China Glaze Hologlam Collection

Nyt olisi luvassa varmaankin runsaskuvaisin postaus mitä olen julkaissut, are u ready?! (PS. Tätä postausta varten oli ihan pakko ladata...



Nyt olisi luvassa varmaankin runsaskuvaisin postaus mitä olen julkaissut, are u ready?! (PS. Tätä postausta varten oli ihan pakko ladata avaruusfontti. PPS. Ja kyllä tähän muutaman illan sai aikaa tuhlattua. :)

China Glaze Hologlam on kevään 2013 kokoelma, johon kuuluu 12 hologrammilakkaa. Hologlam-lakat ovat parhaimmillaan auringonpaisteessa, niin kuin hololakat yleensäkin. Tuotteet on saatu Mimaxista esittelyä varten. Lakkojen hinta on 14,20 € / kpl.

Kaikki 12 lakkaa ovat koostumukseltaan samanlaisia ja peittävät kahdella kerroksella. Koostumus oli aikamoinen pettymys, koska lakat raidoittuivat ja niitä oli välillä haastava levittää. Kaljuja kohtia meinasi siis tulla. Lakat kuivuvat todella nopeasti, mikä hankaloittaa myös lakan levittämistä.

Hologlam-lakat eivät toimi kaikkien aluslakkojen kanssa. Testailin eri aluslakkoja; Orly Nail Armor, China Glazen Strong Adhesion Base Coat, Essie Ridge Filler, OPI Base Coat ja OPI Nail Envy. Näistä China Glaze SABC ei toiminut, koska kaljuja kohtia tuli todella paljon. Nfu Oh Aqua Base aluslakkaa on monissa blogeissa kehuttu ja se kuulemma toimii Hologlam-lakkojen kanssa mainiosti. Itselläni ei kyseistä aluslakkaa ole, joten en voinut sitä testata.


Swatchit auringonvalossa


Lakat vas-oik: Not In This Galaxy, Infra-Red, Astro-Hot, Get Outta My Space, When Stars Collide, Galactic Gray, Cosmic Dust, Strap On Your Moonboots, Take A Trek, Sci-Fly By, Don’t Be A Luna-Tic ja OMG A UFO.

Hologrammiefekti on Hologlam-lakoissa heikompi kuin Color Clubin Halo Hues lakoissa, mutta auringossa holoefekti kuitenkin näkyy tosi kivasti (kts. yllä oleva swatch-kuva). Jos ei tykkää kovin voimakkaasta holoefektistä, niin kannattaa valita Hologlam mieluummin kuin Halo Hues.

- - -

Seuraavat kuvat on otettu sisällä lampunvalossa ja kaikissa kynsissä on 2 kerrosta lakkaa (kynsillä ei ole alus- tai päällyslakkaa). Jokaisesta lakasta on kaksi eri kuvaa, toinen kauempaa ja toinen läheltä. PS. Kuvat saa klikattua isommiksi.


Not In This Galaxy on vaalea, lämpimänsävyinen koralli.




Infra-Red on magenta/pinkki ihanuus <3 Se on todella värikylläinen, eikä hailakka, kuten suurin osa kokoelman lakoista. Infra-Red on ehdottomasti suosikkini tästä kokoelmasta! Oikeastaan voisin sanoa, että Infa-Red on ihanin kaikista hololakoistani.




Astro-Hot on vaaleanpunainen holo. Muistuttaa sävyltään Color Clubin Halo-Graphic lakkaa.




Get Outta My Space on lilanvärinen vaalea hololakka. Muistuttaa sävyltään Color Clubin Cloud Nine lakkaa.




When Stars Collide muistuttaa väriltään tummaa luumua. Todella kauniin sävyinen holo.




Galactic Gray on tumma, metallisen harmaa hololakka. Erittäin kaunis sävy <3 Tämä taitaa olla 2. sijalla tästä kokoelmasta.




Cosmic Dust on hopea hololakka. Sävy on tuollainen hieman likainen. Color Clubin Harp On It on myös hopea holo, mutta se on paljon kirkkaampi ja lähempänä "oikeaa" hopeansävyä.




