Models Own Mirrorball Collection & Nails of the Day

Posti vie ja posti tuo... siinä ne nyt sitten ovat - Models Own Mirrorball  -kokoelman lakat! Tilasin nämä  modelsownit.com ista, ja...




Posti vie ja posti tuo... siinä ne nyt sitten ovat - Models Own Mirrorball -kokoelman lakat! Tilasin nämä  modelsownit.comista, ja tällä hetkellä ne ovat valitettavasti loppuneet varastosta, mutta lisää on tulossa ensi kuussa, joten ei hätää :)




Mirrorball-kokoelmaan kuuluu viisi glitterlakkaa: Disco Inferno, Dancing Queen, Freak Out!, Boogie Nights ja Hot Stuff. Lisäksi paketissa tuli mukana kirkas lakka: 3 in 1 Base Coat / Top Coat / Gloss.

Googlettelin Mirrorball-swatcheja etukäteen, mutta en ollut kauhean innoissani niistä. Nyt kuitenkin, kun sain itse kokeilla näitä erikoisia glitterilakkoja, mieleni muuttui :) Ihania ovat! :) En ole vielä päättänyt mikä noista on suosikkini, mutta ehkä se selviää ajan myötä.




Testailin lakkoja kiekolle ja aluksi koin aikamoisen järkytyksen... nimittäin haju oli aika voimakas! :o Itselläni ei ole ennen ainakaan mikään lakka haissut tuolta ja piti oikein ikkunakin avata. Aika jännä... Haiseekohan kaikki Models Own lakat tuollaiselle..?

Jokaisessa Mirrorball-lakassa on erimuotoisia glittereitä ja folion palasia - pienistä kuusikulmaisista isoihin kolmioihin! Lakkaa swatcheissani on 4 kerrosta, koska en henkilökohtaisesti pidä harvakseltaan olevista glittereistä :) En tiedä miksi, mutta niin se vain on. Siksi ne aiemmin googlettamani swatchitkaan eivät innostaneet kovin paljon. Olenkohan ainoa? :) Mutta 4 kerroksella mirrorball-lakat näyttävät kyllä herkullisilta. Luulen kuitenkin, että tulen käyttämään niiden kanssa aina jotain värillistä lakkaa alla.





Ja sitten päivän kynsiin




Kokeilin siis Models Own Boogie Nights lakkaa, ja tykkäsin kyllä kovasti! Kuten olette varmaan huomanneet, en kovin usein lakkaa kaikkia kynsiä samalla tavalla - en siis tälläkään kertaa :) Harmaan ja violetin yhdistelmä toimii mielestäni kivasti.




 Kuoritaanpas Boogie Nights pois, jolloin nimettömän kynsi näyttää tältä:




Alta paljastui Golden Rose Matte Velvet 107, joka yllätti kauneudellaan. Ihanan violetti mattalakka, jossa on pieniä glittereitä. Golden Rose mattalakathan ovat nyt Seppälässä alessa, euron kipale :)

Mutta kuoritaanpas vielä Golden Rosekin pois, niin saadaan uusi ihanuuslakkani kaikkiin kynsiin eli OPI French Quarter for Your Thoughts! Niiiiiiin ihana harmaa että! Peitti monet kynnet yhdellä kerroksella! (Lakan sävy on muuten luonnossa aavistuksen tummempi.) OPI:n olen tilannut transdesign.comista.




Ensimmäisessä kuvassa näkyi muuten peukalonkynsi, jossa kimaltelee Miss Selenen violetti glitterlakka nro 173. Tämän ja monta muuta pikkuista Miss Seleneä bongasin Vapaa Valinnasta (Tokmannista) hintaan 1,75 € / kpl. Näitähän löytyy myös Seppälästä, mutta juuri kyseistä glitteriä en ole ainakaan käymissäni Seppälöissä nähnyt.




Mitäs tykkäsitte Mirrorball-lakoista? Löytyikö omaa suosikkia? :)
Entä mitä piditte päivän kynsistä?

Katso myös

35 kommenttia

  1. Oi, mäkin haluan noita Mirrorball lakkoja, näyttää sen verran ihanilta !

    VastaaPoista
  2. Olisikohan haju noitten glitterilakkojen juttu? Minulla on 15 Models Ownin lakkaa ja ainoastaan Ibiza Mix haisee järkyttävälle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anonyymi: Hmm, googletin hieman, ja ilmeisesti joissain cremelakoissakin on kamala haju. Mikähän siinä on, että ne haisee noin voimakkaasti, outoa!

      Poista
  3. wow, hienot:) mäki haluun notia mirrorball lakkojaa!! muutes mullakin on tuo miss selene!:D

    VastaaPoista
  4. Oi sulla on ihanat swatchit! Ite en kanssa yhtään tykästynyt kun googletin kuvia, mutta nyt varsinkin Boogie Nights ja Freak Out! kiinnittivät katseen! :) Ihanat kynnet myös!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anzq: Kiitos! :) Useammalla kerroksella lakat näyttävät tosiaan paljon ihanemmilta :)

      Poista
  5. Ei kyllä muut Modlarit haise tavallisesta poikkeavalle mutta noissa on aika voimakas tuoksu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sissi: Ahaa, jännä juttu, onko sulla sekä glittereitä että cremejä? Mulla kun on vain noi Mirrorballsit.

