Valentine's Day Nails - Chocolate Hearts

Tässäpä olisi tämän vuoden ensimmäiset ystävänpäiväkynnet :) Halusin tehdä suklaiset kynnet, joten maalasin kynsiin pieniä suklaasydämiä ru...

Tässäpä olisi tämän vuoden ensimmäiset ystävänpäiväkynnet :) Halusin tehdä suklaiset kynnet, joten maalasin kynsiin pieniä suklaasydämiä ruskeilla China Glazen lakoilla. Nimettömän valelin tummalla suklaalla ja kuivamarmoroiduilla (eng. drag marble) valkosuklaasydämillä, nams :)







Katsoin ohjeet kuivamarmorointiin videotutoriaalista, ja täytyy sanoa, että oli kyllä hankalin menetelmä mitä olen vähään aikaan kokeillut. Harjoittelin kynsikiekolle kuivamarmorointia ennen kuin kokeilin sitä omille kynsille, ja tein varmaan 10 kynttä ennen kuin onnistuin joten kuten! Argh! Kokeilin eri lakkoja ja huomasin, että jotkut lakat soveltuvat tuohon paremmin kuin toiset. Voi myös olla, että hammastikun käytön sijaan olisi ollut fiksumpaa käyttää esim. nuppineulaa, mutta olin niin laiska, etten jaksanut kaivaa neulaa esiin kaapin syövereistä :) Sen siitä saa :)






Käyttämäni tuotteet
  • China Glaze - Mahogany Magic (vaalean ruskea) | Transdesign
  • China Glaze - Call Of The Wild (tumman ruskea) | Transdesign
  • Essie - Blanc | Sokos
  • Inm OTD -pikakuivattaja | CesarsShop
  • Dotting tool
  • Hammastikku



Mitä piditte suklaakynsistä? :) Entä oletteko kokeilleet kuivamarmorointia?

Katso myös

28 kommenttia

  1. Ihanan suklaisen värinen tuo tumma ruskea lakka ja kivat kynnet myös! :>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on todellakin suklaan värinen :P Kiitos! :)

      Poista
  2. Tekee mieli nuolasta noita tummanruskeita sydämiä... :---D

    VastaaPoista
  3. Oi, nam! Aivan ihanan näköiset! Tykkään erityisesti noista kuivamarmoroiduista, koska itsekin tykkään siitä hommasta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! :) Oliko sulla hankaluuksia alussa tuon kuivamarmoroinnin kanssa, vai onnistuiko heti? :) Mulla meinas mennä kyllä hermot :D

      Poista
    2. Yleensä en ole marmoroinut mitään oikein kuvioita, kuten sulla sydämet, vaan ihan vain halunnut marmoripinnan esim. yhteen ranskikseen. Silleen on kyllä onnistunut ja olen ollut jälkeen tyytyväinen. Kuviot onkin varmaan tuplasti vaikeampia :D

      Poista
    3. Aivan juu, tuollainen marmorointi ilman tiettyä kuviota onkin varmaan helpompi, kokeilen sitä kyllä seuraavalla kerralla :D Jospa sitten ei menis hermot niin paljon :D

      Poista
  4. ihanat! saako ne syödä :D? mutta joo teetkö sun kuvat picasalla tai millä ja miten sä ton valkosen taustan ja noi tekstit :o? oiss kiva jos kertoisit nii saisin vähä mallia kun ite en oikee ossaa:) pst. kato mun blogi :)? oiss kiva jos liittyisit lukaiks :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Syö pois vaan :D Photoshopilla muokkailen, mutta valkoinen tausta on ihan valkoista kartonkia :) Eli ei mitään kikkailuja siinä :) Netti pursuaa kyllä toinen toistaan parempia tutoriaaleja, kannattaa vaan hakea sieltä, kun sanallisesti on hankala selittää. Photoshopin sijaan voit käyttää jotain ilmaisohjelmaa tietysti, esim Gimp tai Paint.net

      Poista
  5. Kivat :) minunkin mielest kuivamarmorointi on tosi vaikeaa! Olen muutamaan otteeseen yrittäny, huonoilla tuloksilla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) No niin eli en ole ainut, jonka mielestä se on vaikeaa, huh :D Kokeilitkos hammastikulla vai neulalla tai jollain muulla kenties?

      Poista
  6. Nää on ihanat!!!! Upeat!!!!

    VastaaPoista
  7. Aah, syötävän hyvän näköiset kynnet!!:) Ei ole itse tullut kokeiltua, kuin sitä perus marmorointia, mutta se ei kyllä ainakaan ollut itselle yhtään mieleistä hommaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vielä kun ne olisivat oikeastikkin syötävät :D Vesimarmorointi on kyllä aika sotkuista hommaa, mutta itse kyllä tykkään siitä :) Ei sekään tosin helpoimmasta päästä ole.

      Poista
  8. Just mietin samaa kuivamarmotointia ystikselle, mutta päädyinkin toisenlaisiin kynsiin :). Hienosti oot onnistunut mun mielestä, nää on tosi syötävät :P.

    VastaaPoista
  9. Tommosia kynsiä tuli tehtyä useasti kosmetologikoulun aikana, mutta nyt on unohtunut :D pitää petrata.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin, ei muuta kuin marmoroimaan sitten taas :) Mulla tämä oli ensimmäinen kerta, ja täytyy varmasti kokeilla toistekkin, jos vaikka oppisi tekemään tuon paremmin :)

      Poista
  10. Oih! Alkoi heti tehdä mieli suklaata! Tosi ihanat ja taidolla tehdyt :)

    Ihana blogi muutenkin, palaan tänne varmasti!

    T. Lakkaholisti
    rakkaudellalakattu.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha :D Kiitos paljon, ja kiva kuulla, että pidät blogistani <3

      Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.