Kynsinauhat kuntoon Nfu Oh Cuticle Removerilla

Esittelin aiemmassa postauksessa kynsienhoitorutiinejani , ja lukijoiden toiveesta teen nyt vielä oman postauksen  Nfu Oh Cuticle Removerist...

Esittelin aiemmassa postauksessa kynsienhoitorutiinejani, ja lukijoiden toiveesta teen nyt vielä oman postauksen Nfu Oh Cuticle Removerista. Koitan selittää tässä hieman tarkemmin tuon ihmeaineen käyttöä :)





Nfu Oh Cuticle Remover on nimensä mukaisesti kynsinauhojen kuorintaan tarkoitettu aine. Sillä saa kyllä ihanan helposti poistettua kuivat kynsinauhat, etenkin siis ne, jotka ovat kasvaneet kynnen päälle.

Cuticle Remover -pullo on samanlainen kuin muut nufu-lakkapullot, eli ihana, kaunis ja upea! :D Siinä on sivellin, jolla kuorinta-ainetta saa todella kätevästi siveltyä kynsinauhoille. Koostumus on maitomaista.





Näin kuorit kynsinauhat 


Näitä tarvitset:

  • Nfu Oh Cuticle Remover kuorinta-aine
  • Kynsinauhatyönnin tai appelsiinipuutikku


Huom. Tee kuorintakäsittely yksi kynsi kerrallaan.
  1. Puhdista kynnet huolellisesti. Poista siis lakat tai muut aineet kynsiltä.
  2. Sivele Cuticle Removeria kynsinauhoille ja siirry 3. steppiin (sinun ei tarvitse odotella, että aine kuivuu, vaan kuorinta tehdään aineen ollessa märkää). Aine alkaa vaikuttamaan heti ja saatat tuntea hieman pientä "pistelyä" tai kylmää. Älä huoli, se kuuluu asiaan :) Aine pehmentää kuivuneet kynsinauhat, jolloin ne on helpompi poistaa.
  3. Ota kynsinauhatyönnin (käytä punaista pehmeää päätä) ja työntele kynsinauhoja kynnen juurta kohti, kynnen pinnan suuntaisesti. Voit myös ikään kuin kaapia hellästi kynsinauhoja kynsinauhatyöntimen toisella päällä (terävä valkoinen pää). Vaihtoehtoisesti voit käyttää appelsiinipuutikkua tai muuta sopivaa välinettä.
  4. Pyyhi irronnut iho esim. vanulappuun tai talouspaperiin. Tee tämä useita kertoja yhden kynnen kuorinnan aikana.
  5. Toista kuorintakäsittely (kohdat 2 - 4) tarvittaessa uudestaan samalle kynnelle. 
  6. Kun olet saanut yhden kynnen kuorittua, tee sama kaikille muillekin kynsille.
  7. Pese kädet huolellisesti kuorinnan jälkeen, jottei ainetta jäisi kynsille tai kynsinauhoille. Tämän jälkeen kynsinauhat kannattaa kosteuttaa kunnolla esim. Nfu Oh kynsinauhaöljyllä <3


Tässä vielä ennen-jälkeen-kuva peukalostani :) Aika hyvä tulos vai mitä?





Kuollutta ihoa lähti ihan järkyttävän paljon, etenkin ensimmäisellä kerralla :o Alla kuva muutaman kynnen kuorinnan jälkeen.




Toivottavasti tämä postaus selvensi Cuticle Removerin käyttöä. Voin kyllä suositella tätä kaikille, jotka haluavat pitää kynsinauhansa siistissä kunnossa. Mielestäni siis kaikkien pitäisi tätä käyttää :D Itse koitan kuoria kynsinauhat noin kerran viikossa, välillä saattaa olla pitempi väli. Kuorintaa ei siis tarvitse tehdä onneksi päivittäin :) Yksi pullo kestää muuten todella pitkään, sillä ainetta kuuluu hyvin vähän yhden kuorinnan aikana.

Nfu Oh Cuticle Remover on saatu pretty.fi:stä testattavaksi ja sen hinta on 13,90 €.

Postaus sisältää mainoslinkkejä. Annan testaamistani tuotteista aina rehellisen mielipiteeni.


