I Love Bruno Banani Shoes!

Uudet karvaiset ihanuudet kotiutuivat eilen! <3 Kiitos postimiehelle päiväni piristyksestä, kun toi kengät suoraan kotiovelle :) Kyse...

Uudet karvaiset ihanuudet kotiutuivat eilen! <3 Kiitos postimiehelle päiväni piristyksestä, kun toi kengät suoraan kotiovelle :)



Kyseessä ovat siis Bruno Bananin Agneta nilkkurit, jotka bongasin Zalandolta. Harmi kyllä minun koot olivat loppuneet, joten metsästin nämä sitten Amazonista (hinta 79,95 €). Zalandolta löytyy näitä Agneta kenkiä vielä mustana, mutta ruskeat ja harmaat ovat ainakin tällä hetkellä loppu. Amazon.de:stä löytyy kaikkia kolmea väriä. Niin ja kengät tulivat perille 4 päivässä! Ihanan nopeaa toimintaa!




Olen ehkä vähän edellä aikaa, mutta en vain voinut vastustaa näitä pörriäisiä <3 
Ja voihan noita toki käyttää jo syksyllä, vai mitä?





Agnetan todellinen koron korkeus on 9 cm (korko 11 cm - platform 2 cm) eli vaikka kengät näyttävät tosi korkeilta, ovat ne tosi hyvät jalassa (en tosin ole vielä ulkona näillä kävellyt). 




Rakastan tuota lämpimän harmaata sävyä <3





Mitä piditte karvakengistä? :) 

Oliko kuvat muuten liian isoja? Entä häiritsikö uudenlainen vesileima vai onko ok? Pystykuvissa vesileima taitaa olla pikkuisen liian iso?


Katso myös

51 kommenttia

  1. No ompas kauniit nilkkurit! Sopisivat minunkin syystakkiin. Kuvien reso oli vähän turhan iso, kesti latautua mieletäni liikaa (ainakin minun vanhalla pöytäkoneella)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Matkatar: Oi millainen syystakki sinulla on? :) Hmm aivan, hitailla yhteyksillä kuvien lataaminen voi olla hitaampaa. Kiitos kun kerroit!

      Poista
    2. Laitoin sulle s-postia :)

      Poista
  2. aivan kertakaikkisen ihanat kengät!! droooll :--D Pystykuvat ovat ehkä vähän liian isoja tälläiselle pikkuiselle vaakanäytölle, mutta toimivat noinkin, kun ovat niin hyviä kuvia:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mirva: Hih, mäkin täällä kuolaan :D Sitä mietinkin, että pienellä näytöllä voivat olla turhan isoja. Saako kysyä minkä kokoinen resoluutio (näytön tarkkuus) sulla on? Itselläni kun on aikas iso, 1920x1080.

      Poista
  3. Iiiihanat! Tykkään kovasti vaikka en olekaan karvan ylin ystävä. Tosin oon ehkä jopa vähän lämmennyt karvalle pienenä osana kenkiä tai vaikka takin hupun reunuksessa. Mua ei ainakaan pistänyt silmään liian isot vesileimat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lunalii: Karvaiset yksityiskohdat ovat kyllä ihania, juuri vaikka hupun kauluksessa :) Ja ehkä sä vielä innostut pörröisistä jutuista enemmänkin, who knows! :D Kiva, jos vesileimat oli sopivat :)

      Poista
  4. Paketti on oikeassa, not for everybody. :'D Laitatko myöhemmin kuvia, kun ne ovat jalassasi? Hei, oot tehny uuden vesileiman - huomasin sen heti! Cool :) Tykkään! Se ei häiritse kyllä yhtään oliko sitten isompi vai pienempi. Huokuu sellaista tyylikkyyttä ja asiallisuutta. ♥
    xoxo Mella

