Pupuja siellä, pupuja kynsillä

Tänään oli todellakin Maanantai.. puuh. Nukuin huonosti ja aamulla tuntui, etten millään pääse sängystä ylös. Teki vaan mieli jäädä peiton a...

Tänään oli todellakin Maanantai.. puuh. Nukuin huonosti ja aamulla tuntui, etten millään pääse sängystä ylös. Teki vaan mieli jäädä peiton alle nukkumaan. Sain kuitenkin kiskottua itseni ylös ja töihin. Onneksi aamuisin on jo niin valoisaa, että piristyy hieman väkisinkin, vaikkei haluaisi piristyä. Tänään tuntui, että olen loman tarpeessa. Enää kolme päivää, pakko jaksaa. Päivä meni lopulta ihan ok ja iltapäivällä kaupasta kotiin kävellessäni huomasin, miten kamalan paljon vääkylöitä ja pökäleitä tien varrella oli! :D Piti melkein kävellä keskellä jalkakäytävää, ettei vahingossa astuisi jonkun haisevan ruskean kasan päälle. Ihan selvä kevään merkki!

Ja sitten asiaan eli ensimmäisiin lakkauksiin, jotka olen tehnyt uusiin tasakärkisiin kynsiini. Kuten kuvasta varmaan näettekin, kyseessä on pääsiäispupukynnet.




Idea näihin kynsiin tuli Mimaxin uusista, söpöistä pupusiirtokuvista*, joihin iskin silmäni heti. Tiesin, että haluan yhdistää nuo puput hempeisiin pastellilakkoihin, ja kuten aiemmassa postauksessa kerroinkin, ostin kaksi Isadoran pastellilakkaa - Sweet ja Meadow. Ne sopivat tähän tarkoitukseen kuin kynsi sormeen.

Siirtokuvista pari sanaa. Ne irtosivat paperista hyvin noin 20 sekunnin vedessä lillumisen jälkeen, mutta kynnelle asetettua, ne eivät liukuneetkaan kynnellä, kuten siirtokuvat yleensä tekevät. Ts pupu jämähti siihen paikkaan. Ei hyvä. Kannattaa yrittää laittaa myös kynnelle vettä, ennen kuin asettaa siirtokuvan pinsettien avulla kynnelle.


Täytyy valittaa vähän lakoistakin, olin vähän pettynyt lakkojen koostumukseen. Niitä ei nimittäin ollut kovin helppo levittää. Lakka ei levittynyt tasaisesti, vaan siveltimestä meinasi jäädä raitoja. Kaksi kerrosta kuitenkin riitti peittämään kynnen täysin. Sitten toinen pettymys oli mintunvihreän Meadow-lakan väri, pullossa lakka näytti vaaleammalta kuin kynnellä. Eli lakka oli hieman liian tumma, tai kaunishan se on noinkin, mutta odotin, että se olisi vaaleampi. Vaaleanpunainen Sweet taas oli juuri sellainen kuin toivoinkin sen olevan, rakastan tuota vaaleaa väriä <3

Tein dotting toolilla pilkut pikkurilliin ja etusormeen. Vinkki: Jos sinulla ei ole kyseistä välinettä, nuppineula tai vaikka hiuspinni toimivat hyvänä korvikkeena.



Käyttämäni tuotteet
  • Isadora Wonder Nail - Sweet  |  Anttila
  • Isadora Wonder Nail - Meadow  |  Anttila
  • Siirtokuvat  |  Mimax* (ostettu Mimaxin bonuksilla)
  • Dotting tool  |  En nyt muista mistä ostin, ehkä Mimaxista
  • Sally Hansen Insta-Dri  pikakuivattaja  |  Ebay



Kuinkas moni kävi virpomassa? ;)
* Sisältää mainoslinkkejä

Katso myös

29 kommenttia

  1. Voi ihanat pupukynnet! Ja siis tänään ON ollut niin maanantai, miksi? Heti ensimmäisenä aamulla jouduin pakkokuuntelemaan Anssi Kelaa ja siitä se sitten lähti. Onneksi on ilta ja huomenna on tiistai, tuo viikonpäivien valkoheppainen prinssi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, ihana oot :D Ja en kyllä tajua, miksi oli niin maanantai. Maanantait saisi poistaa maailmasta kokonaan!

