Essie ja China Glaze syyslakkoja

Tämä postaus tulee hieman myöhässä, mutta onneksi syksyä kestää vielä aika pitkään :) Tai toivon ainakin, ettei lunta tulisi ihan vielä. Kev...

Tämä postaus tulee hieman myöhässä, mutta onneksi syksyä kestää vielä aika pitkään :) Tai toivon ainakin, ettei lunta tulisi ihan vielä. Kevään jälkeen syksyn ruska-aika on varmaan mun lemppari vuodenaika. Mutta enpä höpötä säästä enempää, mennään asiaan eli kynsilakkoihin, jee! :D

Syksy on kynsilakkakokoelmien riemujuhlaa. Syksyllä nimittäin ilmestyy syyslakkojen lisäksi myös talvikokoelmat. Tässä postauksessa keskitytään kuitenkin vain syksylakkoihin, nimittäin Essie For The Twill Of It* -kokoelmaan ja China Glaze Autumn Nights* -kokoelmaan. Sain valita Cesarsshopista testiin kiinnostavimmat näistä kokoelmista ja valkkasin 4 lakkaa per kokoelma.



Essie | Syksy 2013
For The Twill Of It



Essie For The Twill Of It -kokoelma on saanut inspiraationsa syksyn muodista ja etenkin sen tekstuureista ja kankaista. Kokoelmaan kuuluu yhteensä 6 lakkaa.




The Lace Is On - magenta/fuksia shimmer, jossa voi nähdä myös pieniä lasinpalasen tapaisia hiukkasia (engl. glass flecks). Kaunis lakka, joka kimmeltää etenkin auringossa ihanasti. Siveltimen vedon jälkiä on havaittavissa, lakka peittää 2 kerroksella.

For The Twill Of It - metallinen duochrome tai pitäisikö sanoa multichrome: lakan pohjasävy on metallisen harmaa ja väri vaihtelee harmaan, sinertävän vihreän ja vaaleanpunaisen/violetin välillä, riippuen katselukulmasta ja valaistuksesta. Lakkaa on hieman haastava levittää, koska se kuivuu nopeasti. Siveltimen jälkiä näkyy pinnassa, mistä tulee miinusta mun silmissä. Peittää 2 kerroksella. OPI:n Peace & Love & OPI on dupe tälle lakalle.

Vested Interest - murrettu harmaanvihreä creme, joka taittaa hieman siniseen. Loistava, kermainen koostumus, jota on ilo levittää. Peittää 1-2 kerroksella. Ylivoimainen suosikkini näistä lakoista! ♥

Cashmere Bathrobe - tummanharmaa creme, jossa on hopeaa shimmeriä. Hyvä koostumus ja peittää 2 kerroksella. (Swatch-kuvissa sävy on hieman liian tumma eli luonnossa lakka on vaaleampi)


Näiden lisäksi For The Twill Of It -kokoelmaan kuuluu myös After School Boy Blazer, tumma laivastonsininen creme sekä Twin Sweater Set, punainen crelly (cremen ja jellyn sekoitus).


Kuva pilvisellä säällä


Kolmea noista lakoista käytin jo yksiin syksyisiin kynsiin, jotka näette myöhemmin omassa postauksessa. Sen verran voin jo sanoa, että Vested Interest on kyllä niiin ihana kynsillä että <3


Kuva auringonvalossa





China Glaze | Syksy 2013
Autumn Nights




China Glaze Autumn Nights -kokoelma on pullollaan cocktaileja, juoruilua ja flirttiä - tästä tuli heti mieleen Gossip Girl -sarja! Onko kukaan muu jäänyt koukkuun kyseiseen hömppäsarjaan, jossa juonitaan ja juoruillaan enemmän kuin tarpeeksi? :D Täällä yksi ainakin tunnustaa.

Autumn Nights -kokoelmaan kuuluu yhteensä 12 lakkaa, joista 2 on cremejä, 4 foil-lakkoja ja 6 shimmereitä/frosteja.




Goldie But Goodie - kultainen foil, jossa on kuparinvärisiä ja hopeita hippuja. Lakka ei ole keltakultainen, vaan enemmänkin antiikinkultainen. Todella kaunis ja ehdoton suosikkini näistä neljästä lakasta ♥ Peittää 1-2 kerroksella.

