Color Club Halo Hues 2013 (darks) - My Picks

Ihan aluksi hyvää pääsiäistä kaikille! Ja heti perään varoitus: postaus sisältää paaaaljon kuvia! :) Mutta sitten asiaan - tätä olenkin od...

Ihan aluksi hyvää pääsiäistä kaikille! Ja heti perään varoitus: postaus sisältää paaaaljon kuvia! :)

Mutta sitten asiaan - tätä olenkin odotellut... saan nyt esitellä teille suosikkini uudesta Color Club Halo Hues 2013 kokoelmasta :) Aiemminhan esittelin vaaleat Halo Hues lakat, ja nyt olisi vuorossa tummat sävyt.



Kokoelmaan kuuluu kuusi hologrammilakkaa: Cosmic FateMiss BlissEternal BeautyBeyondOver the Moon ja Kismet. Esittelen teille neljä ensiksi mainittua lakkaa, jotka ovat lempparini tästä kokoelmasta.

Jokaisessa lakassa on voimakas hologrammiefekti, joka on parhaimmillaan auringonpaisteessa tai tavallisessa lamppuvalaistuksessa. Varjossa ja päivänvalolampun alla holoefekti ei näy yhtä hyvin. (Eri valaistuksessa otetut kuvat löytyy postauksen lopusta) Lakat levittyvät todella hyvin ja 1 - 2 kerrosta riittää peittävään lopputulokseen. Parhaimman tuloksen saa mielestäni kahdella kerroksella, jolloin holoefektikin tulee paremmin esille eikä kynnelle jää vahingossa paljaita kohtia.

EDIT: Unohtui sanoa, että lakat kuivuu hirmu nopeasti, niin kuin hololakat yleensäkin tekee.






Cosmic Fate
Kupari/persikka hologrammilakka. Peittää kahdella kerroksella. Tämä oli näistä neljästä helpoiten levittyvä. Tykkään jotenkin tosi paljon tästä sävystä ja himoitsinkin lakkaa jo heti kun näin ensimmäiset kuvat tästä kokoelmasta.









Miss Bliss
Vaaleanpunainen hologrammilakka. Peittää kahdella kerroksella, ja koostumus lähes samanlainen kuin Cosmic Fate lakassa. Miss Bliss muistuttaa hieman edellisen Halo Hues kokoelman Halo-Graphic lakkaa, mutta Miss Bliss on tummempi ja taittaa lämpimämpään pinkkiin.






Eternal Beauty
Violetti hologrammilakka. Peittää 1 - 2 kerroksella. Koostumus on hieman paksumpi kuin Cosmic Fatessa ja Miss Blississä. Eternal Beauty poikkeaa muista kolmesta siinä, että pullossa tuo holoefekti ei jotenkin näy kovin paljon, mutta kynnellä efekti on voimakas. Upea violetti holo, tämä yllätti ihanuudellaan :)





Beyond
Musta hologrammilakka, joka on ehdoton suosikkini näistä lakoista! <3 Ihan mieletön, etenkin auringonvalosssa! (Kts. kuvat auringonvalossa postauksen lopussa) Beyond peittää jo yhdellä kerroksella eli se on hyvin pigmenttistä. Koostumus on hieman paksumpi kuin Cosmic Fatessa ja Miss Blississä.





Ja sitten tikkukuvat eri valaistuksissa: päivänvalolampun alla, tavallisen lampun alla ja auringonvalossa.


Päivänvalolamppu


Tavallinen lamppu


Auringonpaiste. Ihan mieletön tuo holoefekti auringonvalossa! <3


Auringonpaiste


Tuotteet on saatu CesarsShopista esittelyä varten. Lakkojen hinta on 12,90 € / kpl.

Mitäs tykkäätte uusista holoista? Nouseeko joku suosikiksi? :)

Katso myös

34 kommenttia

  1. Sigi! ♥ Uskomattomia kuvia, olet niiiin mun lempikynsibloggaaja. :) Teet postauksista niin mielenkiintoisia, eri kuvakulmia, laadukkaita ja kivoja asetelmia. Tekstikin tuo virkistystä mukaan kuviin. Erotut eduksesi bloggaajana!

    Oikein ihanaa pääsiäisen aikaa! ♥
    xoxo Mella

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mella!! <3 :D Tulipa hyvä mieli sun kommentista, kiitos! <3 Päätin tällä kertaa panostaa swatcheihin vähän enemmän, jospa saisi useamminkin tehtyä jatkossa tällaisia, i hope :)

      Kiitos ja ihanaa pääsiäistä sullekin!

      Poista
  2. Millä kameralla kuvailet? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä kuvat on otettu Nikon D5100 kameralla. Välillä kuvailen Canonin digipokkarillakin, mutta nykyään käytän enimmäkseen Nikonia.

      Poista
    2. Mua kiinnostaisi millaisella objektiivilla - mulla on sellainen 18-200 kiinni kamerassa, ja sen kanssa on epätoivoista koittaa saada lähikuvia NOIN läheltä. (Mullakin on Nikonin kamera.)

