A England - Briarwood (Burne-Jones Dream Collection)

A England Burne-Jones Dream -kokoelmaan on saapunut uusi upea tulokas: Briarwood . Se on kokoelman viides lakka. Muut neljä lakkaa olenkin ...

A England Burne-Jones Dream -kokoelmaan on saapunut uusi upea tulokas: Briarwood. Se on kokoelman viides lakka. Muut neljä lakkaa olenkin jo esitellyt aiemmassa postauksessa.

Lakka on saatu testattavaksi ja kuvattavaksi Cesarsshopista. Postauksen linkit ovat vain teidän avuksi, en hyödy niiden klikkailusta mitenkään. Kerron tuotteista aina rehellisen mielipiteeni.

Briarwood on tumma rusehtavan punainen hologrammilakka. Väri on todella moniulotteinen, se vaihtelee valaistuksen mukaan punertavasta kastanjanruskeaan. Niin kaunis ja uniikki sävy! Lakka on täynnä hienojakoista holoshimmeriä, jonka värikirjon voi nähdä etenkin lähikuvissa. Jossain valossa shimmeri näyttää kultaiselta eikä hololta. Holoefekti on lineaarisen ja scattered-holon yhdistelmä, lineaarisuus on aika pientä, mutta sen voi havaita tietyissä kulmissa.

Lakassa on todella hyvä koostumus, sitä on helppo levittää ja se peittää jo 1 kerroksella. Siveltimen vetoja voi nähdä hieman lähikuvissa, mutta itseäni ne eivät onneksi tässä häiritse, kun ovat niin huomaamattomia.

Kaikki kuvat on otettu sisävalaistuksessa. Auringossa holoefekti näkyy varmasti vielä voimakkaammin ja varjossa sitä ei näe juuri yhtään. Kuvissa 1 kerros The Knight -aluslakkaa, 2 kerrosta Briarwoodia ja 1 kerros The Shield -päällyslakkaa.


Rakastuin Briarwoodiin, vaikka odotin sen olevan vain yksi muiden joukossa. Se on jotenkin niin mystinen ja uniikki, ja se pitää ehdottomasti nähdä omin silmin. Lakkaa tulee varmasti käytettyä syksyllä enemmän kuin kesällä, tai ainakin mun sävyasteikolla Briarwood on syksylakka :)

Katso myös

18 kommenttia

 1. Mulla on tää odottamassa kynsille pääsyä. Kauniilta näyttää kuvissa mutta kieltämättä vähän syksyinen väri:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ni, kiva että sullakin on tuo lakka :) Ja joo on kyllä syksyinen väri, ja aika monet muutkin a-englannin lakoista on mun mielestä syksyisiä. Monet noista kokoelmista on teemaltaankin niin synkkiä, ettei ihme ettei lakat ole pirteitä ja kesäisiä :)

   Poista
 2. Mulla on tämä kanssa nyt kynsillä :) Aivan ihanan värinen tosiaan ja erikoinen! Jännä kyllä miten se väri vaihtuu valaistuksen mukaan, nyt kun toimistossa istun huonossa valossa niin on punaruskea ja kunnon auringossa sen viininpunaisuuden saa näkyviin. Kylmässä valaistuksessa taas holoshimmer näyttää melkein harmahtavalta ja antaa lakan pintaan kivan efektin. Todellinen erikoisuus!
  Postailen itsekin varmaan tässä pian tästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se vaan niin mahtava ja niin kuin sanoitki, jännä miten erilaiselta se näyttää eri valossa. Ei moni lakka ole noin monimutkainen (hyvällä tavalla!) :D

   Poista
 3. Herkunnäköinen lakka! Ajattelin, etten mitään tästä kokoelmasta tarvitse enkä halua,m utta tämän Briarwoodin nyt varmaan haluan sittenkin ehkä :'D

  VastaaPoista
 4. Osaatko sanoa tuleeko lakan kaikki hienot efektit näkyviin vain jos käyttää a englandin omaa alus- ja päällyslakkaa vai ajaako mikä vaan halpislitku saman asian? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kokeillut joidenki a-englandin lakkojen kanssa ihan halpis aluslakkoja ja päällyslakkoja, ja ihan yhtä hyvin toimii nekin, eivät siis pilaa efektejä mun mielestä :) Voi toki olla, että joidenkin aluslakkojen kanssa etenkin a-englannin holot voi olla hankalampia, niin kuin yleensäkin hololakat.

   Poista
 5. *ooooooooooooooooooh* Mikä väri!!
  Pakko saada, pakko saada... Ihan pakko saada! Oon muutenkin tykästynyt näihin A-Englandin lakkoihin ja viehtynyt niiden nimiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et ole ainut joka on niihin tykästynyt! :) Ja nimet on todellakin kiehtovia, sekä tarinat niiden takana. Kannattaa lueskella lakkojen tarinoita netistä, kullekin löytyy omansa <3

   Poista
 6. Mie taidan ihan oikeasti myydä kaikki lakkani ja ostaa koko a englandin tuotannon tilalle. Yhtään huonoa, tai edes 'ihankiva'- lakkaa ei taida ollakaan, vaan kaikki ovat upeita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, ei huono idea :D On nuo vaan niin upeita ja laadukkaita lakkoja, suurin osa ainakin! Mulla on vielä postaamatta loput lakoista, mutta laatueroja näissäkin löytyy. Ihme olisi, jos kaikki lakat olisivat yhtä mahtavia :) Mutta kannattaa googlettaa swatceja ja arvosteluja, niin tietää mitä ostaa.

   Poista
 7. uuuu ihanan näköne lakka :3 muuten, mitä kuvanmuokkausohjelmaa käytät *katsoo ja kuolaa noita fontteja*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lakka on kyllä ihanuus :) Photoshoppia käytän.

   Poista
 8. Tää on kyllä upea! Omani tuli juuri tänään postissa, jee! Ja pari muutakin A Englandia. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.