OPI Mariah Carey Holiday -kokoelma

Heippatirallaa! Tänään on vuorossa talvisempia lakkoja tai sanoisinko ennemmin jouluisia. Kyseessä on OPI Mariah Carey Holiday -kokoelma, j...

Heippatirallaa! Tänään on vuorossa talvisempia lakkoja tai sanoisinko ennemmin jouluisia. Kyseessä on OPI Mariah Carey Holiday -kokoelma, johon kuuluu peräti 18 lakkaa. Aikamoinen määrä. Eikä siinä vielä kaikki, vaan aiemmin esittelemäni hopea- & valkokultalakka Pure on myös osa tätä kokoelmaa.

Mariah Carey Holiday -kokoelman lakoista kuusi on tekstuurilakkoja ja loput 12 ovat cremejä, shimmereitä ja glittereitä. Sain valita kiinnostavimmat lakat testattavaksi Cesarsshopista ja päädyin seuraaviin:
 • All I Want For Christmas (Is OPI) - joulunpunainen creme. Tämä on just sellainen klassinen punainen, jollainen jokaisella naisella tulisi olla.
 • All Sparkly And Gold - kultainen glitter, jossa on runsaasti glitteriä eli peittävyys on todella hyvä.
 • My Favourite Ornament - shampanjan kultainen glitter. Tässäkin on runsaasti glitteriä niin kuin All Sparkly And Gold lakassakin. Sävy on niiiiin kaunis. Rakastan kyllä näitä OPI:n glitterilakkoja, ah <3
 • I Snow You Love Me - suuria pyöreitä hologlittereitä kirkkaalla pohjalla - tämä on ehdottomasti kokoelman helmi! Olin ihan suu auki, kun näin lakan ensimmäistä kertaa. Glittereitä saa onkia isolla ongella pullosta, mutta saalis on todellakin sen arvoinen :D Lakkaa kannattaa käyttää värilakan päällä esim. siten, että ottaa hammastikulla tai vastaavalla glittereitä ja asettelee ne kynsille haluamaansa kohtaan. Erilaisia koristelumahdollisuuksia on mielin määrin!
 • Kiss Me At Midnight - sininen tekstuurilakka, jossa on sinistä shimmeriä ja hopeita hexglittereitä. Tuo sininen on kyllä jännän sävyinen, tulee mieleen jäätikkö, mutta jossain sitä kuvailtiin ruiskaunokin väriseksi. Ei ole ehkä ihan sitä mitä olisin halunnut sen olevan, mutta täytyy katsoa mitä mieltä olen, sitten kun se pääsee kynsille asti.
 • Emotions - musta tekstuurilakka, jossa on mustia hexglittereitä. Ihana sanon minä! Tässä noita glittereitä on vähemmän kuin Kiss Me At Midnightissa. 

Kaikissa kynsitikuissa on lakkaa 2 kerrosta.
Oli pakko ottaa vielä lähikuva I Snow You Love Me pullosta. En ole eläissäni nähnyt moisia glittereitä... Kynsillekin olen jo näitä kokeillut, mutta niistä näette kuvat myöhemmin :) Sanon vaan, että nuo sopii mustan lakan kanssa täydellisesti <3


I Snow You Love Me


Nuo testaamani lakat olivat kaikki hyvälaatuisia ja tykästyin etenkin I Snow You Love Me hologlitteriin sekä kultaisiin glitteripommeihin All Sparkly And Gold ja My Favourite Ornament. OPI:n glitterit on lähes aina olleet todella hyviä, niitä ei voi mun mielestä olla koskaan liikaa. Himotuslistalla onkin muutamia lakkoja vanhoista kokoelmista. Kaikenkaikkiaan koko kokoelmassa oli turhan paljon punaisia lakkoja, vaikka punaisista tykkäänkin ja punainen tietty kuuluu jouluun. Yksi meni mulla ylitse muiden eli All I Want For Christmas (Is OPI) oli pakko saada jo pelkän nimen takia :D Osa tekstuurilakoista taas oli jo niin nähty muiden merkkien kokoelmissa, ja jäinkin kaipaamaan jotain vielä erikoisempaa hiekkalakkaa, esim. kunnon jouluisen vihreä glittertekstuurilakka olisi ollut mahtavuutta.

OPI Mariah Carey Holiday -lakkoja voi tilata Cesarsshopista. Lakat on nyt alessa 12,90 €/kpl.


Mitäs te tuumaatte näistä lakoista? Innostuitteko vai inhositteko?Tuotteet on saatu testattavaksi Cesarsshopista. Postauksen linkit ovat vain teidän avuksi, en hyödy niiden klikkailusta tai niiden kautta ostamisesta mitenkään. Kerron tuotteista aina rehellisen mielipiteeni.

