Picture Polish Autumn ja Mandala-leimaus

Yksi tämän syksyn upeimmista oransseista lakoista on ehdottomasti Picture Polish Autumn , joka on PP:n ja The Polishing Life -blogin Alenan...

Yksi tämän syksyn upeimmista oransseista lakoista on ehdottomasti Picture Polish Autumn, joka on PP:n ja The Polishing Life -blogin Alenan (@lfcbabe) yhteistyön tulos. Alena kertoo saaneensa inspiraationsa lakkaan lempivuodenajastaan sykystä ja ruskan sävyistä. Ja siiinä on kyllä onnistuttu, Autumn on täydellinen juurikin syksyyn.




Picture Polish Autumn on hieman murrettu oranssi jelly, jonka seassa on holoshimmeriä ja pieniä hopeisia hiutaleita. Hologrammisuus tulee esiin enimmäkseen auringonpaisteessa tai tavallisen lampun alla, ei niinkään päivänvalolampun valossa tai pilvisellä säällä. Lakka levittyy kuin unelma ja peittää 2 kerroksella. Pelkäsin ettei 2 riitä jellykoostumuksen takia, mutta ilokseni sain todeta, että hyvin riitti :)




Nimettömään leimasin kuvion uudesta MoYou Mandala-kokoelman laatasta nro 2. Leimauslakkana toimi Essien Good As Gold, joka leimasi täydellisesti ja leimasimena käytin CesarsShopin Jumbo Stamperia.



Pikkurilli sai ylleen China Glaze I Herd That glitterihanuuden. Kyseessä on vuoden 2012 On Safari -kokoelman mikroglitter, jossa on kultaista, kuparista ja hologlitteriä kirkkaalla pohjalla. Lakka peittää 2 kerroksella ja sen pinta jää karheaksi kuten tekstuurilakoilla. En laittanut kynnelle päällyslakkaa, jolloin lakka todellakin näytti tekstuurilakalta ja kimalsi mielettömän kauniisti.




Näitä käytin:



Merkityt tuotteet on saatu blogin kautta. Postaus ei sisällä mainoslinkkejä.

Katso myös

22 kommenttia

  1. Kerrassaan ihana lakkaus <3

    VastaaPoista
  2. Tuo lakka on kertakaikkiaan herkullinen!

    VastaaPoista
  3. Kyllä on taas kauniit! Nyt vasta tajusin, että Autumn ja Allure sopii mielettömän hyvin itämaiseen koristeluun. Mandaloita ja mausteita :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Joo ne sopii kyllä tuon tyylisiin koristeluihin kivasti! Nuo Mandala laatat on ihania.

      Poista
  4. Kerrassaan kauniit kynnet ❤️

    VastaaPoista
  5. Ihanat! Ja upea toi autumn!

    VastaaPoista
  6. Ooooh miten upea lakkaus! Hurjan kaunis kaikin puolin, ei voi kuin ihastella ♥

    VastaaPoista
  7. Niin kaunis lakkaus! Nyt vasta tajusin että tarvitsen ehdottomasti ton I Herd That-lakan. Mun ehdoton lempparilakka on I´m Not Lion, eikös se ole samasta kokoelmasta... ja kyllä toi autum on myös niin herkullisen värinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! Joo on ne samasta kokoelmasta ja molemmat upeimpia China Glazeja mitä omistan. Suosittelen lämpimästi I Herd Thatiä :) Samoin Autumnia.

      Poista
  8. Sinulla on aivan ihania lakkauksia! Lakkaatko oman kynnen päälle vai onko sinulla pidennykset?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos! Ihan oman kynnen päälle lakkaan :) En ole koskaan laittanut pidennyksiä tms. tekokynsiä.

      Poista
  9. Voi huokaus ja ihanuus! Nää on aivan superkauniit ❤️

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.