Models Own Mirrorball

Kuvat: Models Own Facebook Tällaiset tuli sitten tilattua :) Monet kynsifriikit ovat jo jonkin aikaa odottaneet tätä Mirrorball-...





Tällaiset tuli sitten tilattua :) Monet kynsifriikit ovat jo jonkin aikaa odottaneet tätä Mirrorball-kokoelmaa kuin kynsien kasvua! Eilen Mirrorball lakat sitten tulivat myyntiin Models Ownin sivuille. Kokoelman voi ostaa hintaan £20 + postikulut Suomeen £7,95. Lakkoja saa ostettua myös yksittäin.



Vasemmalta oikealle: Hot Stuff, Boogie Nights, Freak Out, Dancing Queen, Disco Inferno, 3 in 1 Base Coat + Top Coat and Gloss



Itse en ole ihan vielä vakuuttunut näistä lakoista, mutta haluan testata ne itse ennen kuin teen päätökseni :D
Mitä mieltä te olette näistä discolakoista? Entä joko olette laittaneet tilauksen menemään? :)


Katso myös

42 kommenttia

  1. Tilaus lähti menemään heti, kun lakat ilmestyi ja sinne menikin 300 € :D Nyt vain innolla odotellaan lakkoja saapuvaksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mimosa: Sullapa oli erikoisen kalliit lakat :D Ei vaan hienoa, että jaksoit tehdä kimppatilauksen, siitä on iloa monelle! :) <3 Saapa nähdä kauanko toimituksessa muuten menee, ootko ennen tilannut tuolta jotain? Itse en ole siis.

      Poista
    2. Tämä oli minulle kolmas kerta :) Yleensä olen tilannut maanantaina ja perjantaina ne on ollut jo minulla. Mutta nyt kun on ns. erikoisempi tapaus, niin voi mennä ensi viikkoon :)

      Poista
    3. Mimosa: Okei, ei onneksi ole ollut tuon pidemmät toimitusajat :) Odotellaan, odotellaan.. :)

      Poista
  2. noi ois ihan unelmat jos peittäisivät parilla kerroksella. :) Ihania :)

    VastaaPoista
  3. Kyllähän nuo ihan kivoilta näyttää. En tiedä, ei ne kuitenkaan niin kovin kolahda, että olisi pakko saada. Suomeen noita on turha odottaa kauppoihin, sen tiedän. Mutta jos niitä sieltä saisi, ehkä ne sitten löytäisivät tiensä luokseni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ooka: Eihän sitä koskaan tiedä, vaikka joskus rantautuisivatkin Suomeen :) Mutta tuskinpa lähiaikoina ainakaan.

      Poista
  4. Kyllä, olen kiinnostunut näistä lakoista. Tilausta en ole vielä tehnyt - mutta sekin aikanaan! Eihän ne kai ihan heti lopu :)
    xoxo Mella

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mella: Ei sitä tiedä vaikka loppuisivatkin :) Aikamoinen mainoskamppanja niillä ainakin on ollut, ja luulen, että ihan senkin takia ovat kovassa huudossa nyt. Mutta luulisi, että ovat hankkineet ison varaston niitä, i hope :)

      Poista
    2. No, jos loppuu niin lupaan etten itke - koska olin itse hitaampi :D

      Poista
  5. miekin haluisin nuo, mutta luulen että vanhemmat ei anna:( Mutta sitten piti kysyy et paljonko lookfantastic.com:illa on postimaksut jos ostaa esim. opin mini collectionin ja vaikkapa 1-3 lakkaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. koukussakynsiin: Lookfantastic.comilla on ilmaiset postikulut aina <3 Voit siis ostaa niin paljon kuin haluat, jeee! :D

      Poista
    2. Oioi vähä hienoo!! :) sun opin nicki minaj-collection postauksen innostamana taidan sen tuolta tilata:) varmaan vähän jotain muutakin siihen pakettiin mukaan mahtuu:D

      Poista
    3. koukussakynsiin: Nicki Minaj on ihana kokoelma kyllä! <3 Mulla on just nyt Did it on 'em kynsissä :) Ja todellakin aina jotain muutakin voi samalla tilata :D Saisi olla kyllä joka nettikaupassa ilmaiset postikulut :)

      Poista
    4. todellakin! mutta toisaalta siellä on sitten taas kalliimpaa kuin esim. trans desingillä:) eikös tuo lookfantastic ole kuitenkin eurooppalainen? :)

      Poista
    5. koukussakynsiin: Joo totta, mutta sieltä löytyy sitten taas monia tuotteita, mitä TD:ltä ei löydy :) Lookfantastic on brittiläinen firma.

