There's Snow One Like You

Ulkona sataa lunta hiljalleen ja sitä on satanut kynsillekin. Halusin tehdä hempeät ja talviset kynnet, ja omasta mielestä näistä tuli juuri...

Ulkona sataa lunta hiljalleen ja sitä on satanut kynsillekin. Halusin tehdä hempeät ja talviset kynnet, ja omasta mielestä näistä tuli juuri sellaiset. Ei ehkä mun tyyliset kynnet, koska hieman vierastan vaaleansinistä lakkaa vielä, mutta tykkäsin näistä silti.





Otsikko paljastikin jo mitä lakkaa käytin tuomaan lumimaista efektiä valkoisiin kynsiin. China Glaze joulukokoelmassa oleva There's Snow One Like You on valkoinen tekstuurilakka, joka toimii mielestäni parhaiten valkoisen cremen päälle lakattuna. Jos lakkaa kerrostaa itsensä päälle, on tuloksena möykkyinen riisipuuro, joka ei ainakaan itseäni houkuttele :D Näihin kynsiin halusin laittaa TSOLY-lakkaa vain osalle kynttä liukuvärimäisesti. Pinnasta tuli aika karhea ja levityksen kanssa sai olla tarkkana, ettei tule liikaa möykkyjä. Tuo lakka on nimittäin tosi paksua. Seassa on ihania valkoisia mattahexglittereitä, jotka tuo vielä sitä jotain ekstranättiä (nuo glitterit näkyy parhaiten etusormen kynnestä).

Valkoisena cremenä kokeilin Gina Tricot White -lakkaa, jota ainakin Sissi ja Papu ovat hehkuttaneet parhaimmaksi valkoiseksi, ja täytyy myöntää, että kyllähän se toimi! Hyvin peitti 2 kerroksella ja koostumus on muutenkin tosi hyvä. Ainut vaan, että GT:n ohut sivellin ei ole niin hyvä kuin Essien Blanc -lakassani (jossa on siis se leveämpi suomisivellin), mutta kun Blanc loppuu, siirrän GT:n Essien pulloon, kuten nuo neitokaisetkin olivat tehneet.





Osan kynsistä lakkasin Ciate Ferris Wheel -lakalla, joka on hempeän vaaleansininen creme. Tykkäsin koostumuksesta tosi paljon, se oli ehkä vähän crellymäinenkin eli jellyn ja cremen sekoitus. Lakka peitti 2 kerroksella.

Leimasin lumihiutalekuviot OB-M joululaatasta Gina Tricoon valkoisella ja mielestäni se toimi oikein hyvin leimauslakkana. Hieman kuviosta kuultaa läpi, mutta se sopii tähän hempukkateemaan. Lumihiutaleiden keskelle tökkäsin Swarovskin kirkkaat kristallit ja lopuksi päälle pikakuivattajaa.




Näita käytin:

PS. CesarsShopilla on näköjään KEVÄTSIIVOUS eli erä China Glazeja (mm. tuo There's Snow One Like You) ja muita lakkoja on tarjouksessa helmikuun ajan.


Olin näillä kynsillä lapsuuden ystäväni pojan ristiäisissä. Kattokaa nyt noita ihania makaronisormia ♥


Mitä piditte kynsistä? Entä mitä ajatuksia There's Snow One Like You herätti, ihastusta vai inhotusta? :D

Katso myös

39 kommenttia

  1. Talviset kynnet! Hyvä ettei ruennu paleleen ku näitä katto... Mutta ah niin nätit ja tyylikkäät!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, aika jäätävät tosiaan :D Kiva, kun tykkäät :)

      Poista
  2. Tää on kyllä ensimmäinen näkemäni oikeasti hieno toteutus riisipuurolla, todella kauniit ja herkät kynnet <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos! Ompa ihana kuulla, että oot tuota mieltä <3

      Poista
  3. Pikkuinen kätönen ♥
    Tosi kivat lumikynnet, kun tekstuuria on noin vähän. :) Tykkään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vauvojen sormet on niin suloiset että <3
      Kiitos, mukava, että säkin tykkäät! :)

      Poista
  4. Aivan ihana! Mulla on toi tekstuurilakka ja oon niin hulluna siihen :D toi on kyl kiva idea käyttää sitä vähän erilailla.. tulen varmaan matkimaan tota :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mäkin oon ihan hullaantunut siihen! <3 Se on jotenkin ihan erilainen, kuin muut tekstuurilakat - hankala ja samalla ihanan uniikki :) Matki vaan jos tuo tapa miellyttää kerta :D Itekkin tykkään käyttää sitä erityisesti just tuolleen.

      Poista
  5. todella kauniit! toi tekstuurikin näyttää nätiltä noin liukuna, koko kynnellä se tosiaan tuo mieleen klimppisen riisipuuron. Nätti tuo vaaleansininenkin <3 Ihanan rauhalliset lakkaukset :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! Joo ei riisipuurokynsiä mulle ainakaan kiitos :) Noin toimii paljon nätimmin. Ferris Wheel on tosi kaunis vaaleansiniseksi, ihanan hempeä.

