Vertailu: Mustavalkoiset glitterlakat

Omistan tällä hetkellä 3 mustavalkoista glitterlakkaa, ja ajattelin tehdä niistä pienen vertailun. Voin jo heti alkuun todeta, että lakat ei...

Omistan tällä hetkellä 3 mustavalkoista glitterlakkaa, ja ajattelin tehdä niistä pienen vertailun. Voin jo heti alkuun todeta, että lakat eivät ole dupeja ja mistään noista en luopuisi :)

Vertailtavana ovat siis seuraavat lakat:

 1. Maybelline Color Show Polka Dots - Chalk Dust
 2. L'Oreal Color Riche - Confettis
 3. Golden Rose Jolly Jewels - 118


Maybelline Color Show Polka Dots - Chalk Dust, L'Oreal Color Riche - Confettis ja Golden Rose Jolly Jewels - 118
Maybelline Color Show Polka Dots - Chalk Dust, L'Oreal Color Riche - Confettis ja Golden Rose Jolly Jewels - 118


Swatcheissa on 2 kerrosta lakkaa ja en laittanut niihin lainkaan päällyslakkaa.


Maybelline Color Show Polka Dots - Chalk Dust
Mustia ja valkoisia hexglittereitä kirkkaalla pohjalla. Löysin ainakin neljää erikokoista glitteriä, korjatkaa jos olen väärässä :) Chalk Dustissa on tiheämmin glitteriä kuin Confettiksessa. Lakkaa on helppo levittää ja glittereitä ei tarvitse onkia.
Ostopaikat esim. Sokos, Stockmann, Anttila

L'Oreal Color Riche - Confettis
Mustia ja valkoisia hexglittereitä sekä ripaus hyvin pientä shimmeriä kirkkaalla pohjalla. Tässä glittereitä on vain kahta eri kokoa ja ne ovat oikeastaan keskimmäiset koot verrattuna Chalk Dustiin, eli toiseksi ja kolmanneksi pienimmät. Confettiksessa on näistä kolmesta lakasta harvimmat glitterit (voiko noin edes sanoa? :D). Shimmeriä ei juurikaan kynnellä näe, ellei katso tarkkaan ja läheltä :) Lakkaa on myös helppo levittää eikä glittereitä tarvitse kalastella.
Ostopaikat esim. Sokos, Stockmann, Anttila

Golden Rose Jolly Jewels - 118
Mustia, valkoisia ja hopeita hexglittereitä kirkkaalla pohjalla. Glittereitä on kahta kokoa, pienempiä hopeita ja mustia glittereitä sekä isompia valkoisia ja mustia glittereitä. Kuten kahta muuta lakkaa, oli tätäkin helppo levittää ja glittereitä tuli sopivasti siveltimeen.
Ostopaikat esim. Seppälä, beautycosmetic.bizSwatchit, 2 kerrosta


Pullokuvat läheltä


Toivottavasti vertailusta oli hyötyä jollekin. Ja tosiaan vaikka jotkut ovat sanoneet Confettista ja Chalk Dustia dupeiksi, niin sitä ne eivät kyllä ole. Ihan hyvällä omatunnolla voi siis omistaa molemmat kaunokaiset :)


Katso myös

10 kommenttia

 1. Näiden lisäksi on ihan luvallista omistaa myös Jolly Jewels 123 jossa on isompia mustia ja valkoisia hexejä sekä pikkuista hopeista glitteriä ;) Se on tosi söpö myös! Mulla on nyt joku mustavalkoglittervimma, voisin ostaa kaikki ihan sama onko dupeja vai ei :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo hypistelin sitä 123:stakin, mutta jätin sen sitten ostamatta :) Koitan välillä vähän hillitä shoppailuja :D

   Poista
 2. Hei, voisko näistä ottaa kuvat vielä jonkun värin päällä? Erottuisi vielä ihan kunnolla millaisia ovat värilakan päällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heips, yritän ehtiä ja muistaa ottaa kuvan jossain vaiheessa! :) Mutta ensihätään ainakin googlettamalla löytyy aika kivasti kuvia just erilaisten värilakkojen päällä :)

   Poista
 3. Mä vielä sain kaupassa itselleni perusteltua, etten tarvi tuota Maybellinen mustavalkosita lakkaa, kun mulla on jo niitä mustavalkoisia ja nyt on jäänyt kauheesti harmittaan! Mun on pakko mennä kattoon, jos löytäisin vielä ton mustavalkoisen Maybellinen. Mä meinaan ostin sen vihreän ja pinkin. Ja COnfettis on nyt kyllä vienyt täysin mun sydämen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi hitsi, toivottavasti löydät vielä itsellesi Chalk Dustin! Jos tykkäät Confettiksesta, niin suosittelen ehdottomasti hankkimaan myös tuon Maybellinen :)

   Poista
  2. Jee, sain kuin sainkin tuon Chalk Dustin! Jouduin kyllä kysymään sitä myyjältä ja hän etsi jostain varastokaapista. Niitä oli siellä enää neljä, huh! Ei ollut hyllyssä kuin sinistä enää jäljellä. Hyvin ovat menneet kaupaksi. :)

   Poista
  3. Jeeee ja huh! Hienoa että sait sen! :)

   Poista
 4. Itse petyin tuohon GR JJ 118:n. Ostin sen jokin aika sitten mustavalkoisen korvikkeeksi, ja siinä olikin sitten liikaa hopeaa, joka dominoi helposti värilakan päällä. Pettymystä lisäsi se, että vertailin sitä 123:een hyvän tovin kaupassa, ja ostin lopulta, kun pullossa näytti olevan hopeaa vähemmän kuin 123:ssa. No, nyt on laatikossa myös Confettis, ja Chalk Dustin saatan myös ostaa, jos se joskus vastaan kävelee. Oli valitettavasti loppu Sokokselta lauantaina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu tuossa 118:ssa on aika paljon sitä hopeaa eli jos haluaa pelkkää mustavalkoista, niin silloin se ei ole sopiva lakka. Noita eri lakkojahan voi myös sekoitella keskenään, niin tulee erikoisempia yhdistelmiä :)

   Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.