Strap On Your Moonboots on tumma, laivastonsininen hololakka.




Take A Trek on farkunsininen hololakka.




Sci-Fly By on vaaleansininen hololakka. Muistuttaa sävyltään Color Clubin Blue Heaven lakkaa.




Don't Be A Luna-Tic on haalea, turkoosiin taittava hololakka. Muistuttaa sävyltään Color Clubin Angel Kiss lakkaa.






OMG A UFO on sammalenvihreä hololakka. Tykkään tästä jotenkin tosi paljon, ihanan erikoinen sävy! Tässä vaan on sitä jotain :) Ja nimi on ihan paras :D En sanoisi tätä ihan kevään sävyksi, mutta syksyyn tämä sopii kuin nenä päähän.



Huhhuh! Jaksoittekohan katsoa kuvat loppuun asti? :D Toivottavasti!

Hologlam-kokoelmasta löytyi pari helmeä, mutta tuntuu, että samansävyisiä lakkoja oli liikaa. Olisin kaivannut joukkoon jotain todella kirkasta oranssia tai paloautonpunaista holoa. Lisäksi lakkojen koostumuksessa olisi parantamisen varaa, toivottavasti seuraavassa kokoelmassa levittyvyys olisi parempi! Suosikeiksini nousivat Infra-Red, Galactic Gray, When Stars Collide ja OMG A UFO.

Mitä piditte Hologlam-kokoelmasta? Löytyikö joukosta suosikkeja tai uusia himotuksia? :)

Katso myös

30 kommenttia

  1. Mä tilasin näistä neljä, en vaan ole ehtinyt vielä lakkailla niillä. Aqua Base on myös ostoslistalla kun holoja tuntuu tunkevan sisään ovista ja ikkunoista :D Infra-Red taitaa olla oma suosikkini myös.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha :D Ja postiluukusta etenkin! :D Tuo Aqua Base on munkin ostoslistalla, mitenkähän sitä on taas tullut jahkailtua senkin kanssa :) Infra-Red on niin <3

      Poista
  2. Näistä mun suosikki kuvien perusteella OMG A UFO - vihreet on mun juttu :)

    VastaaPoista
  3. OMG A UFO on ylimahtavan ihanan värinen :O <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, "ylimahtava"! :D Ootkohan sinäkin pohojanmaalta kotoisin? :)

      Poista
  4. oho, sulla on varmasti mennyt aikaa tän postauksen tekemiseen ;o arvostan kyllä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Menihän siihen "muutama" tovi :D Kiitos <3

      Poista
  5. Infra-Red, ou mai gaad ihana! Tää blogi on kyllä super, kuvat on tosi hyvälaatusia, kaikki kuumimmat lakkakokoelmat voi käydä aina tsiigailemassa täältä ennen ostoa. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Infra-Red on sitten luonnossa vielä ou mai gaadimpi! :D Ja ihana kuulla että oot tuota mieltä <3 Mustakin on tosi hienoa, että voin esitellä näitä teille. Itellekin tietysti on hyötyä siitä, että voi tsekata lakkojen sävyt ja koostumukset postauksesta. En minä niitä mihinkään muuallekaan jaksa erikseen kirjoitella kerta :)

      Poista
  6. Kauheesti holoja, tuntuu että niitä on tullut nyt kevääksi taas ihan liikaa :D En meinaan ainakaan tietääkseni mitenkään suuremmin välitä ainakaan lineaarisista holoista :) Toisaalta en ole nähnyt edes noita kuin kuvissa, joten ehkä ne olisi ihanampia omilla kynsillä ja luonnossa. Jos noista jonkun ottaisin, niin ehkä Don't Be a Luna-tic.

