Keltainen ombre

Keltainen taitaa tällä hetkellä olla lempivärini, ja sen tiesi jopa CesarsShopin Satu, kun vierailin Kynsilakkataivaassa eli Cesarsin liikk...

Keltainen taitaa tällä hetkellä olla lempivärini, ja sen tiesi jopa CesarsShopin Satu, kun vierailin Kynsilakkataivaassa eli Cesarsin liikkeessä Helsingissä vastikään :) Laittelen napsimiani kuvia myöhemmin, mutta liike on ehdottomasti näkemisen arvoinen <3

Ainiin keltaisista kynsistä piti puhua.




Halusin lakata kynnet keltaiseksi, mutten osannut päättää millä lakalla, niinpä teinkin sitten ombren pitkästä aikaa. Lakkasin jokaisen kynnen eri sävyllä ja tein molempien käsien kynnet samanlaisiksi eli käytin yhteensä viittä eri lakkaa: Models Own Banana Split, China Glaze Lemon Fizz, OPI I Just Can't Cope-acabana, Butter London Pimms ja OPI The "It" Color.




Lakat vaaleimmasta tummimpaan:
  1. Models Own - Banana Split: hyvin vaalean keltainen creme, nimensä mukaan banaanin sävyinen. Helppo levittää, joskin raidoittuu ensimmäisillä kerroksilla ja peittää 3 kerroksella.
  2. China Glaze - Lemon Fizz: vaalea pastellinkeltainen creme, jossa on samanlainen koostumus kuin Banana Splitissä ja peittää 3 kerroksella.
  3. OPI - I Just Can't Cope-acabana: keltainen creme, joka on hieman pastellimainen. Todella hyvä koostumus ja peittää 2-3 kerroksella riippuen kerrosten paksuudesta (kuvassa 2 kerrosta). Omistin tälle aikoinaan ihan oman postauksensa :) (Lakka on saatu blogiyhteistyön kautta CesarsShopista)
  4. Butter London - Pimms: keltainen creme, joka muistuttaa kananmunan keltuaista, mutta jolla on hieman murrettu ja vaaleampi sävy. Hyvälaatuinen lakka, joka peittää 2-3 kerroksella riippuen kerrosten paksuudesta (kuvassa 2 kerrosta).
  5. OPI - The "It" Color: tummankeltainen crelly, jopa aavistuksen sinappiin taittava ihana sävy. Koostumus on hieman juoksevaa mutta helposti levittyvää ja itse tarvitsin peittävyyteen 3 kerrosta, vaikka joissain blogeissa tämän sanotaan peittävän 2 kerroksella. Tiedä sitten onko mulla maanantaikappale tai kaipaako se sekoittamista enemmän.



Koristelin kynnet taas simppeleillä mutta ah niin ihanilla pikkuisilla kultaisilla kolmioniiteillä (eBay). En tiedä mikä noissa niin viehättää, mutta tykkään niiden herkästä vaikutelmasta kovasti.

Käytin aluslakkana OPI Nail Envy Dry & Brittleä (Kauneudenkauppa, saatu) ja päällyslakkana Glisten & Glow HK Girl Top Coat -pikakuivattajaa (CesarsShop, saatu).


1. Models Own Banana Split, 2. China Glaze Lemon Fizz, 3. OPI I Just Can't Cope-acabana, 4. Butter London Pimms, 5.OPI The "It" Color


Katso myös

18 kommenttia

  1. Love them, love the different yellow and the gold :-)
    Enjoy the weekend.

    VastaaPoista
  2. Todella kaunis ombre-lakkaus. Pitäisi itsekin hankkia eri sävyjä samasta väristä, niin voisi tehdä vastaavia kynsiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun tykkäät :) Ombreenhan on toinenkin keino, jos ei omista samasta väristä ei tummuusasteita. Voit siis käyttää yhtä lakkaa ja sekoittaa esim folion päällä siitä eri versioita lisäämällä lakan sekaan eri määriä valkoista lakkaa. Esim tummankeltaisesta lakasta tulee tällöin neljä vaaleampaa versiota. Voit sekoittaa esim. pari tippaa valkoista yhteen seokseen, sitten 4 tippaa toiseen, 6 tippaa kolmanteen ja 8 tippaa neljänteen. Vähän hankala selittää, mutta toivottavasti ymmärsit idean :)

      Poista
  3. Mä en tajua miten on mahdollista, että oon käyttänyt koko kuukauden haalien ihania keltaisia lakkoja keltuaisbuumissani mutta yhtäkään näistä en kuitenkaan omista :). Maailmassa on siis aika paljon keltaisia(kin) lakkoja! Upeat kynnet ja nuo ihanat pirpananiitit on niin söppöset. Mäkin sain niitä vihdoin tilattua kun olen aikani kuolannut sun ja Tainan blogissa :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho no on kyllä kumma! :D Suosittelen hankkimaan noista ainakin OPIn Cope-acabanan! Tai miksei kaikkikin :D Onko sulla jotain lempparia keltaista, mistä oot tykännyt kovasti? Vinkkejä otetaan vastaan :)
      Joo noi niitit on ylisöpöt, kiva että saat niitä pian itelleskin :)

      Poista
  4. Onpa ihanan piristävä ja raikas lakkaus! Aurinkoa sitä tarviiki tähän sateiseen kesään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja sanoppa muuta, on kyllä niin ihmeelliset säät ollu että ei hyvää päivää. Onneksi kynsille voi aina lakata pirteitä sävyjä :)

      Poista
  5. upeat kynnet :) sun kynsilakkakokoelmasta varmaan löytyy helposti erilaisia sävyjä tietystä väristä, mulla meinaa aina ombrea tehdessä mennä sormi suuhun kun lakat loppuu kesken :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) No kieltämättä multa löytyy aika kivasti eri sävyjä, muttei tietty tarpeeksi :D Kommentoin tuossa aiemmin eri tavasta tehdä ombre, kannattaa lukaista vinkki sieltä :)

      Poista
  6. Ihana ombre! Nuo kolmioniitit on kyllä supersöpöjä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja eikö ookkin tosi söpöjä! :)

      Poista
  7. I h a n a t <3 ja just sopivan piristävät keltuaiset :D

    VastaaPoista
  8. Ihanat! Mä oon kans ihastunut nyt keltaseen ja vihreeseen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Sama täällä, vihreäkin on ollut paljon enemmän kynsillä kuin aiemmin :) On ne ihania värejä <3

      Poista
  9. Nää on niin ihanat, piristävät ja kaikessa yksinkertaisuudessaan nerokkaat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Joskus simppelit on vaan tosi kivat :)

      Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.