      Poista
  2. vitsit noi sun kynnet on aina niin siistin ja huolella tehdyn näköiset ! :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. samaa mieltä! oikein ihanat kynnet ja lakkaukset ! :)

      Poista
    2. Voi kiitos! <3 On ihana kuulla, jos ne miellyttää silmiä :)

      Poista
  3. oii ihanat! itsekkin tilailin noita samoja siirtokuvia mimaxista ja monia kivoja muitakin :) mutta hups.... luulin että olit taitavissasi maalannut nuo itse :) piti monesti katsoa :D haha :D mutta tosi kivasti käy myös tuon malliset kynnet! tykkään! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, juu en jaksanut tällä kertaa maalailla pupuja itse. Se kun vaatii kuitenkin tietynlaisen mielentilan ja kärsivällisyyttä :) Kiva kuulla, että tämä kynsimalli on myös hyvä :)

      Poista
  4. Onpas söpökät! :) Tosi kivat. Ja edelleen tykkään kovasti sun kynsien uudesta muodosta =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hirmusti! :) Ja olipas ihana sana "söpökät"!!! :D <3 En ole ennen kuullut kenenkään sanovan noin, mutta lisään sen ehdottomasti mun sanavarastoon :D

      Poista
    2. Mun paheena on sanojen vääntely kummallisiin muotoihin, joten "söpökät" ei omaan korvaan kuulosta laisinkaan oudolta :D

      Poista
  5. uih kuinka supersöpöt kynnet :3

    VastaaPoista
  6. Ääh nää on niin söpöt! :3

    VastaaPoista
  7. Ihanat kakkakökäleet teillä! Ihanat pupukynnet! Ihania tulppaaneja! IHANA KEVÄT! :) <3 Mää ihan vähän vaan tykkään keväästä. Voi kun voisikin olla muumi, nukkua aina talven yli ja herätä keväällä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. NIIN! Miksei me olla muumeja?!!??! :D Voitaisko vaan päättää, että ollaan? Kevät on jotenkin niiiin ihanaa aikaa, ehdottomasti lempparivuodenaika! Paitsi ne pökäleet, ne ei oo lemppareita.. :)

      <3

      Poista
  8. Maailman_söpöimmät_kynnet ;_;

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho! Ompas ihana, että on noin söpöt <3 :)

      Poista
  9. Ompas söpöt kynnet :D Kaipa sitä pitää itekkin kehittää jonkinlaiset pääsiäiskynnet. Meilläpäin (pohjanmaalla) mennään Virpomaan vasta pitkänperjantain jälkeisenä lauantaina :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) Ja kuule, just vähän aikaa sitten oli töissä puhetta virpomisesta, ja olin sitä mieltä, että yleensä kyllä virvotaan pääsiäisenä eikä viikkoa ennen. Tai muistelin siis, että pienenä oltaisiin käyty virpomassa pääsiäisviikonloppuna :D Ja määhän oon siis myös kotoisin pohojanmaalta :) Ja olin siis oikeassa! En olekaan dementikko, vaan pohjanmaalainen :D Mikähän siinä on, että sielläpäin virvotaan eri aikaan..?

      Poista
  10. Voi eei miten söppänät kynnet! <3

    VastaaPoista
  11. äääww, ei voi olla noin suloset!! ♥ :))

    VastaaPoista
  12. Voi kuinka suloiset ja valloittavat nämä kynnet! En olekaan hetkeen nähnyt kynsiä joista olisin pitänyt näin paljon.

    Muutenkin pidän blogistasi (seuraan tosin vain kynsiaiheisia postauksia) kovasti. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi olipa kiva kuulla <3 Kiitos hirmusti! :)

      Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.