Katso myös

18 kommenttia

 1. Ihania lakkoja!Pakko saada ainakin osa näistä :D

  VastaaPoista
 2. My favorite ornament taitaa olla oma henk.koht suosikkini koko kokoelmasta!

  VastaaPoista
 3. Kai tuo I Snow You Love Me on nyt pakko tilata, kun niin monet ovat sitä hehkuttanut...
  Muutenkin tosi kaunis kokoelma! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä ainakin suosittelen sen hankkimista :)

   Poista
 4. Mulle ei jotenkin kolahtanut tää kokoelma yhtään julkaisuvaiheessa. Sittemmin tuli ostettua Underneath The Mistletoe, punainen shimmer/glitter. Onneksi ostin, se on meinaan ainakin tikulla järjettömän kaunis! Tuo Emotions mua vähän mietityttää, sen saatan vielä tilata, mutta tuo I Snow You Love Me ei jotenkaan inspaa. Mietin silti, että pitäiskö se hommata kuitenkin, jos se vaikka saiskin mut rakastumaan itseensä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, noin se joskus menee :) Mäkään en aluksi innostunut kovin monesta lakasta, mutta sit kun tarkemmin tutkailin niitä, niin joukosta löytyiki helmiä. Ja oikeastaan nyt jälkeenpäin himottaisi vielä pari muutakin lakkaa kokoelmasta :D Onko se Underneath The Mistletoe kuin peittävä? Tuosta I Snow You Love Me:sta voin sanoa, että livenä on vielä ihanampi kuin kuvissa. Se kiiltelee tosi siististi valossa <3

   Poista
  2. En osaa sanoa, koska en ole sitä kynsille vielä kokeillut. Huomenna oon tekemässä alueen kynsiharrastajien pikkujouluihin kynnet, ja Underneath The Mistletoe on yhtenä vaihtoehtona lakkaukseen, tuun kertoon siitä mahdollisesti sitten ;) Mulla on kirkkaat tikut, joten peittävyys ei oo ihan yksi yhteen kynsien kanssa. Kolme kerrosta taisin sitä kuitenkin tikulle laittaa, että ei se maailman pigmenttisin lakka ole.

   Poista
  3. Sillähän mä sitten lakkasin, jumalaisen kaunis on se! Jellypohjainen, olis tarvinnu varmaan kolme kerrosta täydelliseen lopputulokseen, mä ehdin laittaa vain kaksi, jolloin kärjet kuulsivat valoa vasten läpi ihan reilusti. Täältä voi halutessaan lukea lisää :)

   Poista
  4. Kävin katsomassa postaustasi ja näyttää kyllä kauniilta! Harmi vaan, että se ei peitä täysin 2 kerroksella.

   Poista
 5. I Snow You Love Me ja Emotions on jo tulossa ja sitten se valkoinen mikasenniminytolikaan.. My Favourite Ornament ja pari hiekkaa jai viela mietityttamaan, toisaalta ne vaikutti olevan aika lahella mm. joitain Barry M:n tekstuureja, jotka multa jo loytyy. Olis kiva jos niista loytyisi vertailuswatchit. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis pari *muuta* hiekkaa..

   Poista
  2. Se valkoinen on There's Snow One Like You, joka ei mua aluksi kiinnostanu yhtään, mutta nyt oon miettinyt, että pitäiskö sille antaa mahdollisuus :D Hmm Barry M tekstuureja mulla ei ookkaan, onko ne hyvälaatuisia?

   Poista
 6. Tää on kyllä nätti kokoelma :)

  VastaaPoista
 7. Minä mellastin isoon ääneen kuinka en mitään tästä kokoelmasta halua, mutta sittemmin oon nähnyt niin paljon upeita lakkauksia I Snow You Love Me:llä tehtynä että taidan hankkia sen. En käyttäisi lakkaa ikinä koko kynnellä, mutta glittereiden käyttö strassien tapaan on ihan mielettömän kivan näköistä :) musta tekstuurilakkakin kokoelmasta puuttuu joten saatan sortua siihenkin :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :DD Luulen että jokunen muukin on kuuluttanut, ettei kokoelma kiinnosta :D I Snow You Love Me on juurikin parhaimmillaan strassien tavoin käytettynä. Sillä saa vaikka mitä kuvioita tehtyä kynnelle. Tuota mustaa tekstuuria voin myös suositella. Toinen vaihtoehtohan on China Glazen Bump In The Night.

   Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.