Zoya Sansa

Koitan pikkuhiljaa saada syksyllä kuvattuja kynsiä tänne blogiin asti. Zoya Sansa on yksi viime syksyn suosikkilakoistani ja nämä kuvat eiv...

Koitan pikkuhiljaa saada syksyllä kuvattuja kynsiä tänne blogiin asti. Zoya Sansa on yksi viime syksyn suosikkilakoistani ja nämä kuvat eivät todellakaan tee sille oikeutta. Lakka kimaltelee niin upeasti valossa ja Sansalla lakatut kynnet on ehdottomasti tuijottelukynnet ihan ilman mitään koristeluitakin <3


Olin ilman koristeluita pari päivää ja sitten lisäsin keskisormeen 3 kultaista niittiä, ei muuta :)

Sansa kuuluu Zoyan Ignite-kokoelmaan, joka julkaistiin syksyllä 2014. Sansa on munakoison sävyinen violetti creme, jossa on runsaasti kultaista shimmeriä. Tuo shimmer näyttää siltä, kuin se olisi tehty pienenpienistä hiutaleista. 1 paksuhko kerros riittää tai 2 ohuempaa ja lakka levittyy kuin unelma. Kertakaikkisen upea kimallus keinovalossa ja hillitympi look päivänvalossa, täydellinen violetti, jossa on sitä jotain.



Tilasin Sansan nailsave.com:ista ja voin suositella tuota verkkokauppaa. Olen tehnyt jo pari kertaa sinne tilauksen ja nytkin yksi matkalla tänne. Zoyat maksavat 6,50$ ja postikulut vaihtelee tilauksen suuruuden mukaan, alkaen 11,90$ ja esim. 10 lakan postarit on 23,50$, jolloin yhden lakan hinnaksi tulee 8,85$ = 7,50€.


Kuka muu tunnisti mistä lakan nimi "Sansa" on tuttu? Itse täällä jo odottelen kuumeisesti Game of Thronesin alkamista! :)

Katso myös

14 kommenttia

  1. Oooo, on kyllä kaunis lakka! :)

    VastaaPoista
  2. Mä mietin silloin kun toi tuli, että ostanko nimen takia :D Lakkakin on kyllä kaunis, mutta mun tarvis varman nähä se livenä ennen kun vakuuttuisin ostopäätöksestä. Täälläkin odotellaan GOT:n alkamista. Oon varmaan kysynytkin, mutta olitkos lukenut sarjaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Melkein vois jo nimenkin takia ostaa :D Livenä tuo on kyllä vielä ihanampi, sitä on tosi vaikea kuvata ja monet swatch-kuvat näyttääkin tuon sävyn ihan vääränlaisena eli liian sinertävänä. Tää on taas sellainen violetti, jota on mahdoton kuvata. En ole lukenut GOT-kirjoja, mutta pitäisi varmaan aloittaa joku päivä, kun niitä on kehuttu. Ootko itse lukenut? Ja jos joo, niin mitä oot tykännyt?

      Poista
    2. Oon lukenut kaikki. Pikkuveli lukee englanniksi ja suosittelen itsekkin sitä. Suomennos on kyllä huolella tehty, mutta tulee käännettynä niin pirun hitaasti! Luin siis viimeksi Lohikäärmetanssin toisen(viimesen) puoliskon ja kannattaa lukea! Jossain vaiheessa voi tulla vähän plääh fiilis kun muistaakseni esimerkiksi Miekkamyrsky oli vähän hidastemponen ta tylsähkö, mutta juonessa pysyy kiinni, henkilöitä ei oo liikaa ja tietysti henkilökartat ja muut löytyy kirjasta joihin kannattaa perehtyä.Ainut mikä ärsyttää on se, että kirjailija tekee mun mielestä joidenkin henkilöiden kohdalla vääriä päätöksiä :D

      Poista
    3. Täytyypä varmaan alkaa lukemaan niitä jossain välissä sitten! Tänään aloitin katsomaan jaksoja alusta :) <3 Ja oon ihan samaa mieltä sun kanssa, että kirjailija on tehnyt vääriä päätöksiä joidenkin henkilöiden kohdalla :D Esimerkiksi tässä heti alussa Ned ei olisi kyllä saanut kuolla! Olin ihan järkyttynyt, että se kuoli, kun luulin sen olevan yksi päähenkilöistä. Mutta näkeehän sen jatkossakin, että ei ole väliä vaikka olisikin päähenkilö... Kamalaa, mutta niin jännä ja hyvä sarja silti :)

      Poista
  3. Sansa on ehdottomasti yksi myös mun lemppareista viime vuodelta, niin upea lakka! <3 Ja se näyttää toki upealta sun kynsillä niinkuin kaikki muutkin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa, että Sansa on sunkin lemppareita! Eikö olekin oikein sellainen tuijottelulakka? :D
      Voi kiitos ihanainen <3

      Poista
  4. Oih ja voih, tätä lakkaa oon kylä kuolaillu jo ihan nimenkin takia! Tässä aletaan kohta kattomaan miehen kanssa Game of Thronesia taas alusta ennen uuden kauden alkamista, se on jo ihan jokavuotinen tapa meillä että aina vuoden alussa katsellaan alusta asti koko sarja, kun ei siihen vain voi kyllästä! :D Ja hei, kiitos paljon tuosta nailsave.com vinkistä, (ja ei niin suuri kiitos mieheltä jonka pää alkaa räjähtämään mun kynsilakkaosteluihin) en ollutkaan koskaan kuullut koko kaupasta mutta nyt täytyy ehdottomasti vilkaista mikäs paikka se oikeen on, kun Zoyat lähtee tuollaiseen hintaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi onpa teillä ihana perinne!! <3 Ei varmastikaan voi kyllästyä siihen! Me ollaan mietitty, että pitäisikö kans alkaa katsomaan alusta niitä, GOT kun on molempien lempisarja :)
      Ole hyvä vaan, kiva jos vinkistä on apua sulle ja pahoittelut miehellesi :D Mä oon tilannut tuolta Zoyan lisäksi Orlyjä ja OPIn lakkojakin, mutta enimmäkseen Zoyaa, koska hinta :)

      Poista
  5. Kaunis lakka, itellä tulee harvoin käytettyä violetteja/liiloja ja sinisiä, mut nimen takia vois kyl ostaa. :)
    Kannattaa viel lukasta Facen kynsikoristelut-ryhmästä kokemuksia Nailsavesta ennen kun tilaa. Niillä on viime vuoden lopussa vissiin muuttunut jokin, koska niin kovin monet tuntuvat pettyneen heidän toimitusaikoihin ja paketeista on puuttunut tavaraa. Harmi, se on ollu suht´helppo kauppa hankkia edullisemmin lakkoja..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vibamon: Joo nimi on hyvä :) Ja kyllä tuo lakkakin on hankkimisen arvoinen mun mielestä <3 Kävinpä lukaiseen kynsikoristelut-ryhmästä sitä keskustelua ja yllätyin, millaisia kokemuksia ihmisillä on NailsAvesta! Itselläni on vaan hyviä kokemuksia, mutta saapa nähdä tuleeko tämä viimeisin paketti nyt sitten ollenkaan perille.

      Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.