Tutoja tutoja! Mitä tutoja?

Moni teistä on toivonut tutoriaaleja , mutta jotenkin on hankala päättää, millaisia tutoja tekisin. Niinpä kysynkin teiltä! :) Eli kertokaah...

Moni teistä on toivonut tutoriaaleja, mutta jotenkin on hankala päättää, millaisia tutoja tekisin. Niinpä kysynkin teiltä! :) Eli kertokaahan, mistä aiheista haluaisitte mun tekevän tutoja? Onko esim. simppelimmät koristelut tai tekniikat kiinnostavia vai monimutkaisemmat lakkaukset vai kenties molemmat? Entä kumpi on parempi, se että askel-askeleelta-kuvat on yhdessä kuvassa ikään kuin ruudukkona ja niiden alla ohjeet vai että jokainen kuva on isompana erikseen ja kunkin kuvan alla on siihen liittyvä ohjeteksti?

Heittäkäähän kommenttiboksiin vapaasti ehdotuksia ja toiveita! Mitä tarkemmin rajattu aihe/aiheet, sen parempi :)


Kaikki tekemäni tutoriaalit löytyvät Tutoriaalit-välilehdeltä

Katso myös

25 kommenttia

 1. One strokeista, ehdottomasti! Ehkä se postaus rohkaisis mua kokeilemaan niitä vihdoin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://zigiztyle.blogspot.fi/2012/06/one-stroke-roses-tutorial.html

   Siis eikös Zigi jo täällä ole tehnyt tuton one storkeista, mietin vain kun niin moni haluaisi one strokeista tutoriaalin. :o

   Poista
  2. Joo one strokeista oon tosiaan tehnyt jo tutoriaalin, kuten Iida tuossa linkkasikin :)

   Poista
 2. Valitettavasti musta ei ole nyt oikein apua. Mä arvostan ihan jokaista tutoa, kun olen niin alussa itse, että ihan KAIKKI vaatii suuresti opettelua. Kuivamarmoroinnin, siveltimien ja dotting-toolin käytöstä olis kiva oppia jotain. Samoin teippausten ja fimojen käytöstä koristelussa. Eli, kuten sanoin kaikki käy :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän susta apua oli! Tossa oli jo monta hyvää ehdotusta, kiitos niistä siis! Tuun varmasti toteuttaan jotain noista, ellei kaikkiakin jossain vaiheessa :)

   Poista
 3. Noi sun one stroke kukkaset on ihan uskomattoman upeet ja oon kokeillut itsekin tota tekniikkaa mutta ei tule hyvää jälkeä, eli siis tuto sellaisista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) One stroke -ruusuista löytyy kyllä jo tutoriaali: http://zigiztyle.blogspot.fi/2012/06/one-stroke-roses-tutorial.html eli käyppäs kurkkaan :)

   Poista
 4. Mulle kelpaa kaikenmoiset tutot. Helpossa se kuva sarja mut sitte ku mennään vaikeisiin/monimutkaisiin ni kuva kerrallansa :)

  VastaaPoista
 5. Tutoriaali one stroke -kukkiin tulisi tarpeet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se löytyy jo täältä http://zigiztyle.blogspot.fi/2012/06/one-stroke-roses-tutorial.html :)

   Poista
 6. Kaikenlaiset tutoriaalit käy, eikä ohjeen havainnollistamisella ole väliä, onko askel-askeleelta vai muulla tavoin. Itseä ehkä kiinnostaa enemmän simppelit koristelut, joita tällainen peruslakkaajakin pystyy tekemään (ei siis omista mitään sen suurempia koristelutarvikkeita). Mutta olen kyllä tykännyt kaikista lakkauksistasi, oli ne sitten simppelit tai monimutkaisemmat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti kommentista, teenpäs sitten jotain simppeleitä koristelututoja :)

