A-England Gothic Beauties Collection

On aika sukeltaa taas a-englandin mystiseen maailmaan. Gothic Beauties -kokoelma on henkeäsalpaava, etenkin jos pitää tummista lakoista sek...

On aika sukeltaa taas a-englandin mystiseen maailmaan. Gothic Beauties -kokoelma on henkeäsalpaava, etenkin jos pitää tummista lakoista sekä kimalluksesta. Kokoelma on saanut inspiraationsa viidestä ristiriitaisesta kirjallisuuden henkilöhahmosta, joilla on yhteinen side: "tuskallisesti revitty tumma sisäinen henki, joka kokee lopulta parantavan vapahduksen elämänsä lopussa." Aika synkkä aihe, mutta sopii mielestäni erittäin hyvin kuvaamaan Gothic Beauties -lakkoja.


V-O: Tess d'Ubervilles, Lady of Shalott, Ophelia, Jane Eyre ja Dorian GrayGothic Beauties -kokoelmaan kuuluu viisi lakkaa:

Tess d'Ubervilles
Lady of Shalott
Ophelia
Jane Eyre
Dorian Gray


Neljä ensiksi mainittua lakkaa ovat shimmerlakkoja mustalla kermaisella pohjalla. Niitä voi kai kutsua myös glassflecked-lakoiksi, koska joukossa on epäsäännöllisen muotoisia pieniä hiukkasia. Koostumus ja levittyvyys on huippuluokkaa, lakat peittävät jopa yhdellä kerroksella ja ne ovat todella uniikkeja <3 Kerron niistä tarkemmin kunkin lakan kohdalla erikseen. Dorian Gray on erilainen kuin nuo neljä muuta, se on hopeanharmaa foil, mutta siitäkin tarkemmin myöhemmin postauksessa.

Lakat on saatu kuvattavaksi ja testattavaksi Cesarsshopista. Kaikki a-england lakat ovat nyt -20% alennuksessa eli hinta on 10,32 €/kpl. Postauksen linkit ovat vain teidän avuksi, en siis hyödy niiden klikkailusta mitenkään. Kerron tuotteista aina rehellisen mielipiteeni.


V-O: Tess d'Ubervilles, Lady of Shalott, Ophelia, Jane Eyre ja Dorian GraySwatch-kuvista näkee, miten katselukulmasta ja valosta riippuen neljä ensimmäistä lakkaa voivat näyttää lähes täysin mustilta tai sitten kimaltaa lakkojen eri sävyissä. Shimmerit tulevat siis esiin kohdissa, joihin valo osuu.

Tarkastellaan sitten lakkoja erikseen. Kaksi ensimmäistä lakkaa on kuvattu parvekkeella auringonvalossa, ja loput sisävalaistuksessa (ei päivänvalolampun alla, vaan tavallisen lampun valossa), koska pilvet päättivät häiritä kuvaussessioitani.Tess d'Ubervilles
a-england | Gothic Beauties
Tess d'Ubervilles -lakassa on runsaasti smaragdinvihreää shimmeriä mustalla pohjalla. Lakka kimaltelee vihreän eri sävyissä ja seassa on myös hieman kuparinsävyistä shimmeriä. Tess d'Ubervilles -lakan shimmer erottuu selvemmin kuin kokoelman muissa mustapohjaisissa lakoissa.

Lakassa on todella hyvä koostumus; se levittyy kuin unelma ja peittää jo yhdellä kerroksella. Riippuen kerrosten paksuudesta, voi tarvita myös toisen kerroksen lakkaa. Itse laitoin vain yhden kerroksen sekä päällyslakkaa.

Ihan mielettömän kaunis lakka etenkin auringonvalossa, mutta myös sisävalaistuksessa kimallus on taattu. Muissa olosuhteissa, kuten pilvisellä säällä tai varjossa lakka näyttää lähestulkoon sysimustalta, mutta pienikin valonsäde paljastaa lakan kimalluksen. Itseäni kiehtoo juurikin tällaiset moniulotteiset lakat, joiden uumenista löytyy salaisia aarteita <3 (Menipä taas tarinoimiseksi, mutta minkäs sille voi, että kauniit kynsilakat vievät mennessään :D Huomautettakoon vielä, että minähän en yleensä tummanvihreistä lakoista niin välitä, mutta tämä lakka käänsi ainakin mun pään pyörälle.)


