskus tällaiset hemmottelutuokiot <3

      Poista
  3. Ihan mahtavan kuuloinen tapahtuma! Kiitos esittelystä :)

    VastaaPoista
  4. Kuulostaapa kivalta! Mäki haluun! Tarvisin uuden kuorinta-aineen, tuota ilmeisesti voit suositella, :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö! :) Sun pitää ehdottomasti järkätä vaikka teidän kotona tuollaiset partyt tai käsket kavereita järkkään! :) Voin todellakin suositella tuota kuorintaa, aivan älyttömän herkku oli tuo sitruuna ja teki käsistä ihanat! <3 Saan omani piakkoin, joten pääsen käyttämään oikeen urakalla :D Muitakin tuoksuja on tosiaan, mutta me ei päästy nuuhkimaan muuta kuin tuota sitruunaa.

      Poista
  5. Kaisa, toi kuorinta on ihana <3 niistäkin löytyy eri tuoksuja :)

    Kiitos itsellesi kun tulit Sigi paikalle ja voi sitä ihanien lakkojen ja tuoksujen määrää <3

    Eikka on ujo poika ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos itelles kuule vaan! :D Oli niin ihanaa <3 Ja meni hajuaistikin varmaan ihan sekaisin siitä nuuhkimisen määrästä :D
      Joo Eikka on Eikka XD

      Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.