Pahlish El Topo Petit & Chalcopyrite

Alkuun onnittelut I Love Me -messulippujen voittajalle Minalle ! Ja kiitos kaikille arvontaan osallistuneille! Bongasin Instagramista jo...

Alkuun onnittelut I Love Me -messulippujen voittajalle Minalle! Ja kiitos kaikille arvontaan osallistuneille!

Bongasin Instagramista joku aika sitten Pahlish indielakkamerkin, joka oli mulle ihan uusi tuttavuus ja ihasuin siihen päätä pahkaa. Menin samantien Pahlishin kotisivuille ja laitoin lakat tilaukseen. Välillä tulee tehtyä tällaisia herätelakkaostoksia, vaikkakin yleensä mietin aika pitkään mitä lakkoja hankin ja saatan tutkiskella monia monia swatcheja ennen lopullista ostopäätöstä. Mutta tällä kertaa kävi näin :) Pahlishin lakkoja löytyy myös Llarowen ja Edgy Polishin nettikaupoista.




El Topo Petit on ruskeanharmaa "taupe" creme, jossa on pieniä punaisia metallihiutaleita. Aivan mielettömän upea ja uniikki lakka, jollaista en ole koskaan ennen nähnyt <3 Pullossa punainen kimallus on vähäistä, mutta onneksi kynsillä nuo hiutaleet näkyvät hyvin. Lakan levittäminen oli hiukan haastavaa, kun tuntui että lakka kuivuu tosi nopeasti. 2 kerrosta riitti kuitenkin mun kynsille.

"El Topo Petit" on ranskaa ja tarkoittaa suomeksi pientä myyrää. Pahlishin sivuilla kerrotaankin, että lakka kuvastaa myyrän turkkia ja väri "taupe" tulee ranskan sanasta "topo". Nyt olemme taas viisaampia :)





Tuunasin kynsiä teipin avulla seuraavana päivänä toisella Pahlish-lakalla, joka on nimeltään Chalcopyrite (lakkaa ei saa enää Pahlishin sivuilta, mutta tällä hetkellä sitä löytyy vielä Llarowesta). Siinä on kirkas pohja, jossa on runsaasti kuparisia, kultaisia ja hopeita pieniä metallisia hiutaleita. Lakan pinnasta tulee "foliomainen" noiden metallisten hiutaleiden ansiosta. Teipatuissa kolmioissa on lakkaa 1 kerros. Koko kynnen peittävän tuloksen saa 2 kerroksella. Chalcopyrite on kyllä niin upea kimalluksineen <3 Ei voi kun huokaista näiden indiekaunottarien edessä. 

Chalcopyrite on suomeksi kuparikiisu, joka on maankuoren yleisin kuparimalmimineraali. Oli pakko googlettaa mitä tuo nimi tarkoittaa :D



El Topo Petit (vas) ja Chalcopyrite (oik)




Tilasin myös kaksi muuta lakkaa, jotka näkyy yllä olevassa kuvassa. La Belle Endormie, violetti jelly kultaisilla hiutaleilla sekä Black Lace Elderberry, violetti jelly, jossa on metallisia pieniä punaisia hiutaleita, oransseja hexglittereitä, oransseja hologlittereitä sekä violettia shimmeriä.



Onko Pahlish teille tuttu indiemerkki? Ja mitäs tykkäsitte lakoista?


Katso myös

13 kommenttia

  1. Iik, kuinka ihania. Mä en nyt saa sortua näihin, en saa! Tänä syksynä on ruskea tullut tutuksi ja juuri tikutin vähän samantyyppiset Lorealin Mysterious Iconin sekä ChG:n Choo-Choo Choose Youn. El Topo Petitin kimallus näyttää olevan paljon punertavampaa, joten sormet syyhyää mennä Pahlishin sivuille...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ruskeat houkuttelee syksyisin muakin :) Tuo Lorealin lakka ei ole mulle tuttu, mutta CG on tikutettuna, ja se on violetimpi ja vihreämpi kun taas El Topo Petit on ruskeampi ja punaisempi. Ihania molemmat! :)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos paljon :) Nämä on ehdottomasti täydellisiä syksylakkoja, mutta toisaalta niitä voisi kyllä käyttää ympäri vuodenkin, tai minä ainakin :)

      Poista
  3. Kauniita lakkoja ja hienot kynnet

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kauniita ovat kyllä, ja kiitos kovasti :)

      Poista
  4. Ihana lakkaus! Mulla on Pahlisheja useampiakin, mutta uusimpaan tilaukseen en ollut erityisen tyytyväinen, sillä toimitus kesti ihan sairaan kauan ja lakoissa on pigmentit erottuneet tosi rajusti. Ärh.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Emma! Voi höhheli, että oli pigmentit erottuneet lakoissa :( Melkeen kannattais ilmoittaa asiasta ja pyytää vaikka uudet tilalle tai hyvitystä seuraavasta tilauksesta tai jotain? Eihän se käy päinsä että uudet lakat on erottuneet, eri asia jos ne on olleet itsellä jo pitkään.

      Piti oikeen mennä katsomaan mitä Pahlishin lakkoja sulla on, mitenhän ne on menny multa ihan ohi! :o Sunkin lakat on näköjään tuollaisia, jotka kuivuu tosi nopeasti. Mulla se kuivuminen tosiaan haittasi lakan levittämistä vähän, ehkä totuttelukysymyskin, mutta mun puolesta lakka olis saanut kuivua hitaammin :)

      Poista
    2. Mun pitikin laittaa sinne sähköpostia, mutta sitten se unohtui ja nyt tilauksesta on kulunut jo sen verran aikaa, ettei taida enää olla järkeä valittaa...tai no, voihan sitä koittaa. Vanhemmat Pahlishit ei kuivunu läheskään yhtä nopeasti kuin toi uusin tulokas Ghost Lights, joka kuivu kyllä ääntä nopeammin :D kieltämättä vaikeutti lakkaamista vähän kun on tottunut ihan erilaiseen koostumukseen. Muutama oottaa vielä ensikokeiluaan, saa nähdä millaisia ne on :)

      Poista
    3. Voihan sitä tosiaan aina koittaa. Luulis, että heille on tärkeää, mitä mieltä kynsiharrastajat on heidän lakoistaan ja ettei tuu huonoa mainetta.

      Haha, kuivui ääntä nopeammin :DD Toivottavasti loput lakat eivät ole samanlaisia, mutta se jää nähtäväksi, postauksia siis odotellessa :)

      Poista
  5. Thank you very much Maria! Nice to hear :) And yes, the Pahlish polishes are so beautiful <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.