Katso myös

21 kommenttia

  1. Just siistii ku saat kaikkee testattavaks, kosk mä esimerkiks innostuin siit nufun kynsinauhaöljystä sen verran, et nyt se löytyy mun laatikosta ;) Ja ne OPIn Bond Girls -lakat on kans kivoi, yks niistä ostoslistalla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että postauksista on ollut hyötyä ja oot saanut vinkkejä :)

      Poista
  2. Vau, hyvin näyttää irtoavan tuolla tökötillä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo on tuo on tosi tehokasta tököttiä :)

      Poista
  3. Mua vähän alkaa masentamaan, että minne on hävinny se vanha hyvä Zigin blogi, kun nykyään jokainen postaus on mainos :( Ei oikeen enää tiedä onko tuote oikeasti hyvä vai ei, vai onko se vain sen takia hyvä, että se on saatu jostain ja sitä pitää mainostaa. Anteeksi tästä negatiivisestä palautteesta, enkä tahdo pahoittaa kenenkään mieltä, mutta ilmaisen nyt oman mielipiteeni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, kurja kuulla, että olet tuota mieltä :( Eikä tarvi mitään anteeksi pyytää, aina saa ilmaista mielipiteensä. Tai ainakin mun blogissa saa!

      Mutta sitten asiaan, eli jos tarkoitat esittelypostauksia, niin nehän eivät ole mainoksia, vaan mun rehellisiä mielipiteitä tuotteista. Mulla on periaate, etten kaunistele asioita sen takia, että saan ne jostain testattavaksi. Ymmärrän toki, jos sinusta tuntuu siltä, mutta toivottavasti uskot, ettei asia ole niin. Esim lakkaesittelyissa kerron koostumuksista ihan rehellisesti ja monistahan olen sanonutkin, että ovat olleet pettymyksiä tai huonolaatuisia jne. Sitten esim tämä nufun kynsikuorinta, niin pyysin ihan itse sen testattavaksi, koska olin kuullut siitä niin paljon hyvää. Ja rehellisesti voin sanoa, että se toimi tosi hyvin, kuvatkin siitä ovat todisteena.

      On totta, että viimeaikoina esittelypostauksia on ollut enemmän kuin muita, ja itseänikin on välillä vähän harmittanut, ettei ole ollut aikaa tai energiaa tehdä esim koristeluita kynsilleni. Uusia juttuja on kuitenkin tosi kiva testata ja tykkään ottaa kuvia niistä, enhän muuten sitä tekisi. Samalla myös te lukijat saatte vinkkejä tuotteista, monet ovat myös toivoneet paljon tällaisia esittelyitä.

      Toivottavasti tämä selvensi asioita ja toivottavasti jatkat yhä blogini lukemista, mutta tietysti teet omat valintasi. Ketäänhän en voi pakottaa.

      Poista
  4. Ääh mä oon niin kateellinen kun saat kaikkia ihania tuotteita aina ilmatteeks :D

    Toi aine ei mulle varmaan taida koskaan päätyä, koska en yleensä tilaile kynsijuttuja netistä. Onko tota merkkiä kaupoissa ollenkaan, Suomessa? Tarkennan nyt vielä vähän, tiedätkö, saako Tampereelta Nfu Oh -lakkoja?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noh, ei ne todellisuudessa ilmaisia ole, kun teen niistä kuitenkin postaukset, testaan tuotteita ja otan kuvat jne. Eli käytän aika paljon omaa aikaa per postaus :)

      Tampereella Näytä Kyntesi kynsisalonki myy Nfu Oh tuotteita, mutta en tiedä saako sieltä tuota Cuticle Removeria. Kannattaa käydä katsomassa tai vaikka laittaa heille sähköpostia! Nufun lakkoja siellä ainakin on :) Ja taitaa olla ainoa paikka Suomessa, mistä niitä saa.

