Picture Polish Arabian & Negative Space Half Moon

Picture Polish julkaisi viikko sitten uusia ihanuuslakkoja yhteistyössä bloggaajien kanssa. Sain valita CesarsShopista yhden testattavaksi ...

Picture Polish julkaisi viikko sitten uusia ihanuuslakkoja yhteistyössä bloggaajien kanssa. Sain valita CesarsShopista yhden testattavaksi ja valitsin Arabian nimisen kaunottaren, joka on tehty yhteistyössä Didolinen kanssa. Didoline kertoo saaneensa inspiraationsa lakkaan Dubaista sekä sukulaisiltaan, jotka tykkäsivät käyttää punaista kynsilakkaa ja kultaisia koruja.




Picture Polish Arabian on kirkkaanpunainen scattered holo, jossa on myös kultaista shimmeriä ja monivärisiä pieniä hiutaleita (glass flecks). Punaisen sävy vaihtelee hieman valaistuksen mukaan, tavallisessa sisävalaistuksessa sävy taittaa lämpimään ja esimerkiksi ulkona pilvisellä säällä lakka taittaa hieman kylmään.

Arabian levittyy kuin unelma ja yhdelläkin kerroksella tulee peittävää jälkeä, riippuen tietysti kerrosten paksuudesta, mutta näissä kuvissa kynsilläni on vain yksi kerros! Tämä on niiiiiin kaunis ja kimalteleva, että ei voi kun taas ihmetellä miten PP tekee yksi toisensa jälkeen näin ihania lakkoja, joita ei voi vastustaa <3




Olen hurahtanut nyt negative space -tyyliin, joten sillä mentiin nytkin. Lakkasin kynsille aluslakkaa ja sen kuivuttua tein half moonit eli puolikuut reikävahviketarroilla, joita käytetään kansiossa oleviin papereihin. Keskisormeen tein ranskalaisen manikyyrin ja puolikuun yhdistelmän kahdella ranskistarralla siten, että keskelle jäi paljasta kynttä näkyviin. Arabian-lakkaa levitin tosiaan vain yhden kerroksen, joten nämä kynnet oli nopea tehdä. Lopuksi päälle HK Girliä.





Picture Polish lakkoja voi ostaa CesarsShopista, josta Arabian on saatu testattavaksi. En hyödy linkkien klikkailusta tai ostoksista.

Arabianin kaveriksi uutukaisista on varmaan pakko hankkia vielä Bordeaux ja New York ja ehkä Wanderlust, kun näyttävät niin upeilta. Wanderlustissa vaan mietityttää sopiiko sen kylmä sävy mun ihonsävyyn, joten täytyy katsoa ostanko sitä. Nuo kaksi muuta on must-have, ellei Bordeauxille satu löytymään dupea.

Mikä tai mitkä lakat sai teidän sydämet sykähtämään? :)



PS. CesarsShopin liikkeessä järjestetään ohjelmaa 16. - 17.10. eli I Love Me -messujen aikana. Olen itse paikanpäällä Cesarsissa lauantaina klo 9-15 opastamassa akryylimaalien käytössä, tai ainakin yritän opastaa :D Antakaa armoa sitten jos tuutte paikalle, mua jännittää jo nyt hirmusti ja saa nähdä mitä siitä tulee, mutta yritän ainakin :) Myös Emma ja Tea ovat paikalla näyttämässä miten leimaaminen onnistuu!

Katso myös

20 kommenttia

  1. Tää on tosi kaunis lakka ja toi sun lakkausidea ja toteutus on iha huippu! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Näin jossain aiemmin tuon keskisormen koristelutyylin, eli ei ole mun alkuperäinen idea, mutta tosi kiva se on kyllä :)

      Poista
  2. Oi kuinka upea lakka! Ja onnistunut lakkaus. :)

    VastaaPoista
  3. upeat nämä ! <3 Wanderlust ja New york on kummatkin ihania, Rebelleä vielä mietin..

    VastaaPoista
  4. Mähän kyllä sanoin, etten yhtään näistä hanki mutta nyt on jo kaksi ja tämäkin vielä houkuttelisi. Mitä nämä indietyypit oikein tekee mun taloudelle? Tää on upea punainen, koska onnistuu olemaan olematta jouluinen vaikka sisältää kultaista shimmeriä <3.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, semmosta se on kun näkee paljon kuvia lakoista ja sitten onkin pakko saada niitä itsellekin :D Tykkään itekkin just siitä, että Arabian ei ole liian jouluinen, vaan sitä voi käyttää milloin vaan. Laatu on niin huippu, että suosittelen hankkimaan jos yhtään punaisesta tykkää :)

      Poista
  5. SLURPS!!

    Nämä on niiiin tyylikkäät!

    Pidän erityisesti siitä, miten et ole tehnyt mitään ylimääräistä näihin kynsiin, vaan kaunis lakka pääsee oikeuksiinsa. Sulla on kyllä silmää tähän puuhaan! :) TYKKÄÄN.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Kaisa, ihana kommentti <3 Halusin nimenomaan tuoda esiin lakan upeuden yksinään ilman sen peittävää koristelua. Ei se kyllä mitään kaipaa kun on niin kaunis ihan sellaisenaankin <3

      Poista
  6. Hommasin ensi himotukseen Ornaten sekä Cabaret-lakan. Tämä jäi himottamaan mutta mietityttää miten paljon oikeesti eroaa O'Harasta. Wonderlust jäi myös kutkuttamaan koska en omaa yhtään samanmoista mutta sama ongelma kuin sulla, onko liian kylmä sävy. Nätit lakkaukset oot kuitenkin taikonut, ei helpota himotusta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. O'Hara on kylmemmän sävyinen kuin Arabian ja Arabianissa on kultaista shimmeriä, joka puuttuu O'Harasta. Lisäksi Arabian on peittävämpää. Itselläni on siis nuo molemmat ja molemmille on paikkansa, mutta riippuu tietty mistä tykkää :)

      Poista
    2. Noh, siis mähän tykkään kaikesta jossa on kultaista shimmeriä!

      Poista
    3. No oisko siinä sulle sitten vastaus :D

      Poista
  7. Ihanat, ihana lakka ja ihanaa! :))

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.