Lady of Shalott
a-england | Gothic Beauties
Lady of Shalott on safiirinsininen shimmerlakka mustalla pohjalla. Lakassa on runsaasti pieniä sinisiä sekä violetteja hiukkasia. Lakka näyttää lähes kokonaan mustalta varjossa tai pilvisellä säällä, mutta auringossa ja sisällä lampun valossa kimallus näkyy tosi kauniisti.

Lakassa on todella hyvä koostumus, joka levittyy kuin itsestään. Se on myös hyvin runsaspigmenttinen eli peittää jo yhdellä kerroksella. Riippuen kerrosten paksuudesta, voi tarvita myös toisen kerroksen lakkaa. Itse laitoin vain yhden kerroksen sekä päällyslakkaa.


Ophelia
a-england | Gothic Beauties
Ophelia on violetti shimmerlakka mustalla pohjalla. Lakassa on runsaasti pieniä violetteja, sinisiä sekä punertavia hiukkasia - lakka siis kimaltelee ametistin sävyissä. Lakka näyttää lähes kokonaan mustalta varjossa tai pilvisellä säällä, mutta auringossa ja sisällä lampun valossa kimallus näkyy tosi kauniisti.

Lakassa on todella hyvä koostumus, levittyvyys ja peittävyys - se peittää jo yhdellä kerroksella. Riippuen kerrosten paksuudesta, voi tarvita myös toisen kerroksen lakkaa. Itse laitoin vain yhden kerroksen sekä päällyslakkaa.
Jane Eyre
a-england | Gothic Beauties

Jane Eyre on punaruskea shimmerlakka mustalla pohjalla. Tietyssä valossa punertavan shimmerin seassa voi nähdä myös kuparisia, oransseja ja pinkkejä hiukkasia. Lakka näyttää lähes kokonaan mustalta varjossa tai pilvisellä säällä, mutta auringossa ja sisällä lampun valossa kimallus näkyy tosi kauniisti.

Lakassa on todella hyvä ja kermainen koostumus, sitä on helppo levittää ja se peittää jo yhdellä kerroksella. Riippuen kerrosten paksuudesta, voi tarvita myös toisen kerroksen lakkaa. Itse laitoin vain yhden kerroksen sekä päällyslakkaa.
Dorian Gray
a-england | Gothic Beauties
Dorian Gray on metallinen hopeanharmaa lakka, jossa on runsaasti hienojakoista hopeaa ja harmaata shimmeriä. Etenkin auringon valossa lakka muuttuu lämpimämmän sävyiseksi, koska seassa on myös kultaista shimmeriä sekä hieman vihertävää ja vaaleanpunaista shimmeriä.

Lakka levittyi hyvin, mutta pieniä raitoja siveltimen vedoista on havaittavissa. Raidoittuminen on valitettavasti aika yleistä foil-lakoille. Dorian Gray on runsaspigmenttinen ja yksi paksumpi kerros voi riittää peittävään lopputulokseen, mutta itse laitoin 2 kerrosta + päällyslakan.

Kynnet näyttävät kuin metallilla valetuilta, ja tykkäsin lopputuloksesta etenkin shimmerin takia - se tekee lakasta uniikin. Raidoittumisesta on kuitenkin pakko antaa miinusta.
Ihastuin Gothic Beauty -kokoelmaan ja etenkin nuo mustalla pohjalla olevat kaunottaret veivät sydämen. a-england jaksaa edelleen hämmästyttää lakkojen mahtavilla ja uniikeilla koostumuksilla ja sävyillä. Toivottavasti a-englandin lakkojen äiti Adina tekee vielä monta upeaa kokoelmaa.


Katso myös

26 kommenttia

 1. Hei Sigi!
  Täällä yksi kynsifriikki kyselee, mistä noita gothic- tai yleensä A england-lakkoja on saatavissa? Tykkään suorittaa ostokseni hypistellen, en netissä, joten vähittäismyyjä olisi kiva? Saako jostain tavarataloista (tiedän, ettei Anttilasta...), vai ihan kynsistudiotavaraa?

  "Shopping is my cardio" -Carrie Bradshaw

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Annie! a-england lakkoja voi varmaankin hypistellä Cesarsshopin avoimilla ovilla, mutta muuten niitä ei myydä missään vähittäiskaupoissa eikä salongeissa.