   Poista
 7. Käytä mielellään isoja yksittäisiä kuvia, niin näkee paremmin pienestäkin ruudusta :) Miten sä saat kynsilakan pysymään? Mulla alkaa käytännössä heti varisemaan kärjistä, vaikka käytän essien alus- ja päällyslakkaa. Mulla on kyllä tosi ohuet kynnet, jotka taittuu ja lakka samalla irtoaa :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan joo, kännykällä helpompi kattoa niitä isompia kuvia. Mulla on luonnostaan niin jämäkät kynnet, että varmaan senkin takia lakat pysyy hyvin. Ootkos kokeillut jotain kynnenkovettajaa? Essien alus- ja päällyslakoista mulla ei ole kokemusta, mutta suosittelen ainakin Inm Out the Door pikakuivattajaa, jos haluat kokeilla päällyslakan sijaan sitä. Oon tykännyt kovasti.

   Poista
 8. Vesimarmoroinnista yksityiskohtainen kuva- tai videotuto olis tarpeen, sillä sitä tekniikkaa en ole vieläkään saanut toimimaan vaikka yritetty on! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vesimarmoroinnista löytyy tutoriaali http://zigiztyle.blogspot.fi/2012/06/my-first-water-marble-nails-tutorial.html, en tiedä sitten onko tarpeeksi yksityiskohtaisesti kuvattu?

   Poista
 9. marmoroinneista, ja mielummin niillä isoilla kuvilla. mua ärsyttää aina rempata ylös alas kun kuvat ei näy samalla kun lukee tekstiä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vesimarmoroinnista löytyy tutoriaali http://zigiztyle.blogspot.fi/2012/06/my-first-water-marble-nails-tutorial.html, mutta joukossa on myös pienempiä kuvia :) Tuo on kyllä totta, että on ärsyttävää rampata ylös alas, koitan siis laittaa jatkossa isompia kuvia ja niiden alle selitetekstit.

   Poista
 10. One strokesta ehdottomasti, ja oikeastaan kaikista yksinkertaisemmistakin peruslakkauksista ja koristeluista. :) Vaikkei itse tarvitsisikaan juuri sitä ohjetta, niin silti niitä on niin hienoa aina lukea ja katsella. Helpoimmssa varmaankin voisi olla yhteiskuva, siis koottu osista, ja sitten vaikeampiin yksittäiset selkeät kuvat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. One strokesta ja muutamista muista löytyy jo tutoriaalit täältä http://zigiztyle.blogspot.fi/p/tutorials.html :) Ja oon samaa mieltä, itekki tykkään aina katsella muitten tekemiä tutoriaaleja, oli ne sit just omiin tarpeisiin tai ei :)

   Poista
 11. Marmoroinnistaa olis kiva sellanen vaihe-vaiheelta postaus :> Kun ite oon joskus kokeillut, mutta ei oikein onnistunu : D
  Ja kaikista muistaki yksityiskohtaisita koristeluista :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vesimarmoroinnista löytyy tutoriaali http://zigiztyle.blogspot.fi/2012/06/my-first-water-marble-nails-tutorial.html, mutta olisiko tarkempi ohjeistus tarpeen, vai riittääkö tuo? Toivottavasti onnistuisi noilla ohjeilla! :) Jos ei onnistu, niin ilmoittele ja voin yrittää neuvoa tarkemmin jos vaan osaan :)

   Muita tutoriaaleja löytyy Tutoriaalit-sivulta: http://zigiztyle.blogspot.fi/p/tutorials.html ja sinne lisäilen sitten myös jatkossa uudet tutot.

   Poista
 12. Noista upeista kukkaiskynsistä olisi kivaa saada tuto, olen aina miettinyt, miten ne kukat oikein kynnelle taiteillaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. One stroke -ruusuista löytyy jo tutoriaali: http://zigiztyle.blogspot.fi/2012/06/one-stroke-roses-tutorial.html eli kannattaa käydä sieltä katsomassa! :)

   Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.