Inspiration Nails: Do Not Disturb - I'm Dreaming of Shopping!

Törmäsin ABC:llä ihan huippuun ovikylttiin, jossa luki "ÄLÄ HÄIRITSE, haaveilen shoppailusta" ! :D Pakkohan mun oli se saada, eten...

Törmäsin ABC:llä ihan huippuun ovikylttiin, jossa luki "ÄLÄ HÄIRITSE, haaveilen shoppailusta"! :D Pakkohan mun oli se saada, etenkin koska se oli pinkki ja siinä oli kenkiä! <3


Ja siitä se ajatus sitten lähti...




...eli sain tuosta kyltistä inspiraation kynsiini! :) 




Olin juuri sopivasti tilannut itselleni kangasrusetteja MiMaxista ja ne sopivat noihin kynsiin kuin nenä päähän, vai mitä mieltä olette? :) Rusetit sai todella hyvin pysymään kynsiliimalla, se oli nimittäin aika tujua tavaraa :D Kynsiliimassa oli sivellin, joka helpotti operaatiota. Tein nämä kynnet toissailtana ja molemmista käsistä tippui yhdet rusetit seuraavana iltana, joten aikas hyvin pysyi :) 

Ja voin muuten sanoa, että siipien syöminen SpeakEasyssä oli hieman haastavaa :D




Testasin ensimmäistä kertaa XL-stamperia, jolla tein nuo eläinleimailut. Voin sanoa, että alku ei ollut ruusuinen :D Kuvio ei meinannut millään tarttua leimasimeen! Argh! Yritin varmaan kymmenen kertaa ja eri laatoilla ja parilla eri lakalla. Meinasin jo vaipua epätoivoon ja kävin googlettamassa vinkkejä, mutten löytänyt mitään kunnollista syytä. Lopulta tein stepit nopeammin, ja niinhän se sitten onnistui!!! Jihuuuuuu! Kaikki oli siis kiinni nopeudesta! 

Leimailu sujui pienen alkuvaikeuden jälkeen tosi hyvin ja kyllä tuo XL-stamper Konadin voittaa! Tietysti se on kiinni millaiset kynnet kullakin on, mutta suht pitkiin ja todella kaareviin tuo XL-leimasin toimi mainiosti. Voin siis suositella! :)

Tällaista sotkua sain aikaan :)


Käyttämäni tuotteet:


OPI - Alpine Snow (Sokos)
Wet n Wild - Tickled Pink (Seppälä)
Wet n Wild - Black Creme (Seppälä)
Inm Out the Door pikakuivattaja (CesarsShop)

Konad - Musta erikoislakka leimailuihin (CesarsShop)
Konad - Top Coat (CesarsShop)
Konad M57 laatta (CesarsShop)
XL-leimasin (MiMax)

Pinkit strassit (huutonet)
Kangasrusetit (MiMax)
Kynsiliima siveltimellä (MiMax)









Mitäs tykkäsitte? Menikö överiksi ja liian tyttömäisiksi? :D




Katso myös

18 kommenttia

  1. ihanat ;) sulla on ihanan yksinkertaisia mutta älysöpöjä ja hienoja kynsiä, sun kohdalla varsinkin sanonta, vähemmän on enemmän, toimii ;) ryhdyin lukijaksi;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos <3 Tosi kiva, että tykkäät tekemistäni kynsistä ja että liityit lukijaksi! :) Kävin kurkkaamassa blogiasi ja täytyy sanoa, että tosi hienoja kynsiä teet itsekin! Arvostan paljon sitä, että kuvat ovat hyvälaatuisia ja isoja, ettei tarvi yrittää tihrustaa nähdäkseen millaiset kynnet oikeasti ovat :) Liityin myös lukijaksesi :)

      Poista
  2. Sait mut hymyilemaan niinku aina. Olis ihanaa omia noi kynnet... Tuukki tekeen mullekki? Ma haluun kerran viikos. Kiitos:-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinäpä sen sanoit! Se että saan jonkun hymyileen, tiivistää tämän blogin pitämisen hyvin <3 Ja tottakai tuun tekeen sulle kynnet kerran viikossa :D *Hali*