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mella: Joo ei kaikille :D Voin laittaa kuvia, kun ovat jalassa. Tässä on nyt kolmisen viikkoa tullut oltua saikulla, mutta toivottavasti pääsen pian testailemaan uloskin noita. Jeee kiva kun huomasit heti uuden vesileiman! :) Kiitos kommenteista, hyvä jos ei häiritse yhtään <3

      Poista
  5. Oi, ihanat ovat kengät!<3 Kuvien suuruus ei häiritse, koska ovat niin hyvälaatuisia. Vesileimakin on asiallinen, ei siis liian suuri mielestäni sekään!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ansku: Kiva, että ovat sopivat sun mielestä :)

      Poista
  6. Oi, ihanat kengät <3 Ja kuvat munu silmiin ihan sopivia (:

    VastaaPoista
  7. Ooooooooo <3 Rakastan karvakenkiä! <3 Harmi etten oikeen pysty noin korkeilla ja ohuilla koroilla kävelemään :'( Mua ei vesileima häiritse yhtään :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. SaraCupCakez: Ajattelinkin, että sä voisit tykätä noista :) Ja muuten, jos sun mielestä Litoilla on hyvä kävellä, niin kyllä on noillakin kuule :) Eli varmasti pystyisit käveleen noilla!

      Poista
  8. Ihanat kengät oot menny ostamaan :) Ite kattelin noit mustina ja ku rakastan kaikkii karva/solki yksityiskohta viritelmii nii noi ois ollu aika unelmat. Harmivaa et kerkesin ostaa yhet toiset kengät enneku bongasin noi :<

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ♦Jenni♦Maria♦: No voi höhheli, että kerkesit ostaa toiset kengät. Voiskohan niitä vielä palauttaa ja ottaa nuo tilalle? :) Tai sitten laitat vaikka joulupukille kirjettä noista kengistä :)

      Poista
  9. oi mitkä kengät!! <3

    VastaaPoista
  10. Ihanat kengät :) mulla olis sulle kuitenkin kysymys, kuin selailin sun blogia ja törmäsin litoihin jotka tilasit! Eli siis tilasin itsekkin litat tänään, aivan upeat kengät muuten :) mutta tosta kokojutusta! Kun sä mietit ensin, että saattaa olla liian pienet kun on pientä mallia, mutta oliko ne loppujen lopuksi suunnilleen samaa kokoa kun ne suomen samaa kokoa olevat kengät? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nora: Oi ihanaa että sullekin on Litat tulossa! :) Ne mun kengät oli just sopivat! Eli kun mulla on yleensä 39-40, niin tilasin Litat kokoa 40. Yhtään pienemmät ei olisi saanut olla, eli sanoisin että ne ovat hieman niukkaa kokoa kyllä. Toivottavasti sun tilaamat kengät on sopivat :)

      Poista
  11. Aivan iihanan näköiset kengät :) vähän niinku just sulle tehdyt :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Fani: Ihanasti sanottu <3 Oon kyllä ihan samaa mieltä, että ihan kuin mulle tehdyt! :)

      Poista
  12. Rakastuin juuri! ♥ Harmi vaan että on hieman liian korkeat minulle.. Yhyy. :( Mutta erittäin ihanat! Kuvien koko on justiinsa hyvä, ei todellakaan liian iso! Ihanaa että näkee kunnolla mitä kuvissa on. ;D Ja vesileima ei omasta mielestäni ole liian iso pystykuvissa. Ei häiritse lainkaan. :) Äää, tahdon uudet kengät! ♥ Ja tottakai noilla voi jo syksyllä mennä! Itse ainakin käyttäisin jo. En malttais jemmata kaapissa odottaen talvea. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. marm: Rakkautta ensisilmäyksellä? :) <3 Minkä korkuisia yleensä käytät? Kyllähän noihin tottuu, jos et ole ihan 9 cm koroilla tottunut vielä kävelemään :) Hienoa, että kuvat ja vesileimat on sunkin mielestä hyvät! Itsekin tykkään isoista kuvista, mutta olen vain miettinyt, että onko ne monille liian isoja, jos näytöt on pienempiresoisia.