      Poista
  6. Tosi kauniit talviset kynnet. Tosi nätisti olet saanut tuon CG:n lumilakan levitettyä, siitä, kun on näkynyt aika kamaliakin versioita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jonna! Heh, joo siitä on näkynyt kyllä aikamoisia versioita :D

      Poista
  7. Tosi kauniit kynnet. Harmi, ettei minulla ole tuota valkoista hiekkalakkaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Tuo lakka on näköjään Cesarsshopissa just alennuksessa 6,50€, että ei muuta kuin hankkimaan, jos sitä halajat :)

      Poista
  8. Nämä ovat kyllä ihan uskomattoman kauniit ♥ Ehdottomasti kaunein manikyyri missä olen tähän mennessä nähnyt tuota China Glazen "riisipuuroa" :)

    VastaaPoista
  9. Onkohan mulla sitten tosta Ferris Wheelistä maanantaikappale kun se oli ihan kamala lakattava, raidottu ja tarvi kolme kerrosta.. Muutenhan se on kaunis lakka..:) Ja kauniit on myös kynnet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi höhheli :( Mä oikein ihmettelin, miten se voi olla niin hyvää koostumukseltaan, odotin paljon vähemmän siltä. Ehkä sulla on tosiaan joku maanantaikappale. Ootko googletellut, onko muilla ollut samaa ongelmaa?

      Kiitos!

      Poista
    2. Just googletin ja eipä taida mulla olla maanantaikappaletta - tai sitte kaikilla on :D Tuon kokoelman kaikki lakat on koostumukseltaan luultavasti samanlaista kuraa.. Ehkä sulla on jokin tiistaikappale?;)

      Poista
    3. Eikä :D Onpa hassua, maanantai- ja tiistaikappaleita :)

      Huomasin muuten siinä Ciaten pikakuivattajassa, että kun sillä on hetken lakannut, niin muuttuu tosi nopsaan "liisteriksi" tai vaikeaksi levittää. Aluksi se oli tosi hyvä, mut jo parin käyttökerran jälkeen on aika kuraa ja kupliintuu. Ootko sä käyttänyt sitä enempää? Mietin, että voisko johtua myös tuosta minipullosta, kun siinä on aika vähän tavaraa, niin kuivuu sitten nopeammin kuin normikokoinen, ehkä.

      Poista
    4. Mä oon käyttäny sitä vaan kerran, koska se ei antanu yhtä hyvää suojaa lakkauksille kuin Seche Vite esimerkiks. Ja äsken ku katoin niin pullossa vaikutti normaalille:) Tosin aluslakka on alkanu kuivaa hitaammin kun alussa se oli ihan supernopee niin nykyään hitaampi, ja varmaan paksuuntuu vielä lisää. Voi hyvinkin vaikuttaa minikokoinen pullo!

      Poista
    5. Oho, että aluslakkakin on noin äkkiä huonontunut, höh. Harmi, jos noi minikoot vaikuttaa noin paljon lakkojen koostumukseen.

      Poista
  10. Todella kauniit kynnet, näihin käy tuo tekstuurilakka hienosti :)

    VastaaPoista
  11. Todella kayniit kynnet ja toi tekstuurilakka näyttää mahtavalta tuossa koristelussa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! <3 Ja juu itsekkin tykkään, miltä se näyttää valkoisen lakan päällä :)

      Poista
  12. Oioi kauniit! Ja tosiaan riisipuuro siitä saadaan, kokemusta on, ei kiva ollenkaan;( näin näyttää oikein kivalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo riisipuuroa tuli, kun koitin tuota kynsitikulle, ei hyvä :P

      Poista
  13. Aivan ihanat kynnet! Tosi upea yhdistelmä nuo lakat ja tyyli. :)

    VastaaPoista
  14. Siis ensimmäiset kynnet tolla tekstuurilakalla tehdyt, jotka on oikeasti hienot ja jopa sellaiset, että itsekin tahtoisin moiset tehdä! NICE!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, no kiitos! :) Ensimmäisiä swatch-kuvia kun katselin, niin olin sitä mieltä, että tuohon lakkaan en koske pitkällä tikullakaan :D Mutta jossain näin sitten version, että oli tosiaan valkoisen lakan päälle laitettu ja ihastuin samantien!

      Poista
  15. Tosi kivat! Näyttää ihan, kun sulla olis lunta kynsillä :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! No mutta mullahan on lunta kynsillä. Oikeasti tuo China Glaze on vaan hämäystä :D No ei vaan, vitsi vitsi, huono :D

      Poista
  16. Whoah, tämä on niitä harvoja riisipuurolakkauksia joista aidosti pidän tosi paljon, rasti seinään! Hienoa työtä :)

    VastaaPoista
  17. Loistava lakkaus, aidosti tulee lumikerros mieleen noista kynsistä.
    Kuten nyt kaikki muutkin ovat jo tehneet, haluan kehaista minäkin tuota white-white yhdistelmää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kiva kuulla, että säkin tykkäät tuosta yhdistelmästä! Tuo lakka tuo kyllä kivaa vaihtelua :)

      Poista
  18. Todellakin mahtava tapa kayttaa tuota hiivasie.. riisipuurolakkaa. ; ) Tosi kauniit kynnet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yyyh, hiivasie... :DD Kiva, kun tykkäät kynsistä :)

      Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.