Charmed, I'm Sure - tummanvioletti creme, jossa on hyvä koostumus. Kuivuu kynnelle hieman tummemmaksi kuin pullossa, sävyä voisi kuvailla munakoison väriseksi. Sopii syksyyn kuin nenä päähän. Peittää 1-2 kerroksella.

Don't Make Me Wine - puna-violetti/magenta shimmer, jossa on hieman metallinen vaikutelma. Pieniä siveltimen jälkiä voi jäädä. Peittää 1-2 kerroksella, ja lakka soveltuukin leimailuun runsaan pigmentin ansiosta!

Red-y & Willing - tummanpunainen, kirsikansävyinen shimmer. Lakka näyttää hieman metalliselta ja pieniä siveltimen jälkiä on havaittavissa. Peittää 1-2 kerroksella, soveltuu myös leimailuun!


Näiden lisäksi Autumn Nights -kokoelmaan kuuluu 8 syksyistä lakkaa:
Gossip Over Gimlets - hopea foil kultaisten hippujen kera
Strike Up A Cosmo - pinkki/roosa foil kultaisten hippujen kera
Rendezvous With You - violetti foil, jossa on runsaasti hopeaa shimmeriä
Public Relations - violetinharmaa frost
Kiss My Glass - siniseen taittava teräksenharmaa frost
Tongue & Chic - sinivihreä shimmer
Scandalous Shenanigans - sininen shimmer/frost
Queen B - Sinivioletti creme (nimestä tuli heti mieleen Blair, joka yksi Gossip Girl -sarjan päähenkilöistä, juoruilun kuningatar todellakin :)

Muutamat noista vielä houkuttelisivat, täytyy katsoa meneekö ostoslistalle tai joulupukin lahjalistaan.


Kuva auringonvalossa


Kuva puolipilvisellä säällä


Mitä mieltä olette näistä syyslakoista tai sytyttikö jotkut muut lakat näistä kokoelmista?

*Lakat on saatu testattavaksi Cesarsshopista. Postauksen linkit ovat vain teidän avuksi, en hyödy niiden klikkailusta mitenkään. Kerron tuotteista aina rehellisen mielipiteeni.

Katso myös

10 kommenttia

  1. Toi the lace is on on pakko saada <3 kivoja kuvia :)

    Käykääpä kurkkaamassa mun uus blogi ;) jadeslifestyle.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Oi mitä sävyjä. Vahvoja, täyteläisiä, tummia. Täydellistä :)

    VastaaPoista
  3. Voi ei! Gossip Girl♥ Saisi nyt luvan tulla 5 ja 6 kaudetkin netflixiin, koska nuo neljä olen jo pian kolunnut läpi! Voi vitsi Queen B kuullostaa niin Blairilta! Oikeesti kaikki Serena, Dan, Vanessa, Nate, Chuck mitä muita vielä, mutta oon aivan koukussa tuohon sarjaan!

    Eivitsi nyt kyllä niin himottais jostain saada tuo Goldie But Goodie, mutta eh, ei taida rahat riittää! :D

    Taas pakko sanoa, että tää on niin ihana blogi! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee siellä toinen fani :D Aika hyvin, mäkin katon sitä Netflixistä ja mulla on kolmas kausi menossa. Saisi todellakin tulla ne loputkin kaudet sinne! Mun tekisi mieli hankkia vielä tuo Queen B ihan vain sen nimen takia :D Tai no on se lakkanakin kaunis, mutta nimen ansiosta vaan niin hauska :)

      Voi että, kiitos hirmusti Matu <3 Nyt on iloinen mieli, eli kiitos itsellesi <3

      Poista
  4. Toi essien pinkki meni mun must have- listalle!

    VastaaPoista
  5. Oon tässä jo vähän aikaa miettinyt, että saatko noi testaamasi lakat omaksi, vai joudutko paluttamaan ne takaisin testaamisen jälkeen? Noi lakat on muuten ihania, varsinkin toi China Glazen Red-y & Willing. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti kommentista! :) Juu saan kyllä omaksi testaamani lakat. Ei niitä oikein voisi takaisin palauttaa, koska ovat sitten jo käytettyjä.

      Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.