Chocolate Nails With Golden Studs

Bongasin Sokokselta ehkä kirjaimellisesti herkullisimman värisen lakan mitä olen koskaan nähnyt! Loreal Color Riche 114 , joka on kuin valuv...

Bongasin Sokokselta ehkä kirjaimellisesti herkullisimman värisen lakan mitä olen koskaan nähnyt! Loreal Color Riche 114, joka on kuin valuvaa karamellisuklaata ♥ Ja mikä kiilto! Mr. Z:n mielestä kynteni näyttivät pökäleiltä :D

Mutta kuvat puhukoon puolestaan ja varmasti tuo väri jakaa mielipiteitä. Minulla on nyt meneillään ruskeiden lakkojen himotuskausi :)





Tämä oli ensimmäinen Color Riche lakkani ja olen kyllä täysin myyty! Ei siis varmastikaan jää ainoaksi kyseisen sarjan lakaksi. 
  +  Sivellin on ihanan leveä (!!!) ja malliltaan pööfekt ♥
  +  Lakkaa oli todella helppo levittää.
  +  Peittävän tuloksen sai kahdella kerroksella. 




Kynnet ja kengät on samiksia! Tai ainakin melkein :) Muistattekos Zalandon kenkätilauksen, jonka tein jokin aika sitten? :) Alla olevissa kuvissa vilahteleekin yhdet ostamistanikengistä ♥ Teen niistä vielä erillisen postauksen myöhemmin.

Mutta takaisin kynsiin, eli Lorealin suklaanruskea lakka sai kaverikseen kultaisia neliönmallisia niittejä sekä vähän kultaista glitterilakkaa. Niitit tilasin Chez Delaneyltä, nimettömässä näkyy 4 mm kokoisia niittejä ja pikkurillissä ja etusormessa 3 mm kokoisia niittejä. Kiinnittämiseen käytin MiMaxin kynsiliimaa, jolla niitit pysyivät kyllä hyvin kynsissä.




Käyttämäni tuotteet

Loreal Color Riche - 114 (ruskea creme)  |  Sokos





Mitä piditte kynsistä? Entä onko ruskea lakka mielestänne kaunotar vai hirviö? :)


Katso myös

32 kommenttia

  1. Nyt tekee mieli suklaata, aivan älyttömän herkullisen näköinen lakka :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olivia: Niinpä, suklaanhimo on välitön :D

      Poista
  2. aivan hirveen näkönen :D ei voi mitään mutta en ite koskaan noin lakkaisi kynsiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anonyymi: Joo arvasin, ettei voi kaikkien makuun olla :D Mutta oikeastaan hyvä niin, koska olisi tylsää jos kaikki tykkäisivät aina samanlaisista kynsistä :)

      Poista
  3. Valintataloon hakemaan sokolaatia..

    VastaaPoista
  4. aika herkullinen, varsinkin koristeiden kans! :)

    VastaaPoista
  5. Makian sävynen lakka, ite lämpenen just näille "kummallisille" värisävyille. :) Hauskat nuo niitit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nunnukae: Sama täällä, hieman harvinaisemmat sävyt miellyyttää jotenkin :)

      Poista
  6. hmm, ite en tykkää ruskeen sävyistä niin omaan silmään tuo lakkakaan ei näytä kivalta, mutta jokaisella on omat mielipiteensä :)

    oot kyllä keksinyt kivat koristelut!! noi niitit on mageet ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. HANI: Ymmärrän kyllä täysin, koska en itsekään kaikista sävyistä tykkää :) Onneksi kaikilla saa olla omat mieltymyksensä! :) Kiva, jos tykkäsit niiteistä :)

      Poista
  7. Oi mikä ihana lakka<3 tuli heti suklaan himo!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nelli: Se on kyllä jännä, miten kynsilakasta voi tulla suklaan himo :D Mutta minkäs teet :) (PS. söin just suklaata :D )

      Poista
  8. aww aivan ihana lakka! :) Ei tuosta voi oikeen muuta sanoa! :) Ja todella nätit kynnet oot tehnyt <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Fani: Kiitos ihanainen <3 Kiva, että säkin tykkäät tuosta lakasta :)