      Poista
  3. Ihanat kynnet! Varsinkin tuo viimeinen kuva <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Pitäisköhän mun viedä töihin tuo kyltti :D Sais olla aina rauhassa :D

      Poista
  4. Miten sait leimattua tuolla konadin laatalla nuo kuviot, kun mulla on niin pitkät kynnet, etten saa leimattua koko kuviota kynnelle kerralla, vaan pitää leimata kahteen kertaan ja sittenkös ne vasta epäonnistuukin ... :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä ikävä ongelma Konadin laatoissa ja oli itsellänikin hieman vaikeuksia leimatessa. Leimasin kuviot siten, että kuvio oli ikään kuin salmiakkimuodossa kynteen nähden eli kynnen kärki oli suorakulmaisen kuvion terävän reunan kohdalla. Saitkohan tuosta mitään selkoa? :)

      Riippuu tietysti kuviosta, mutta esim. tuota pantterikuviota on helpompi jatkaa eli leimata kuviota kahdella kerralla. Toisella kerralla siis vain paikaten puuttuvat alueet. Mutta tuo seeprakuvio on taas kinkkisempi, ja siinä voi sitten vaikka jatkaa ihan ohuella siveltimellä sekä mustalla lakalla tai akryylivärillä. Itselläni tuo seeprakuvio ei peittänyt koko kynttä, ja rusetin alla ei täten ole kuviota koska kuvio ei yltänyt sinne asti :)

      Yksi mitä kannattaa kokeilla (ellet ole jo kokeillut) on XL-laatat, joissa on paljon isompi kuvio mitä Konadin laatoissa. Itsekin haluaisin niitä kokeilla, mutten ole vielä saanut hankittua. MiMaxilla on erilaisia XL-laattoja, esim:

      http://www.mimax.fi/leimauslaatta-p-3231.html

      Toivottavasti tästä vastauksesta oli jotain apua! Ja kysy vain jos tulee vielä jotain mieleen :)

      Poista
    2. Ehdottomasti oli apua! Kiitos vinkeistä! :) Vielä sitä mietin, että voiko XL-laattoja käyttää Konadin leimasimella? Oon harkinnut ostaa niitä laattoja, mutta Konadin leimasin on sopiva. Onkos sitten tuo XL-leimasin paljonkin erilainen käyttää, kun Konad? Eli kannattaako samaan tilaukseen sittenkin ujuttaa tuo XL? :)

      Poista
    3. Kyllä XL-laattoja voi varmasti käyttää Konadin leimasimella, mutta ongelma on se, että Konadin leimasin on niin pieni, ettei koko kuvio mahdu siihen. XL-leimasimessa on paljon isompi se leimasimen pää, joten XL-laatan kuviot mahtuvat siihen kokonaan. Jotenka kannattaa suosiolla ujuttaa tilaukseen se XL-stamper :)

      Poista
  5. joo niin mä teen :) kiitti vielä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä kestä! Kiva, että voin olla avuksi :)

      Poista
  6. Olen monta kertaa ajatellut , että jos tilaisin noita kangas rusettaja, mutta sitten ajattelin, että eikös ne häiritse tekemistä, mutta kerro sinä. Kun olet niitä käyttänyt, eli häiritsevätkö ne tekemistä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kyllähän ne vähän häiritsevät, mutta itse ainakin pystyin olemaan niiden kanssa :) Käsiä pestessä ne kastuvat, mutta kuivuvat aika nopsaan. Ei kannata ehkä ihan joka kynteen laittaa, esim. vain nimettömiin, niin on varmasti helpompaa :) Suosittelen kyllä kokeilemaan, itse ainakin tykästyin kovasti noihin rusetteihin <3

      Poista
    2. Täytyypä sitten kokeilla, kiitos paljon.

      Poista
  7. Tekee niin mieli koklata!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mikä estää?! :D Koklaa ihmeessä :)

      Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.