OPI Bond Girls Collection (Liquid Sand)

OPI on tehnyt taas upean Liquid Sand -kokoelman: the Bond Girls ! Kokoelman lakat on nimetty James Bond elokuvien kaunottarien mukaan (m...



OPI on tehnyt taas upean Liquid Sand -kokoelman: the Bond Girls! Kokoelman lakat on nimetty James Bond elokuvien kaunottarien mukaan (mä niin tykkään OPIn kokoelmaideoista!). Nämä tekstuurilakat ovat todellakin kaunottaria! <3

The Bond Girls kokoelmaan kuuluu 6 lakkaa: Honey Ryder, Solitaire, Pussy Galore, Jinx, Vesper ja Tiffany Case. Alla swatch-kuva päivänvalossa, jokaisessa on 2 kerrosta lakkaa.



Ja sitten kynsikuviin, jotka on otettu sisävalaistuksessa. Kaikissa kuvissa on 2 kerrosta lakkaa ja päällyslakkaa ei ole käytetty, koska kyseessä on Liquid Sand lakat. Tietysti päällyslakan voi laittaa, mikäli ei pidä lakkojen hieman karheasta pinnasta. Lakat kuivuivat muuten aika nopsaan, 1 kerros kuivui lähes samantien, toisessa kerroksessa kesti hieman kauemmin, n. 10 min.


Honey Rider on kultainen (kylmään taittava, ei keltainen), jossa on kultaista glitteriä. Rakastuin tähän samantien! Aivan upea lakka <3 Lakkaa on todella helppo levittää, vaikka koostumus on hieman paksuhko. OPIn leveä sivellin toimii tässä erittäin hyvin. 1 kerros riittää peittämään, mutta 2 kerrosta tekee mielestäni kivemman lopputuloksen.





Solitaire on valkonen, jossa on hopeaa glitteriä. Aika samanlainen ku pussy Galore, frosty. Hyvä koostumus, ohuempi ja läpikuultavampi kuitenkin kuin kultaisessa Honey Ryderissä. Lakka muistuttaa frost-lakkoja ja röpelöinen efekti on hieman vaisumpi kuin Honey Ryderissä. 2 kerrosta riittää peittämään lähes täysin, mutta jos et halua kärkien kuultavan lainkaan läpi, kannattaa laittaa 3 kerrosta. Itse laitoin 2 kerrosta.





Pussy Galore on vaaleanpunainen (baby pink), jossa on fuksianväristä shimmeriä. Shimmer ei valitettavasti näy kuvista kovin hyvin, luonnossa sen huomaa hieman paremmin. Olisi silti saanut olla jotenkin glitterisempi. Pussy Galoressa on aika samanlainen koostumus kuin valkoisessa Solitairessa, eli frostimainen ja vaisumpi hiekkapinta. 2 kerrosta peittää.





Jinx on punaoranssi, jossa kultasta shimmeriä. Aivan mahtava kimallus, joka on luonnossa paljon ihanampi kuin kuvissa! Tämä oli totisesti kokoelman yllättäjä! <3 Todella hyvä koostumus, vaikka hieman paksuhko. 2 kerrosta peittää. Pidin Jinxiä kynsillä päivän verran, enkä voinut olla tuijottamatta kynsiä koko ajan :D Tuo kimallus ja väri on vaan niin hieno. Varmasti todella kaunis myös päällyslakan kera.





Vesper on tumman violetti jellymäinen lakka, jossa on mustaa glitteriä. Tässä koostumus on tosiaan ihan erilainen, kuin muissa kokoelman lakoissa. 2 kerrosta riittää kuitenkin peittämään, vaikka ensimmäinen kerros onkin läpikuultava. Violetti sävy muuttuu lähes mustaksi, kun lisää toisen kerroksen. Tämä oli vähän pettymys, koska violetti olisi jotenkin ollut kauniimpi.