      Poista
  9. Itsellä en tykkäisi varmaan käyttää (kuten en yleensä mitään muutakaan ruskeaa), mutta toi on sun kynsillä tosi hieno! Ja noi koristelut, niin simppeliä mutta silti näyttävää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lunalii: Voi kiitos! :) Ja kuules, ei sitä koskaan tiedä, vaikka vielä innostuisit ruskeasta lakasta! :)

      Poista
  10. Sen lisäks et lakka on jotenki tosi herkullisen värinen nii rakastuin täysin noihin niitteihin! Sairaan makeet kynnet, taidanki heti lähteä metsästämään niittejä itsellenikin...:)

    perfectstuddeddress.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. A: Jei, ompas kiva, että rakastuit noihin niitteihin :) Itsekkin tykkään niistä tosi paljon :)

      Poista
  11. Mmm, mielenkiintoinen! En omistakaan vissiinkään yhtäkään ruskeaa lakkaa, joten hauska että esittelet tämän! Toisaalta kyllä tosi herkullinen, suklainen/toffeinen. :) Nuo koristelut kyllä kruunaa koko kynnet! Kiva. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. marm: Kiitos! :) Saisivat kyllä monet muutkin lakat olla tuollaisia herkullisia :)

      Poista
  12. Oon katellukki noita lakkoja (mut vaa eri värisiä) mut en oo viittiny ostaa ku aattelin et ei olis hyviä.. Mut vois kyllä kokeilla kun kerran hyviä ovat! :))

    Ite en tykkää ruskeista lakoista, mut toi näyttää kivalta koristeluiden kanssa :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anni: Itsekkin ajattelin aiemmin, ettei ne olisi hyviä. Mutta kun näin tuon suklaalakan, oli pakko ostaa kokeiluun :) Ja onneksi ostinkin! Mulla ei nyt ole vielä kokemusta muista Color Riche lakoista, että en tiedä ovatko samaa laatua.

      Poista
  13. Makean väriset kynnet ja kivat niitti koristelut:o)

    Pieni varoituksen sanana tosta lakkamerkistä,itselläni on tummanvihreä (ne muista numeroa, enkä pääse nyt tarkistamaan)ja se värjää kynnet! Vaikka oli kaksi kerrosta aluslakkaa. Sit on myös valkoinen joka levittyy epätasaisesti :o(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heidi: Kiitoksia! :) Mutta voi ei, jos se vihreä värjää kynnet :( Tuo ruskea ei onneksi värjännyt lainkaan. Lakkojen välillä on kyllä valitettavasti lähes aina laatueroja, oli sitten kyse Essiestä, OPIsta tai vaikka Wet n Wildista. En siis yhtään ihmettele, että Lorealin lakoissakin on laatueroja. Mutta kiitos noista varoituksista tosiaan!

      Poista
  14. Todella kivat kynnet! :) Mutta eikö nuo niitit tarraa kiinni joka paikkaan? Mä riipisin nuo irti varman alta aikayksikön, haha! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jonna: Kiitos! :) Ei ne kyllä tarranneet mihinkään, mikä oli aika yllättävää :D Mutta tuli kyllä melkein koko ajan hipelöityä niitä :D Liima piti tosi hyvin onneksi :)

      Poista
  15. Sanon suoraan, enkä tarkoita loukata: ekat kynnet sinulta, joista en tykkää lainkaan. Jokaisella oma mielipide, mutta niitit kynsissä.. Ei vaan iske.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anonyymi: Hih, ei se haittaa, aina ei voi kaikesta tykätä :) Enkä ottanut loukkauksena, nou hätä. Makunsa kullakin ja hyvä niin! Kiva kuitenkin, jos jotkut tekemäni kynnet miellyttävät :)

      Poista
    2. Oho.. Vaikutat erittäin positiiviseltä, monia kommentteja oon lukenut missä sanotaan vieläkin kauniimmin, ettei ole mieleinen ja kirjoittaja tokassut jotain tylysti.. Mutta ihana blogi ja jatkan lukemista ehdottomasti!! :)

      Poista
    3. Anonyymi: Kiitos paljon :) Kiva, jos jatkan lukemista! Ja kukin tyylillään tosiaan, mutta en ihan ymmärrä miksi pitäisi tokaista tylysti, koska jokaisella saa olla omat mielipiteensä. Hulluahan se olisi, jos kaikki olisivat aina kaikesta samaa mieltä :D Ja eri asia sitten, jos lukija on kommentoinut itse ensin tylysti jotain.

      Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.