A England - Love Is Enough (Heavenly Quotes Collection)

A England Heavenly Quotes -kokoelma on kasvanut yhdellä uudella kaunottarella, joka on Love Is Enough . Se on kokoelman neljäs lakka. Muut ...

A England Heavenly Quotes -kokoelma on kasvanut yhdellä uudella kaunottarella, joka on Love Is Enough. Se on kokoelman neljäs lakka. Muut kolme lakkaa olenkin jo esitellyt aiemmassa postauksessa. Lakka on saatu testattavaksi ja kuvattavaksi CesarsshopistaPostauksen linkit ovat vain teidän avuksi, en hyödy niiden klikkailusta mitenkään. Kerron tuotteista aina rehellisen mielipiteeni.

Tiedoksi muuten, että Cesarsshop on alentanut A Englannin lakkojen perushintaa entisestään eli lakat maksavat nyt 11,90 €/kpl. Uusin kokoelma Burne-Jones Dream on lisäksi erikoisalessa ja yhden hololakan hinta on 10 €.


Love Is Enough on tumma oliivinvihertävä metallinen foil, jossa on runsaasti shimmeriä ja pieniä hiutaleita. Shimmer näyttää enimmäkseen kultaiselta ja vihreältä, mutta seasta löytyy lisäksi ainakin oranssia ja sinistä shimmeriä. Lakan väriä on hieman hankala kuvailla, koska sävy muuttuu valaistuksesta riippuen. Pilvisellä säällä luonnonvalossa lakka näyttää enemmän metallinharmaalta, kun taas sisävalaistuksessa se saa oliivinvihreän sävymaailman. Todella erikoinen ja kaunis väri sekä upea kimallus!

Lakassa on hyvä koostumus eikä se raidoitu. Ensimmäisellä kerroksella voi tulla hieman kaljuja kohtia, mikäli vetää siveltimellä useammin samasta kohdasta, mutta muuten lakka levittyy hyvin. 2 kerrosta riittää peittävään lopputulokseen.


SisävalaistuksessaLuonnonvalossa pilvisellä säälläPullon lähikuvasta näkee hyvin, kuinka monivärinen shimmeri on. Eikös ole iiiihana kimallus? Itse ainakin olin ihan harakkana glitterin kiilto silmissä, kun ihastelin lakkaa.Katso myös

12 kommenttia

 1. wow gorgeous! and amazing swatches ;)

  VastaaPoista
 2. Oi oi, mikä lakka! Kunpa en olisi nähnyt tätä ;-)

  VastaaPoista
 3. Kerrothan vielä kun poistat, että oliko vaikea poistettava ja värjäsikö kynsiä aluslakasta huolimatta? En ole tilannut vielä, mutta harkinnassa on...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Poistin lakat heti kuvaamisen jälkeen, koska otin samalla kertaa muistakin lakoista kuvia, joten poisto oli helppoa. Mutta en osaa sanoa millaista poisto on kun lakka on kuivunut. Lakka ei värjännyt kynsiä tuona aikana, mutta luulen ettei värjää muutenkaan. Se vihreys on niin pientä kuitenkin, mutta kannattaa koittaa googlettaa asiasta lisää :)

   Poista
 4. toivoisin tutoriaalia kelmun aavulla koristelluista kynsistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En olekkaan koskaan tehnyt kelmukynsiä, vaikka onkin pitänyt kokeilla sellaisia. Kiitoksia siis ehdotuksesta, laitetaan listalle! :)

   Poista
 5. Ylläri että haastan sut tähän... Noh, toivottavasti kerkeät tehdä :) Elikäs: http://korukynsilla.blogspot.fi/2013/07/nain-muokkaan-haaste.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, mahtis haaste! :) Julkaisin äsken postauksen :)

   Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.