      Poista
    2. Mulla on ainakin parikymmentä MO:n lakkaa. Nuuskin noita nyt uudelleen kun lakkasin yhdellä ja mirrorballit tosiaan haisee tärpätille, samoin kaikki muutkin MO:n glitterit. Cremeissä ei hajua tuntunut, tosin mun nokka oli varmaan ihan tukossa jo kaikesta nuuskimisesta:D

      Poista
    3. Sissi: Repesin sun nuuskimiselle :D Ja höh, että ne kaikki glitterit haisee.. mä kun haluaisin tilailla niitä muutaman. Täytyy nyt miettiä vielä. Oletkos ollut tyytyväinen niihin glittereihin vai löytyykö vastaavia muilta merkeiltä kenties?

      Poista
  6. nuo mirrorball lakat on kyllä kaikki ihan mahtavia.

    VastaaPoista
  7. Mullakin on 2 models ownia, crackle ja sellanen hopeinen, ja molemmat haisee musta ihan karseelle! Siks päätin jättää nääkin väliin :P Musta tuntuu, että yleisesti, jos lakan incistä löytyy jotain ftalaattijohdannaista, niin sillon se haisee pahalle. Tereftalaatti on karsein omaan nenääni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinini: Ahaa, onko se hopeinen glitterlakka vai tavallinen? Itse en ole perehtynyt noihin ainesosiin, mutta tuntuu jännältä, että joihinkin lakkoihin sitten laitetaan noita haisevia aineita. Ihmettelen syytä..

      Poista
  8. Minunkin nenään nuo Mirrorballsit haisi järkylle! Omistan 32 Models Ownin lakkaa ja ainoastaan nuo tuoksuu erilaiselle. Ibiza Mix omaan nenääni tuoksahtaa kimalleliimalle, mutta muissa lakoissa ei ole mitään vikaa. Voi tosin olla, että olen jo niin tottunut kaikenlaisiin tuoksuihin, että en haista enää mitään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mimosa: Ehkä sun hajunystyrät on tosiaan turtuneet :D

      Poista
  9. Ihania kaikki nuo glitteri lakat <3 Ostin viime viikolla ensimmäisen Models Own merkkisen lakan, jolla hetki sitten lakkasin kynteni ja heti huomasin siinä voimakkaamman tuoksun kuin missään muussa lakassani. Lakka levittyi kuitenkin niin nätisti, joten ei siksi jää varmastikkaan ensimmäiseksi ja viimeiseksi kyseisen merkin lakaksi.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ansku: Hmm, mikä lakka se oli, jokin glitteri vai creme? Täytyisi varmaan työntää korvatulpat nenään aina kun käyttää noita haisevia lakkoja :D

      Poista
    2. http://fashion4nails.blogspot.fi/2012/09/empas-ole-aikaisemmin-ennattanyt-tulla.html tuosta postauksesta löydät käyttämäni lakan kuvan. Tänään ostin toisen samanmerkkisen lakan nimeltään "Endamame" jota täytyi heti nuuskaista ja olihan siinäkin aika pistävä tuoksu. :D Ehkä pitää harkita nenätulppia :D

      Poista
  10. Onkohan noi glittelakat helppo poista kynneltä ? Kun jotkut ei meinaa millään lähteä :( mutta aivan ihania noi lakat !! :--)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jenni: Ihan samanlaista oli poistaa kuin muutkin isohkot glitterit :) Poistoa voi helpottaa sillä folioliimalla, mistä teinkin postauksen pari päivää sitten. Tai vaihtoehtoisesti käyttää folio+pumpuli+kynsilakanpoistoaine-menetelmää :)

      Poista
  11. Noi on kyllä niin ihania kaikki :) Me oltiinki tekemässä kimppatilauta tuonne, mutta sitten kuulin että ne oli loppuun myyty :s Voi harmi, just mun tuuria, oon niin malttamaton aina! Mutta ensi kuussa sitten ! Ja noi sun kynnet on ihanat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Fani: Kiitos! :) Ja on tosiaan harmi, että ne ehti loppua, mutta onneksi saat niitä sitten jo ensi viikolla!! :)

      Poista
  12. Uuu! Mä tiesin, että tästä postauksesta tulee häkellyttävä kun SÄ teet esittelyn. Nuo kuvat O,O ♥ Kauniita lakkoja, harmillista että ne kaikki on sanonu niiden haisevan todella voimakkaalle. Saattais vaikka astmaa potevalle tuottaa harmia eli mulle.
    xoxo Mella

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mella: Voi sua <3 Ihanasti sanottu, kiitos hirmuisesti! <3
      Aivan, ei varmaan astmaatikoille sovi kovin tuollaiset haisulakat :( En kyllä ymmärrä, miten niistä on tehty noin voimakastuoksuisia... Noustaanko kapinaan?!! :)

      Poista
    2. Pitäs varmaan nousta kapinaan! :D Ei kynsitaiteilijoiden pitäis tarvita käyttää mitään happinaamareita taidetta tehdessään, hmph.

      Poista
  13. Models Ownin lakat haisevat kaikki vähän erille kuin muut lakat, sillä niissä on tolueenia. Nykyään monia kynsilakkoja mainostetaan tolueenivapaina että tuskin mikään ihan terveellinen aine kyseessä :D

    http://fi.wikipedia.org/wiki/Tolueeni

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jenny: No ei ole kyllä terveellinen :/ Ja ei passaa kyllä joka päivä käyttää sitten noita Mirrorball-lakkoja.. :)

      Poista
    2. Tuo Freak Out on kyllä ihana! Aw. :)

      Poista
  14. Oih miten ihania nämä on! Saisinkohan minä Dancing queen-kynnet synttäreille? Jos se vaan passaa mun blingbling-mekon kanssa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Helephant: Saat ehdottomasti! :) Dancing Queen on kyllä niin sun lakka tuosta kokoelmasta :)

      Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.