Ennakkoesittelyssä Wet n Wild Fergie-lakat

Wet n Wild Fergie Centerstage -kokoelma on tulossa pretty.fi :n valikoimaan lähipäivinä. Kokoelma on nimetty poptähti ja Wet n Wild Bea...



Wet n Wild Fergie Centerstage -kokoelma on tulossa pretty.fi:n valikoimaan lähipäivinä. Kokoelma on nimetty poptähti ja Wet n Wild Beauty Ambassadorin Fergien mukaan ja siihen kuuluu niin kynsilakkoja kuin meikkejäkin. Saatte nyt kurkistuksen kynsilakkakokoelmaan neljän lakan ennakkoesittelyllä! :) Kokoelmaan kuuluu kaikenkaikkiaan 24 lakkaa ja niiden hinta tulee olemaan 6,95 € / kpl.

Lakkojen koostumukset ja laatu vaihtelivat aika paljon, niistä tarkemmin kunkin lakan esittelyssä. Kaikissa lakoissa on todella leveä sivellin, melkein kaksi kertaa Essien suomisiveltimen levyinen :o Ajattelin, että sivellin on samanlainen kuin Wet n Wild Megalast-lakoissa, mutta se on niitäkin leveämpi ja pää ei ole pyöristetty, vaan se on suora, kuten esim. OPIn siveltimissä. Minun makuuni Fergie-sivellin on kyllä liian iso, mutta jotkut varmaan pitävät siitä.





Ferguson Crest Syrah on lämpimän violetti glassflecked. Pulloa katsottaessa lakassa näkyy kultainen duochrome-efekti, mutta kynsillä sitä ei harmi kyllä näy. Lakka on kuitenkin todella upea - etenkin auringonvalossa ja tietyssä lampunvalossa lakka ihan kuin herää henkiin! <3 Tämä on ehdoton suosikkini näistä neljästä lakasta. Koostumus on hyvä ja helposti levittyvä, 2 kerrosta peittää. Kynsillä myös 1 kerros päällyslakkaa.






Make Them Boys Go Loco on musta jelly, jossa on runsaasti punaista pientä glitteriä ja isompaa hexglitteriä. Lakan koostumus oli todella paksua, ihan kuin se olisi kuivunutta. En tiedä sitten tuliko minulle vain huonompi yksilö, mutta lakkaa oli valitettavan vaikea levittää ja pinnasta tuli epätasainen. Päällyslakka korjasi asian jotenkuten onneksi. 2 kerrosta peittää.






Tonight's Gonna Be a Good Night on lähes kirkaspohjainen lakka, jossa on mustaa pientä hexglitteriä ja isompaa kultaista hexglitteriä. Pohja ei siis ole täysin kirkas, vaan siinä on hieman mustaa väriä seassa, onko se nyt sitten haalean musta jelly vai mikä? :) Koostumus on hyvä ja lakkaa on helppo levittää, pulloa kannattaa kuitenkin vähän käännellä ennen lakkaamista, jotta glitterit sekoittuvat hyvin.

Lakat, joita käytin Tonight's Gonna Be a Good Night -kuvissa:
Etusormessa 2 kerrosta kultaista mattalakkaa
Keskisormessa 1 kerros mustaa + 1 kerros TGBAGN + 1 kerros päällyslakkaa
Nimettömässä 2 kerrosta kultaista mattalakkaa + 2 kerrosta TGBAGN + 1 kerros päällyslakkaa
Pikkurillissä 2 kerrosta kultaista mattalakkaa + 1 kerros TGBAGN + 1 kerros päällyslakkaa






Hollywood Walk of Fame on kirkaspohjainen lakka, jossa on erivärisiä tähtiä sekä hieman hopeaa holotikkuglitteriä. Koostumus on hieman paksuhko, mikä teki levittämisestä hieman hankalaa. Tähtiä saa luonnollisesti onkia jonkin verran, etenkin jos haluaa tietynvärisiä tähtiä :) HWOF ei ole ihan minuntyylinen lakka, en ole oppinut tykkäämään tikkuglittereistä enkä tähdistä, mutta uskon, että moni pitää tästä lakasta paljon :)





Mitä piditte Fergie-lakoista? Löytyykö lemppari näiden neljän joukosta vai lopuista kokoelman lakoista?


Tuotteet on saatu pretty.fi:stä esittelyä varten.

