Piristystä pimeyteen pikku purkeissa

Tällaisia pikku veijareita tupsahti testattavaksi yhteistyökumppaniltani  Mimaxilta . Ihanan värikkäitä ja etenkin houkuttelee nuo neliöniit...

Tällaisia pikku veijareita tupsahti testattavaksi yhteistyökumppaniltani Mimaxilta. Ihanan värikkäitä ja etenkin houkuttelee nuo neliöniitit, joista on varmaan pakko tehdä tetris-kynnet, koska sellaisia on pitänyt jo pitkään tehdä. Huomasin muuten, että Mimaxin sivuilla nuo vihreät niitit näytti ihan neonkeltaisilta, mutta kyllä ne ihan vihreitä on, ellen nyt ihan värisokeaksi ole tullut :D Neonvärit on tietty usein hankala saada kuvattua oikein... Paketissa oli neliöniittien lisäksi myös reikäpaljetteja, hexglittereitä ja pyöreitä niittejä. Nuo hexglitterit taitaa lähteä eteenpäin, ellen keksi niille jotain käyttöä.

Miltäs koristeet näyttää? Oletteko jo kokeilleet noita niittejä ja paljetteja?Tuotteet on saatu testattavaksi Mimaxista. Postauksen linkit ovat vain teidän avuksi, en hyödy niiden klikkailusta tai niiden kautta ostamisesta mitenkään. Kerron tuotteista aina rehellisen mielipiteeni.

Katso myös

8 kommenttia

 1. Noi niitit ainakin näyttää ihan syötävän hyviltä o.o

  VastaaPoista
 2. Paljetit näyttää hauskoilta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, en ollut tuollaisiin aiemmin törmännytkään :)

   Poista
 3. Just eilen laitoin ekat niitit kynsille. Alle laitoin gina tricon licorise ja koristelin messinki neliö niitellä. Kivat "rokki" kynnet tuli. Nuo peljetiti näyttää niin jännille, että en niitä itselleni ole tilannut. Mielenkiinnolla odottelen millaisia kynsiä teet =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa kivoilta nuo sun rokkikynnet! Niiteillä saa kyllä tehtyä tosi siistejä kynsiä :) Katotaan millon pääsen kokeileen paljetteja :)

   Poista
 4. Oi mä haluun tollasii neliöniittejä 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä tooosi kivoja! :) Hintakaan ei onneksi päätä huimaa, kun maksavat vain reilun euron kipale :)

   Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.