It's A Piazza Cake ja neulekynnet

Ei syksyä ilman neuleita ja neulekynsiä, vai mitä :) Nämä kynnet muistuttavat aika paljon viimevuotisia neulekynsiä , mutta ei voi mitään, n...

Ei syksyä ilman neuleita ja neulekynsiä, vai mitä :) Nämä kynnet muistuttavat aika paljon viimevuotisia neulekynsiä, mutta ei voi mitään, ne oli niin kivat että oli pakko tehdä samantyyliset uudestaan.



Tuo ihanuus oranssi lakka on OPI It's A Piazza Cake, joka kuuluu OPI:n uuteen Venice-kokoelmaan. Ensinnäkin pakko mainita tuo nimi, ihan mahtava! :D Kyllä OPI vaan osaa nää lakkojen nimeämiset. Ja sitten tuo väri, voi kääk että on herkullinen ja syksyinen! <3



It's A Piazza Cake on mielettömän kaunis murrettu oranssi creme, täydellinen syksyyn <3 Tykkään tosi paljon juuri tällaisista harmaaseen taittavista sävyistä syksyisin. Lakka on kaikinpuolin todella hyvälaatuinen, levittyy helposti ja peittää jopa 1 kerroksella. Itse lakkasin 2 kerrosta, koska kynsi kuulsi ihan pikkaisen jostain kohdista läpi.



Leimasin kynsiin neulekuviot ihanalla MoYou Fashionista Collection 02 -laatalla (ylärivistä neljäs kuvio vasemmalta) ja käytin Dashican Light Grey leimauslakkaa. Tämä oli eka kerta kun kokeilin Dashican leimauslakkoja ja olen tosi tyytyväinen leimausjälkeen ja peittävyyteen. Sävykin on ihana vaaleanharmaa tässä lakassa. Tilasin jokin aika sitten useita leimauslakkoja Dashicalta, koska muut kynsihörhöt niitä kehuivat, mutta en ole vielä ehtinyt testaamaan vasta kuin tämän yhden.



Näitä käytin:

Venice-kokoelmaa ja muita OPI lakkoja voi tilata Kauneudenkauppa.fi:stä, josta lakat on myös saatu testattavaksi. En hyödy linkkien klikkailusta tai ostoksista.


Katso myös

14 kommenttia

  1. Voi sinä ja sun neulekynnet :). Mä hankin viime vuonna heti sellaisen epäkeltaisen sinappisen värisen lakan ja tän neuleleimalaatan, kun näin sun kynnet! Mulla vaan on joku ongelma tämän laatan kanssa, kun en saa kuvioita nousemaan nätisti. Ehkä pitäisi taas kokeilla, kun on nää niin upeat edelleen. Mä oon ihan varma, ettei tää OPI:n väri sovi mulle, mutta miksi sen pitää olla näin ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha mää ja mun neulekynnet :D Olitkin instaan kommentoinu, että sait laatan toimiin, hienoa! Teitkö jotain erilailla vai olikohan vaan kyse kuun asennosta? :) Ja miksei muka sopis sulle tää väri? Oranssi voi kyllä olla joskus hankala väri, mutta mun mielestä tässä se murrettu sävy just toimii sairaan hyvin. Kantsii ehkä käydä kaupoissa koklaan swatctikkuja/kiekkoja niin näkee sopiiko sit sulle :)

      Poista
  2. Piazza on NIIN kaunis! Ja nämä kynnet tietenkin myös, täydelliset syksyyn<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos <3 Ja on se tosiaan NIIN kaunis! :)

      Poista
  3. Kauniit kynnet! Syksyssä ehkä parasta on neuleet! <3

    VastaaPoista
  4. Ihanat neulekynnet <3 Pitää varmaan kaivaa tuo laatta esiin ja leimata siitä jotain kynsille itsekin, olisi aika kivasti syksyyn sopivaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Joo nyt heti se laatta esiin ja leimaamaan neuleita! :)

      Poista
  5. Ihanat! Mä tarvin kans tollasen villapaitaleimalaatan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Niin tarvitki, ite en pärjäis ilman sitä :D

      Poista
  6. Voi miten täydelliset lämpöiset syyskynnet! Eihän näiden kanssa enää edes villapaitaa tarvitse, kun tulee niin lämmin jo kynsiä katsellessa ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos, ihanasti sanottu <3 Hih, joo melkeen riittäis että on villapaidat vaan kynsillä :)

      Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.