      Poista
  5. Tuo on kyllä ihan mahtava tuote, jota voi taatusti kehua, vaikka ei sponsorilta olisi sitä saanutkaan :) Sellainen pointti vielä, että kaikki nuo kuorinta-aineet on tärkeää pestä huolellisesti pois kynsinauhoilta ja kynsiltä käsittelyn jälkeen, ja vasta sitten kosteuttaa. Näin muistelen lukeneeni useammastakin paikasta, ilmeisesti tuossa on jotain sellaista kemikaalia jota ei saisi jäädä pitkäksi aikaa kynnelle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Papu.. :) <3 Ja olipa hyvä, että kerroit tuosta käsienpesusta! Itse kyllä pesen kädet kuorinnan jälkeen, mutta en tiennyt, että siinä on jotain tuollaisia kemikaaleja, jotka ei saisi jäädä kynnelle :o Lisäänpä tuon käsienpesun tonne postaukseen. Kiitos vielä! :)

      Poista
  6. Itse käytän Coral-merkkistä kynsinauhojen kuorinta-ainetta, on myös sudillisessa pullossa ja hoitaa asiansa todella hyvin (joskin vaatii muutaman minuutin vaikutusajan), ja omani löysin alekorista hintaan 1,50 euroa :) Vinkkinä siis sellaisille, jotka eivät netistä tilaa tai muuta kautta käsiinsä just tätä Nufua saa. Vaikka onhan tämän Nufun pullo aivan vertaansa vailla kauneudessa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miulla on myös Coralin kynsinauhojen kuorinta-aine :) Riittoisaa se ainakin on! Vaikka on pienempi pullo, kuin mitä nufu.

      Poista
    2. Enpä tiennytkään, että Coralilta löytyy kuorinta-aine! Hienoa, että halvempiakin vaihtoehtoja siis on! :) Ja että tosiaan löytyy ihan normikaupasta. Nufuja kun ei valitettavasti kaupoissa myydä. Voi se päivä kun joskus koittaisi! :D <3 Onko noita Coraleita Tokmanneissa vai mistä löysitte?

      Poista
    3. Huh, mistähän mä tuon ostin... Hyvin todennäköisesti Pick'n'Paysta, ja näitä kauppoja on vain kaksi koko maassa: Raumalla ja Porissa. Eiköhän tuota kuitenkin saa niistä paikoista, mitkä muitakin Coraleja myy :)

      Poista
    4. Mie tilasin netistä, kun ei täällä noita muuten myydä :D

      Poista
  7. Ei millään pahalla mutta sulla on kamalan keltaset kynnet! Johtuu siitä kun oot lakannu niin paljon. :D Huhhuh pelästyin kun näin sun kynnet ilman lakkaa! Sori vielä kerran jos loukkaannuit. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, nuohan on tosi vaaleat esim. omiini verrattuna. Käytän paljon punaisia lakkoja ja vaikka laitan tietenkin aluslakkaa, kynnet vaan värjäytyvät ahkeran lakkailun seurauksena.

      Poista
    2. Tulin lueskelemaan tämän postauksen uusiksi koska ostin itselleni tuon samaisen tuotteen, ihan kiva päästä testaamaan eroaako se kovin paljon muista käyttämistäni tuotteista. Koostumuksen puolesta ainakin, olen käyttänyt lähinnä geelimäisiä aineita.

      Kynsinauhojen kuorinta-aineet ovat tosiaan syövyttäviä, kärjistettynä lipeää, joten huolellinen pesu on tarpeen käsittelyn jälkeen.

      Poista
    3. Joo kyllähän ne kynnet kellastuu kun niitä lakkailee :) Ihan normaalia. En ole jaksanut niitä valkaistakkaan, voisi joskus kokeilla sitäkin :)

      Sissi: Olis tosi kiva kuulla, mitä mieltä oot tuosta ja millanen se on verrattuna muihin mitä oot testannu! Jos muistat/jaksat, niin käy ihmeessä kommentoimassa tänne sitten :) Tai jos teet postauksen siitä, niin voin sieltä sitten lueskella tietysti :)

      Poista
  8. Saako näitä muualtakun tuolla linkissä olevasta nettikaupasta? Olen odotellut josko sitä saataisiin kauppaan lisää mutta monena kuukautena olen nyt katsellut "loppu varastosta" kohtaa :( haluaisin ostaa tätä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt sitä ainakin näyttäisi olevan varastossa Pretty.fi:llä. Jos se kuitenkin loppuu, niin ainakin täältä sitä löytyy myös: http://www.chez-delaney.com/Cuticle-Remover-NFU-OH-17ml/en

      Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.