Sokeri-ihastusta vaiko viinin murskausta?

Eilen oli Tampereella ihan hirveä myräkkä. Meinasin tehdä Maija Poppaset, kun oli sen verran kovia tuulenpuuskia! Ihana tämä syksy eikös <...

Eilen oli Tampereella ihan hirveä myräkkä. Meinasin tehdä Maija Poppaset, kun oli sen verran kovia tuulenpuuskia! Ihana tämä syksy eikös <3 Huomenna muuten pitäisi vihdoin saapua se Ciaten kynsilakkajoulukalenteri, jonka tilasin! \o/ En malta oottaa että pääsen hypistelemään sitä! :D Luukkuihin ei tietenkään saa kurkistaa...
Syksy pääsi kynsillekin Isadora Wine Crush -tekstuurilakan muodossa. Ihan älyttömän kaunis viininpunainen lakka, jota taisin jo kehua aiemmassa postauksessakin. Levittyvyys, peittävyys, väri, kimallus, kuivumisaika - kaikki palaset loksahtaa paikoilleen tässä. Ei voi kuin ihastella ja tuo kimallus on oikeasti niin I-H-A-N-A!

Nimettömät lakkasin Essien Shearling Darling -lakalla, joka on Essien uuden talvikokoelman nimikkolakka. Oikeen tuollainen vampyyrimäisen tummanpunainen, ah <3 Lakan peittävyys yllätti, peitti nimittäin jo yhdellä kerroksella täysin! Jälkeenpäin huomasin, että olis pitänyt laittaa 2 kerrosta, koska kynsien urat näkyivät vähän inhottavasti yhden kerroksen jälkeen. No, peitin puolet nimettömien kynsistä Wine Crushilla, joten se ei sitten niin haitannut. Leikkasin Tiimarin kuviosaksilla teipistä palasen ja liimasin sen kynnelle siten, että puolet kynnestä peittyi. Sitten vaan hiekkalakkaa päälle ja teippi pois, voila!

Näitä käytin:
 • aluslakka: OPI - Nail Envy Original | Ebay
 • Isadora - Wine Crush | Berner, saatu
 • Essie - Shearling Darling | Cesarsshop, saatu
 • kuviosakset | Tiimari
 • teippi
 • päällyslakka: Inm OTD pikakuivattaja | Ebay

Isadora Wine Crush, Essie Shearling Darling
Postauksen linkit ovat vain teidän avuksi, en hyödy niiden klikkailusta tai niiden kautta ostamisesta. Kerron tuotteista aina rehellisen mielipiteeni.

Katso myös

10 kommenttia

 1. Ihanat noi kynnet :) olisko sulla jotain vinkkejä ja apu keinoja miten sais kynsistä "uria" poistettua? Ongelmana minulla on nimittäin juuri tuo kynsien uraisuus

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Ridge Filler -aluslakoilla saa tasoitettua kynnen pintaa. Itse oon kokeillut mm. Essien Ridge Filleriä, en vaan muista aina käyttää sitä :) Jotkut myös viilaa kynsien pintaa, mutta itse en sitä halua tehdä.

   Poista
 2. Ihania syksyisiä lakkoja! :) Ja se joulukalenteri vasta ihana onkin! Oon sitä ny viikon verran hypistelly ja en malta oottaa joulukuuta ja luukkujen availuja ja postailuja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi sä oot saanut jo noin pitkään hypistellä sitä! Ja joo tulis jo joulukuu äkkiä! :D

   Poista
 3. Mistä niitä kynsilakkakalentereita saa :O!? Paljonko semmoisella mahtaa olla hintaa?

  Ihanat kynnet jälleen kerran!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä saa ainakin Asosilta (56€, ilmaiset postikulut) http://www.asos.com/Ciat/Ciate-Mini-Mani-Month/Prod/pgeproduct.aspx?iid=3464892 ja Ciaten omilta sivuilta (n. 66€ postikuluineen) http://www.ciate.co.uk/mini-mani-month/mini-mani-month-1. Ite ostin Ciaten nettisivuilta, kun Asosilla ei silloin vielä niitä ollut.

   Ja kiitos kovasti <3

   Poista
 4. Upea toi viimeinen kynsikuva, siinä erottuu hienosti toi teippikuvio :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo siinä erottuu hyvin ja luonnossa erottui myös tosi kivasti :) Kuvia ottaessa oli vaikeuksia saada se kuvio näkyviin, mutta hyvä jos onnistuin jotenkin :)

   Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.