   Poista
 2. Tuo Lady Of Shalot näyttää avaruudelta kynsillä. Aivan huikean ihana! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se tosiaankin on ihan kuin avaruus! <3

   Poista
 3. No huh! Olen katsellut kuvia pulloista nettikaupoissa ja miettinyt jo silloin näiden olevan jäätävän hienoja, mutta nämä swatchit.. HUIKEAA. Etenkin Lady of Shalott. Kumpa raaskisin pistää isompia rahoja kynsilakkoihin : D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lakat ovat upeita etenkin auringonpaisteessa tai lampun valossa <3 Itse olen ainakin sitä mieltä, että laatuun kannattaa välillä panostaa. Kympillä saa pari halpislakkaa tai laadukkaan a-englandin :) Ja laatulakoissa eron kyllä huomaa.

   Poista
 4. kröhöm

  http://www.adenina.fi/kynsilakka/aengland/gothic-beauties.html

  VastaaPoista
 5. Moi!

  Kysymys: Miten sä aina tiiet sen fontin nimen ku muokkaat sitä noihin kuviin? Osaat aina laittaa saman kuin lakassa :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! En mä aina tiedäkkään, vaan yritän etsiä mahdollisimman samanlaisen fontin :) Ei tuo a englandin fonttikaan taida olla täysin se oikea. Mutta siis googlettamalla ja fonttikirjastoja selailemalla olen löytänyt.

   Poista
 6. Mites golf meni? :) Itsellä ei ole green cardia, niin oon koitellut vain par 3:sta. Missäpäin olit? Messukylässä? Tammergolfissa?

  Itse onnistun kyllä aina katkaisemaan kynteni golfissa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kysymästä meni aika kivasti, yllättävänkin hyvin osuin palloon :D Par 3:sta mäkin kokeilin, käytiin messukylän harjoitusradalla, johon pääsee ilman gc:tä. Ihme kyllä mulla ei katkennut yksikään kynsi :D Onko sulla pitkätkin kynnet vai muutenko on katkeillut? :) Tuossa ei kyllä kovin pitkät voi olla, onneksi olin just viilannut omani lyhyemmiksi :D

   Poista
 7. Lady of Shallot on noista kyllä mun lemppari :) Ihana tollanen sininen. Kaikki lakat näytti kynsillä (sekä omillasi, että kiekolla) ihanalta, mutta ite en viitsis kuitenkaan uhrautua ostamaan mitään noista, vaikka oon A-Englandia välillä katellu siällä silmällä :/

  kynsisakset.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastaan sullekin tämän saman, eli laatuun kannattaa mielestäni panostaa. Jos Lady of Shalott on sun lemppari, niin kymppi ei ole tuollaisesta laatulakasta kovinkaan paljoa. Huomaat kyllä jos saat sen kynsillesi, nuo lakat levittyvät ihan älyttömän hyvin ja peittävät tosiaan jo 1 kerroksella <3 Sama raha menee helposti pariin huonompaan halpislakkaan, joten silloin tällöin kantsii kyllä kokeilla laadukkaampia lakkoja. Tietysti tästäkin voi olla montaa mieltä, mutta itse ainakin olen oppinut arvostamaan laatua enemmäin kuin määrää :)

   Poista
 8. Nää on kyllä ihania lakkoja, pakko keräillä kaikki

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on niin ihania :) Huomasithan sitten ne kohdat, joissa kerroin, että lakat näyttävät lähes mustilta tietyissä valaistuksissa :)

   Poista
 9. Mulla kanssa tuo Lady of Shalott on lemppari. Jostain syystä se toi mulle mieleen tähdet, kun siihen osuu valo. Hmm, saatan olla aika hämärä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et sä hämärä ole :D Kyllä siitä tähtitaivas ja avaruus tulee mieleen mullakin :)

   Poista
 10. ihania lakkoja :)

  http://www.hymyilevatkynnet.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 11. Wooooow ihania lakkoja:3

  http://kynsilakkasadetta.blogspot.fi

  VastaaPoista
 12. Upeita lakkoja! Vaikkei ehkä ihn niitä kesäisimpiä kaikessa tummuudessaan. :D Mulle tuli näsitä paljon mieleen Essencen Breaking Dawn Part 2:n lakkakokoelma, jossa on kanssa kolme mustapohjaista lakkaa, joita kai kanssa vois sanoa glassflecked-lakoiksi. Juurikin niistä itseasiassa postialin blogiini. Siinäkin kokoelmanssa on violetti ja sininen. Joten mä ehkä kotiuttaisin näsitä tuon Jane Eyren, kun se ois kaikkein erilaisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei ole kesäisimpiä lakkoja, mutta toisaalta auringonvalossa ne on upeita eli syksyllä niitä ei näe samalla tavalla kuin kesällä :) Ahaa nuo Essencen lakat ei olekkaan mulle tuttuja.

   Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.