Beauty UK Nail Polishes

Olettekos huomanneet, että pretty.fi :lle on tullut valikoimaan Beauty UK lakkoja!  Sain niitä muutaman testattavaksi ja lakkojen hyvä laat...

Olettekos huomanneet, että pretty.fi:lle on tullut valikoimaan Beauty UK lakkoja! Sain niitä muutaman testattavaksi ja lakkojen hyvä laatu kyllä yllätti! Hintaa lakoilla on normaalisti vain 2,99 - 4,99 €, mutta nyt ne ovat vielä 10% alennuksessa, jei :) Ovat siis todella hyviä hinta-laatusuhteeltaan. En ollut aiemmin kokeillut Beauty UK lakkoja, mutta nyt voin huoletta suositella niitä kaikille :)




Tällaisia ihanuuksia löytyy Beauty UK lakkavalikoimasta ♥ Ja tässäkin vain pieni osa koko valikoimasta :)

Katso Beauty UK valikoima pretty.fistä >



Swatchit vasemmalta oikealle: Turquoise Shim, Moonstone, Amethyst, Gold, Silver Glitter, Gold Digger ja Intergalactic.


Esittelen jokaisen lakan vielä erikseen. Yllä näette kaikki testaamani lakat, joita on yhteensä seitsemän ja lakat ovat viidestä eri kokoelmasta.




Intergalactic
(Glitter-kokoelmasta): glitterlakka, jossa on erikokoisia ja monivärisiä hologrammiglittereitä kirkkaalla pohjalla. Mallikynnessä 2 kerrosta lakkaa. Tämä on kyllä ihanan pirteä ja värikäs glitteri! Ja tykkään, että siinä on erikokoisia glittereitä - tulee jotenkin sirkus mieleen :)





Gold Digger
(Glitter-kokoelmasta): glitterlakka, jossa on kultaisia hexglittereitä sekä neliön mallisia hopeisia hologrammiglittereitä kirkkaalla pohjalla. Mallikynnessä 2 kerrosta lakkaa. Nuo neliöglitterit tuo mielestäni kivaa vaihtelua tuonne kultaisten sekaan :)





Gold
(Foil-kokoelmasta): kultainen foil-lakka, joka luo foliomaisen ja metallisen pinnan kynsille. Peittää täysin yhdellä kerroksella ja on helppo levittää! Upean sävyinen lakka, ei keltaisen kultainen vaan enemmänkin kylmän kultainen ♥





Moonstone
(Gemstone-kokoelmasta): pastellinsininen, metallinhohtoinen helmiäislakka. Peittää täysin yhdellä kerroksella!

Amethyst
(Gemstone-kokoelmasta): lilan/vaaleanpunaisen pastellin sävyinen metallinhohtoinen helmiäislakka. Peittää täysin yhdellä kerroksella!

Gemstone-kokoelman lakat ovat saaneet inspiraationsa jalokivistä (eng. gemstone = jalokivi) ja ei voi kuin ihastella tuota upeaa kimallusta, ah! ♥ Lakkoja oli myös todella helppo levittää ja parasta tietysti on, että täysin peittävän lopputuloksen saa yhdellä kerroksella!





Silver Glitter
(Salon Professional -kokoelmasta): hopea hologrammiglitter, joka heijastaa valoa sateenkaaren eri sävyissä. Mallikynnessä 2 kerrosta lakkaa. Lakka on luonnossa paljon upeampi kuin kuvissa, kimaltelee todella ihanasti! ♥





Turquoise Shim
(Glam Nails -kokoelmasta): turkoosin sävyinen, korkeakiiltoinen, helmiäisnhohteinen lakka aka shimmer :) Mallikynnessä 2 kerrosta lakkaa, huom. ei päällyslakkaa! Eli lakka todellakin kiiltää! ♥ Tuo turkoosin sävykin on kyllä todella kaunis, tulee mieleen merenalainen maailma merenneitoineen :) (Pullossa muuten lukee "Turquoise Shim", mutta pretty.fi:n ja beautyuk:n kotisivuilla lakan nimi on "Turquoise Shimmer". Kyseessä on kuitenkin sama lakka.)