Katso myös

18 kommenttia

  1. ihania lakkoja <3 Pakko kai se on laittaa tilaukseen kun tulee myyntiin.

    VastaaPoista
  2. Hurjan kauniitahan ne ovat kaikki, mutta mulla on jo tuo tähtilakka Hollywood Walk Of Fame, jota on kieltämättä ehkä vähän kankea käyttää; tähtiä saa hieman tonkia liisteristä.
    Tuo Make Them Boys Go Loco näyttäisi kivalta, mutta jos kaikki ovat kuvailemaasi tönkköä, niin ei välttämättä kauheasti kiinnosta kuitenkaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tuo Hollywood Walk Of Fame olisi saanut olla hieman juoksevampaa, niin olisi helpompi levittää. Tähtiä saa hieman tonkia, mutta uskon että mikä tahansa lakka, jossa on tuon kokoisia "glittereitä" käyttäytyisi samoin :) Make Them Boys Go Loco oli harmittavan tönkköä, mutta voi tosiaan olla, että se oli sattumaa. Tiedä sitten.

      Poista
  3. Ihania lakkoja oot saanut testiin

    VastaaPoista
  4. Hassua että yhteen kokoelmaan on pistetty noin paljon lakkoja :D Eikö jo kolmasosakin olis ollut ihan normikokoelma :D
    Toi mustan ja punaisen sekoitus näyttää kivalta, mutta jos tosiaan on noin tanakkaa tavaraa, niin saas nähdä uskallanko kokeilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sitä mäkin ihmettelin :D Aikamoinen kokoelma! Kivahan se on, että lakkoja on paljon, mutta nuo olisi voinut jakaa vaikka kahdeksi kokoelmaksi mieluummin :)

      Koitin vähän googletella muista blogeista Make Them Boys Go Loco lakan koostumusta, eikä missään niistä mainittu lakan paksuudesta :o Yhdessä blogissa sanottiin, että se on helppo levittää. Luulen, että mun yksilö oli päässyt kuivahtamaan.

      Poista
  5. Toi tähtilakka on tosi söpö, ehkä pakko hankkia! :D Toi mustapunainen näyttää vähän Wet'n'Wildin Fantasy Makers-kokoelman Once Upon A Timeltä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kappas! On muuten ihan saman näköinen, ei näytä vähän siltä vaan täysin siltä :D

      Poista
  6. Oh, namnam, lääh. Vaikka koostumukset ei nyt säväyttänyt niin silti, tahdon, oi kyllä!
    Tuleekohan noita muuallekkin kuin prettyyn?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, läählääh :D En ole ihan varma tuleeko muualle, joskus on huhuttu, että Seppälöihin saattaisi tulla, mutta tiedä sitten.

      Poista
  7. Aivan ihania :333 Pakko saada ainakin muutama. Saa nähdä, jos muutaman tilaisin :D

    VastaaPoista
  8. Jostain luin, että näitä tulee Seppälöihinkin. Niissähän myydään Wet n Wildia muutenkin joten olisi ihan loogista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo saattaa olla, itekkin kuulin joskus kauan sitten jostain :) Mutta sen näkee sitten joskus, jos niitä sinne ilmestyy. Prettyyn niitä ainakin onneksi tulee :)

      Poista
  9. Toi Make Them Boys Go Loco on kyllä aivan ihana! Myös toi tähtilakka sytytti mut täysin, kun näin sen kynsillä :o Pullossa se ei näyttänyt niin kivalta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, joo pullossa se on jotenkin tylsempi :) Jopa mäkin yllätyin, kun sain sen kynsille :D Noi tähdet vaihtelee väriäkin tietyssä valossa, taitaa siis olla joukossa jotain holotähtiä :)

      Poista
    2. Voi ei, nyt siitä lakasta tuli vielä houkuttelevampi, mä oon ihan hulluna kaikkiin holojuttuihin! :D

      Poista
  10. Eka on kyllä ainoa joka näistä sykähdyttää. Punaiset glitterit mustalla pohjalla on hieno myös mutta minulla on jo yksi Wettiksen vastaava lakka. Tähtilakat näyttää kivoilta vain pullossa:)

    Muistelen pikkulintujen jossain laulelleen, että Fergie-kosmetiikkaa tulisi Seppälöihin toukokuussa.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.