      Poista
    3. Nuo kuvat taitaa olla 18-105mm objektiivilla kuvattu, ja olen rajannut kuvia aika paljon eli en saa noin läheltä otettua. Nykyään kuvaan 50 millisellä, tykkään siitä enemmän.

      Poista
  3. ääh, taisi taas lompakko inahtaa.. :D pakko nuo eternal beaty ja beyond kotiuttaa.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi, anteeks :D Ne on iiihania lakkoja :)

      Poista
  4. Beyond himottaisi eniten :D Aivan mielettömän hyvä postaus, tällaisista tykkään! <3

    VastaaPoista
  5. Toi Beyond on varmaan pakko ostaa...Nätit kynnet, tykkään itse enemmän noista kulmikkaammista (vaikka nätit ne edellisetkin kyllä oli!) :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Mäkin oon alkanut mieltymään näihin kulmikkaisiin enemmän :)

      Poista
  6. Voi ei, niin ihania!! :D:D Viimeinen kuva oli hienoin!
    Iham superhypermahtavan hienoja ;)

    Kiva blogi sulla! Oon nyt kauan ettiny tän tyylistä blogia, ja tää on just hyvä, ihanan yksinkertainen muttei tylsä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi on niiin hienoja auringonvalossa! Ja ne viimeiset kuvat oli vielä ilta-auringon valossa otettu, eli päivällä holot on vieläkin hienompia :D

      Ja kiitos kovasti, tosi mukava kuulla, että pidät blogistani <3

      Poista
    2. Uskon että on parhaimmillaan päivällä :D Ihan mielettömiä lakkoja, tahtoo tahtoo.

      Poista
  7. Linkkasit joskus jonkun ystäväsi kynsiblogin, mikähän se mahtoi olla? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja mitä ns.esitöitä teet kynsillesi ennekuin lakkaat ne? Nuo reunat näyttävät varsinkin niin hyviltä :)

      Poista
    2. Hmm en nyt kyllä osaa sanoa, kenen blogin olisin linkannut. Jonkun haasteen yhteydessä olen linkkaillut muita kynsiblogeja.

      Esityöt on vanhan lakan poistaminen, käsien pesu ja rasvaus, ja sitten lakkaus. Tarkoitatko reunoilla kynsinauhoja? Siistin ne aina kynsilakanpoitoaineen ja tasakärkisen siveltimen avulla, en siis pumpulipuikon avulla :)

      Poista
  8. Ihania lakkoja ja sun kynnet on upeat varsinki ku omat hajoilee =(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Mutta onpa ikävä, että sun omat hajoilee :( Talvi on rankkaa aikaa kynsille, kannattaa öljytä niitä ainakin paljon.

      Poista
  9. Upeat kuvat! Kyllä tällaisia swatcheja kattoo mielellään :).

    VastaaPoista
  10. Oisko mahollista että videoisit kun lakkaat kyntesi? Tuli näin ihan vaan mieleen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan se mahdollista :) Jotenkin vierastan hieman videoimista, mutta yritän saada joskus aikaiseksi.

      Poista
  11. Ihanat värit. Nuo kaksi tumminta olivat minun mieleeni. :)

    VastaaPoista
  12. On nuo kyllä ihania :) Itsekin kotiutin Cesarilta Miss Blissin ja Beyondin. En oo kerenny vasta kuin kiekolle testailla ja tästä sun postauksesta innostuneena pakko päästä laittamaan kynsille :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin, nyt heti lakkailemaan kynnet! :)

      Poista
  13. Mä olin aivan varma, että tää on kokoelma, joka ei innosta mua millään lailla, mutta olinpa väärässä! Miss Bliss = pakko saada! =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, niin niitä "pakko saada"-lakkoja vaan tupsahtelee :)

      Poista
  14. Piti vielä uudelleen tulla katsomaan näitä, kyllä vaan taitaa olla pakko hankkia Eternal Beauty vaikka en ole lineaaristen holojen suuri ystävä - mutta jos jonkun hankkii, niin se on tuo:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha :) No voin sanoa, että et kyllä kovin metsään mene, jos Eternal Beautyn hankit :) Onko sulla lineaarisia holoja ennestään? Ite en aikoinaan tykännyt niistä yhtään, mutta sitten kun sain ensimmäisen holon itselleni ja kynsille asti, niin olin ihan myyty :D Noi on vaan jotenkin niin hienoja ja etenkin auringonvalossa <3

      Poista
  15. Hei taas :-)
    Mä sain tänään postissa tuon Miss Blissin - mä olen NIIIN ihastunut siihen, ettei ole tosikaan. Aivan mielettömän ihana lakka. Melkein yhdellä kerroksella jo täydellinen, Eikä ees glitteriä - tän saa poistettuakin ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, ihana että oot noin innoissasi lakasta! <3 Se on kyllä ihana :) Ja tosiaan niin helppo poistaakkin.

      Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.