      Poista
  6. kyllä tekis mieli noita lakkoja

    VastaaPoista
  7. OOOO en tiennytkään että tuommosia on tulossa! :D glittereillä saa kyllä helposti näyttävän lakkauksen, niiden poistamisesta ei sitten varmaan kannata mainita mitään ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. pepsu: No nyt tiedät! :D Mulla on kamala glitterhimo meneillään, kaikki mikä kiiltää on pakko saada :D No ei nyt ihan, mutta vähän harakkafiilis tässä on ollut :D

      Poista
    2. sitten meitä on kaksi harakkaa ;)

      Poista
  8. en oikeestaan oo kiinnostunut, koska inhoan glittereiden poistoa :D (vaikka voisi käyttää foliotekniikkaa..) :DD mutta odotan sun mielipidettä ja kuvia kynsillä!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. HANI: Glittereiden poisto on kyllä ärsyttävää, mutta siihenkin olisi ehkä ratkaisu, kunhan saisi itsekkin kokeiltua. On olemassa peel-off lakkoja, jotka laitetaan glitterilakan alle ja sitten kun haluaa lakat pois niin se vain kuoritaan! Toinen keino on tehdä itse erikeepperistä ja vedestä sekoitus, toimii siis tuon peel-off "lakan" korvikkeena :) Mun pitäisi testata tätä, ennen kuin viitsin enempää hehkuttaa :)

      Poista
  9. Jep, tilaukseen lähti... Olkoon vaikka synttärilahja itselle ;) Ihania kaikki!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anonyymi: Kyllähän sitä välillä saa itseään lahjoa ja hemmotella, vaikkei synttärit olisikaan, eikö?! :)

      Poista
  10. Mulle on tulossa neljä. Kolme mun piti aluksi ottaa, mutta sitten ihan viime tipassa päätin haluta vielä yhden. Ehkä ois voinut samantien kaikki ottaa.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niniane: Kivakiva! :) Ja olisit voinut kyllä tosiaan ottaa kaikki samalla :D

      Poista
  11. Ihanan näköisiä! En ole kauhea glittereiden fani (joo, omistankin niin huikean määrän kuin kolme :D) ja siksikin emmin näiden hankkimista. Plus mun huonot kokemukset juurikin Models Ownin lakoista... Mutta ihania nää on , ei voi kieltää ja jotenkin mulla on nyt ollut vähän jopa glitterfiilis :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lunalii: Hmm mulla ei ole kokemuksia MO lakoista, mutta olen ainakin kuullut ihan positiivisia kokemuksia. Mulla on tullut tässä viime aikoina ihan kamala glitterhimotus :D Ja olenkin nyt tilaillut aika monta glitterlakkaa.. :) Kunhan vain saisin testailtua niitä ja esiteltyä teillekin :)

      Hih, pitäisiköhän sun vähän suurentaa tuota kolmen lakan kokoelmaasi?? :)

      Poista
  12. OO HERRANJUMALA MITÄ IHANUUKSIA! <3 pakkohan noi oli tilata vaikka ostolakossa ollaankin... :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iiny: Ostoslakkoon voi tehdä AINA poikkeuksen :DD

      Poista
  13. Aww aivan ihanan näköisiä :) Pakko kai se on itsekin laittaa tilaus menemään. :)))

    VastaaPoista
  14. Enpä kyllä ollu kuullutkaan moisista! :o Ihan sööttejä. Ehkä voisin tuollaisen Freak Out sävyn ottaa lakkakokoelmani sekaan. :) Muut ei ihmeemmin tuottanut mitän "pakko saada tuo" fiiliksiä. :D Laita ihmeessä sitten arvostelua ja kuvaa kun olet saanut käyttöösi ja kynsiisi diskopallot. ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. marm: No hyvä, että tein sitten tämän postauksen, jos et sinäkään ollut kuullut noista. Jotenkin sitä aina luulee, että kannattaako turhaan postailla, kun kaikki kuitenkin tietää jo asiasta :) Laitan kyllä sitten kuvia ja arvostelua noista discopalloista! :) Toivotaan, että saan lakat pian :)

      Poista
  15. En hirveästi käytä hilelakkoja, mutta ne on joskus tosi nättejä. Mulla on muutama China Glazen hilelakka ja aikoinaan Pärnusta ostamani lakka, joka taitaa olla jo aika huonossa hapessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. imlacking: En itsekään kovin paljoa ole glittereitä käyttänyt, mutta nyt vaan on tullut viime aikoina kamala himotus :D Voi raukkaparka lakkaa, joka on huonossa hapessa <3 Ihan rupesi säälittämään! :)

      Poista
  16. Minulle on tulossa nää kaikki, ei vaan voinut vastustaa! ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sonne: Jeee! No eihän niitä kyllä voinut vastustaa :D Toivottavasti eivät sitten tuota pettymystä kanssa! :)

      Poista
  17. Nyt oon tooooooooosi kade! :D Oon kuolannu ton kokoelman perään, mutta kun oon niin laiska tilaan ulkomailta :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anniina: Voivoi kyllä sun nyt pitää laittaa tilaus menemään, jos olet kerta kuolannut noita! :) Models Ownilta tilaaminen oli kyllä helppoa, ei se ole sen kummempaa kuin Suomesta tilaaminen :)

      Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.