    Saanko muuten kysyä, että millainen sopimus sulla on Mimaxin kanssa, kun kaikilla tuntuu olevan se sama bonusten keräyssysteemi (josta nyt itselle ei mainostamisesta huolimatta paljon mitään hyötyä ole) ja sulle lähetellään kauhean kokoisia paketteja :D
    Ja toinen kysymys: ei sua tamperelaisena sattuisi miitti kiinnostamaan? Ollaan Pirkanmaan kynsiharrastajien fb-ryhmässä vähän puhuttu alustavasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo holoja on tullu kyllä joka kolosta :D Sun pitäisi ehdottomasti nähdä omilla kynsillä joku holo, sitten sitä vasta tajuaa millaisia ne ihan oikeasti ovat :) Tai näin mulle ainakin kävi silloin ekan holon kanssa. Sitä ennen olin että blaah, holoja, ei kiinnosta :D

      Saat kysyä :) Tällä hetkellä sellainen, että saan heiltä lakkoja kuvattavaksi ja blogissa teille esiteltäväksi. He saavat sitten laittaa mun ottamat kuvat verkkosivuillensa.

      Ahaa, milloinkas tuollainen miitti olisi? En oo tuosta fb-ryhmästä kuullutkaan :) Oon tällä hetkellä vain kynsikoristelut-ryhmässä. Niin ja kirppisryhmässä.

      Poista
    2. Ah, ehdottomasti sun pitää mennä liittymään! Täältä löytyy: https://www.facebook.com/groups/226898404092465/ ja värväilin joku aika sitten mun blogissakin miittailijoita :)

      Poista
    3. Kiitti! Kävin laittamassa pyynnön :)

      Poista
  7. Näistä lemppari on OMG A UFO , vaikka en edes vihreästä tykkää.. Vähän laimea efekti mun makuun, mutta ihan kivoja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vihreä holo näköjään vetää monia puoleensa :) Holoefekti olisi munkin mielestä saanut olla vähän näkyvämpi. Tai lampunvalossa ainakin, auringossa se on kaunis.

      Poista
  8. Onko sulla noi kaikki? Jos paljon ne makso yhteensä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sain ne esiteltäväksi Mimaxilta eli en maksanut niitä itse.

      Poista
  9. ihania sävyjä! Mutta taidan enemmän tykätä noista color clubin holo lakoista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niissä on tosiaan näkyvämpi holoefekti. Värisävyiltään tässä oli kyllä ihania lakkoja, joita CC holoissa taas ei ollut. Saisikohan näistä jonkun yhdistelmäkokoelman? :D

      Poista
  10. Sigi, sun swatch-postaukset on vertaansa vailla! Mieletöntä työtä, todella. Kyllä nyt menee lakkanäytteet oikeaan osoitteeseen. Toivottavasti saat muutakin palkkaa näistä :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että.. kiitos Sannu <3 Et tiedäkkään, miten ihana on kuulla, että arvostat postauksiani! Kiitos vielä :)

      Poista
  11. Mie mietin tässä, että miksi huomasin tämän postauksen vasta nyt :'D En ole nähnyt bloggerin -lukulistalla ollenkaan, mutta kun menin blogisi nimen kautta, niin kyllä sitten tuli. Olen varmaan ollut sokea :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oot sie ollu sitte sokea :D Hih.. Tai sitten bloggeri on ollut häijy ja piilottanu tän postauksen :) No mutta pääasia että nyt löysit!

      Poista
  12. Sinut on haastettu, ja toivoisimme että vastaat haasteeseemme! :)

    <3: Emma & Laura from: emmalauraeveryday.blogspot.fi

    Me rakastetaan sua ja sun kynsiä! :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) Koitan vastata jossain vaiheessa.

      Poista
  13. Hyvät kuvat ja ihanat nää lakat, vaikka varmaan kovin montaa en tästä kokoelmasta kotiutakaan. :) Holoja on sen verran paljon kertynyt. Harmittaa vaan ku kone meinaa kuolla joka kerta kun avaan sun blogia kun kuvat lataa niin kauan. Saiskohan niitä jollain tapaa vaikka pienemmäksi niin latais tämmösellä vähän hitaammallakin yhteydellä nopeammin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Hmm jaa onkohan nuo kuvat sitten niin isoja, mulla ei oo koskaan ollu ongelmia kuvanlatauksessa. Mutta koitan säätää pienemmäksi, ilmoittele mikäli hidas lataus jatkuu seuraavissakin postauksissa!

      Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.