Tiffany Case on jäänsininen, jossa on runsaasti sinistä ja hopeaa glitteriä. Tosi kimalteleva ja upea, vaikken sinisistä yleensä niin välitäkään! Todella hyvä koostumus, vaikka hieman paksuhko. 2 kerrosta peittää. Luin joistakin ulkomaisita blogeista, että Tiffany Case saattaa värjätä kynsiä, joten kannattaa laittaa reilusti aluslakkaa.




Tuotteet on saatu Mimaxista esittelyä varten. Lakkojen hinta on 16,10 € / kpl. Valikoimasta löytyy myös minikokoelma, johon kuuluu 4 lakkaa: Jinx, Vesper, Pussy Galore ja Solitaire.

Mitä piditte Bond-tyttö-kokoelmasta? Löytyykö joukosta suosikkia?

Katso myös

23 kommenttia

  1. Honey Rider ja Jinx miellytti omaa silmää kuvien perusteella kovastikin. :)

    VastaaPoista
  2. Oi suosikkini oli ehdottomasti tuo Tiffany Case! :-) Ihania nää lakat, voisin joskus itsellekin tälläsiä liquid sand-lakkoja hankkia :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää on kyllä ihan mielettömän ihania, ja mun mielestä vielä ihanempia luonnossa. Suosittelen kokeilemaan edes yhtä näistä, mutta varoitan, että näihin tulee himotus :D

      Poista
  3. JINX <3 aivan ihana. Hyvänä kakkosena Hony rider. Mä tykkään siitä ideasta, että opi jatko bond kokoelmaa. Bond <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä Bond-teemasta :) Toimii hyvin näihin lakkoihin!

      Poista
  4. Kiitos hyvistä swatcheista ja kuvista! :) Jinx on kyllä ihana...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, eipä kestä! :) Ilo on mun puolella :)

      Poista
  5. Kivoja lakkoja oot saanut testiin

    VastaaPoista
  6. Ja taas niin ihania swatch-kuvia että! Jinx on kyllä ehdoton suosikki näistä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Inkku! <3 Jinx on upea lakka ja vielä upeampi luonnossa :)

      Poista
  7. Ihania ♥ haluun itekki tollasia! mut toi hinta on aika kova...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hinta on tosiaan aika suolainen, mutta tällaiset erikoisemmat tekstuurilakat tuppaavat olemaan hintavampia kuin "normilakat".

      Poista
  8. Muuten en näistä(kään) tekstuurilakoista innostunut, mutta Vesper kyllä silti vähän houkuttaisi ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, tekstuurilakat jakaa kyllä mielipiteitä :) Mutta oon sitä mieltä, että ei kannata tyrmätä, ennen kuin on oikeasti päässyt itse kokeilemaan niitä. Osassa kuvista nuo lakat näyttää mun mielestä hieman märiltäkin, mutta luonnossa ne ovat aika mattapintaisia ja siten mun mielestä näyttävät luonnossa paremmilta :)

      Poista
  9. Kaikki on kyllä ihania mutta Pussy Galore on ehkä kaunein kaikista. <3

    VastaaPoista
  10. No tosta viimesestä lakasta tuli oikee Wau-fiilis, vaikka muutkin on ihania :D Vois iteki joskus hankkia tollasia liquid sand-lakkoja, vaikka kaiken maailman muitakin lakkoja on hankintalistalla :)

    Ihana blogi, yks mun suosikeista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, ihana kuulla! <3 Ja kannattaa kuule ehdottomasti hankkia edes yksi liquid sand, vaikka sitten tuo sininen glitterpommi Tiffany Case :) Sitä ei voi oikein tarpeeksi sanoin kuvailla, millaisia nuo ovat sitten omilla kynsillä. Se on nähtävä itse <3

      Poista
  11. Nää on niin ihania! <3 Luulin omistavani jo tarpeeksi liquid sandeja, mutta ei en omista kun nämä lakat näin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kyllä se kuule niin on, ettei niitä voi olla tarpeeksi! :D Tai näin itsekkin oon huomannut :) Himottaisi saada ainakin Zoyan Pixiedusteja vielä näiden muiden kaveriksi <3

      Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.