      Kyllä, samaa mieltä! :) Ja nuo ei kyllä kaappiin jemmaan mene, vaan ovat esillä, jotta voin ihastella niitä :D Tällä hetkellä keittiön pöydällä poseeraavat :D Vielä kun saisi jonkun ihanan kenkähyllyn, johon voisi asetella ihanimmat kengät <3

      Poista
  13. Voi luoja, niiin upeat! Mieletön löytö.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ansku: Kommenttisi oli mennyt jostain syystä roskaposteihin ja huomasin sen vasta nyt :o Mutta samaa mieltä olen kyllä, että oli mieletön löytö! :)

      Poista
  14. Aaaaa ei vitsi nää on upeat!! ♥ Suorastaan TÄYDELLISET! Kiitos että postasit näistä, mun on pakko saada tällaset mustana! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anzq: Hienoa jos tästä oli apua!! :) Nuo on kyllä todellakin täydelliset <3

      Poista
  15. Aivan ihanat kengät! Mäkin hankin yhdet kivat saapikkaat vähän aikaa sitten. Sopivat korot ihan arkikäyttöönkin. Mä trvisin kanssa ehdottomasti jonkun kenkähyllyn, että noi kaikki ihanuudet pääsis esille. :) Tuntuu tylsältä kerätä kenkiä kaappiin, kun aina saa vaan kerralla sen yhden parin jalkaan ja sitä kautta esille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niniane: Voi kyllä, kenkähylly tai paras olisi tietysti joku ihana kenkähuone niin kuin siinä Zalandon mainoksessa! :D Kuinka mahtavaa oliskaan kun kenkähyllyissä olisi vielä valotkin silleen ihanasti, jokaiselle kenkäparille oma kunniapaikkansa <3

      Poista
  16. Ooh! Tekis niin mieli tilata tällaiset itellenikin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taru: Kyllä kengät vaan saa hyvälle mielelle, suosittelen :)

      Poista
  17. Ihanat kengät! Nuo olis just eikä melkeen täydelliset. Ja ei tuo vesileima häiritse pystykuvissakaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. iina: Niin ne kyllä ovat, oli kyllä löytö! Ja kiva, ettei vesileima häiritse :)

      Poista
  18. Itse himoitsen juuri noita kenkiä, Zalandolta omat koot loppu ruskeista mutta täytyypä katsoa tuo Amazon jos sieltä ostaisin... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. memory: Harmi tosiaan, että Zalandolta on koot loppu. Voi tietty olla, että niitä tulee sinne vielä lisää. Amazonista luulisi löytyvän vielä :)

      Poista
  19. Upeat on ! :) Lutuset, ja lisäpisteitä platformista. En olekaan ennen ajatellut tilailla Amazonin kautta kenkiä tms. on tullut vain musaa jne. selailtua :D

    Satu
    Indie by heart

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. indie by heart: Tuo oli munkin eka kerta, kun tilasin Amazonista :) Mutta ei varmaan jää ainoaksi :D

      Poista
  20. Oi vähän söpöt kengät :) en tietokoneesta tiedä, mut ainaki näin iphonen näytöllä kuvat näyttää just hyvältä ;) ja leiman koko ei kyllä häirinnyt missään kuvassa, sopivat on !

    VastaaPoista
  21. Tuo leima on juuri sopiva :)

    VastaaPoista
  22. onko turvallinen sivu tilata? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anonyymi: Anteeksi, kun oli jäänyt vastaamatta tähän! Mielestäni on turvallinen sivu tilata, paketti tuli tosiaan parissa päivässä perille kotiovelle :)

      Poista
  23. ihanat kengät! olisivat myös mun makuun, kun tykkään karvakengistä talvella :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eveliina: Kiva, jos säkin tykkäät karvakengistä! :) Ne on kyllä ihanat :)

      Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.