Tässä vielä pari kuvaa, jossa osa lakoista on kynsilläni. Etusormessa Amethyst, keskisormessa ja pikkurillissä Turquoise Shim ja nimettömässä Amethyst + Intergalactic. En ole käyttänyt päällyslakkaa lainkaan, kiiltoa riittää ilmankin :)






Tiedoksi vielä, että prettyllä on alkanut syysale, joka kestää tämän kuun loppuun. Kaikki Beauty UK tuotteet ovat -10 % alennuksella, kuten postauksen alussa mainitsinkin jo! Myös kaikki Sleek-tuotteet ovat –10% ja kaikki korut ovat –20%. Em. lisäksi on paljon muita tarjouksia; tuotteita alkaen 0,20 €. Käykäähän siis kurkkaamassa ja tekemässä ihanuuslöytöjä :)



pretty.fi syysale



Mitäs tykkäsitte lakoista, onko kokemusta Beauty UK:sta? 
Entä löytyikö suosikkia / uutta himotuslakkaa? :)

Katso myös

20 kommenttia

  1. Tosi ihana toi Intergalactic <3 Eihän pretty.fi:stö tilaamiseen tarvi luottokorttia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanna: Se on kyllä ihana! Ei tarvitse luottokorttia, voit maksaa esim verkkopankillakin :) Täältä löytyy lisää tietoa: http://www.pretty.fi/toimitusehdot#maksutavat

      Poista
  2. Ite oli pakko hommata heti nuo lakat, kun näin ne prettyllä. : ) Haalin muuten koko glitter kokoelman, paitsi tuota kultasta. : p Sille ei vaan voi mitään, että on perso glittereiden perään! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Gibbon: Oi ihanaa, että sulla on tuo koko glitterkokoelma! <3 Nuo glitterlakat ovat kyllä upeita! Tekisi kyllä mieli haalia itsellekin koko kokoelma! :) Ja et ole ainut, joka on perso glittereille! :D

      Poista
  3. Noihan on aivan ihania! Varsinkin toi Turquoise Shimmer ♥ Pakko hankkia kyllä näitä ;)

    VastaaPoista
  4. Oi mikä esittely, mikä asettelun harmonia! O,O Minä se en keskity olennaiseen. :D
    xoxo Mella

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mella: Hih ihana sinä <3 Arvasin, että sulta voisi tulla jotain kommenttia noista kuvista :D Ja eihän siinä mitään väärää ole, jos keskittyy välillä muuhun kuin itse lakkoihin! Itsekkin kun arvostan kuvia ja erilaisia tapoja esittää tuotteet :)

      Poista
  5. Ihania lakkoja <3 Itsekin ostin pretty.fi kaupasta noita lakkoja :) Tosin ostin sen setin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Fani: Jei, kiva että sullakin on noita ihanuuksia! :)

      Poista
  6. Uuu, alkoi tehdä mieli tota Amethyst-lakkaa :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. SaraCupCakez: Se on ihan mieletön kyllä <3 En meinannut uskoa silmiäni, kun se levittyi niin hyvin ja oli niin peittävä ja kimalteleva <3

      Poista
  7. kivoja lakkoja ,en omista ainakaan vielä =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. eekku: Toivottavasti joku päivä omistat :)

      Poista
  8. Tuli tilattua kokeiluun tällanen lakka, ei oo vielä vaan saapunut.

    VastaaPoista
  9. Ooooooh toi turkoosi!!! ♥ ♥ ♥ Kaikki turkoosi on vaan jotain niiin NAM! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. marm: Se on kyllä mahtavan sävyinen turkoosi <3 Ja voi että kun se kiiltää!

      Poista
  10. Ihania lakkoja Taas!! ja muuten tuli sellanen ajatus jos voisit tehä erikoispostauksen sun kaikista lakoista niinkuin lakka kokoelmnana :D että laitat ne johonkin koriin/laatikkoon ja otat kuva :) Jaa muuten millon se kynsikiekko homma arvonta loppuu?? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jade: Uuh siinä olisikin homma järjestää ne kasan jälkeen paikoilleen :D Mutta juu, kokoelman esittelyä on muutkin toivoneet, joten enköhän joku kerta tee sitten postauksen lakkakokoelmastani :)

      Mitähän kynsikiekko-arvontaa tarkoitat??

      Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.