These Hips Don't Lie

Perjantaina vietettiin työpaikan kesäjuhlia ihanissa järvimaisemissa. Ohjelmassa oli aluksi erilaisia rasteja joukkueittain ja yksi niistä s...

Perjantaina vietettiin työpaikan kesäjuhlia ihanissa järvimaisemissa. Ohjelmassa oli aluksi erilaisia rasteja joukkueittain ja yksi niistä sisälsi frisbeen heittoa. Pelotti tietysti, että kynnet katkeaa, mutta onneksi ei sattunut mitään. Harmi kyllä parilla muulla katkesi tai lohkesi kynnet. On se vaan vaarallinen laji, josta kynsifriikkien kannattaa pysyä kaukana.



Girly Bits -lakoista pääsi nyt testausvuoroon These Hips Don't Lie, (alkaako muillakin soimaan heti Shakiran biisi päässä? :) Lakka on neonkeltainen creme, jolla on just täydellinen räikeänkeltainen sävy, mutta koostumus on harmi kyllä paksuhkoa eikä leviä kynnelle kovin tasaisesti. Täyteen peittävyyteen tarvitaan 3 kerrosta.

Höh sanon minä. Eipä tullut tästäkään sitä THE neonkeltaista rakkauslakkaa. Metsästys jatkukoon. Mutta kyllä tämä taisi kärkeen silti mennä, voi olla että lakan ohentaminen auttaisi hieman tuon levittyvyyden kanssa.



Nimetön, keskisormi ja peukalo saivat koristeeksi mustia atsteekki- (aztec) tai tribal-tarroja, miksikä tuota kuviota nyt haluaakaan kutsua. Ihanan helposti noilla kyllä saa kynsille kivaa ilmettä. Nimettömän lakkasin 2 kerroksella Ginan valkoista. Kultaiset niitit vielä päälle ja done.




Näitä käytin:

Kohta onkin jo juhannus ja itse suuntaan ulkomaille etelän lämpöön. Suomeen on luvattu vettä ja kuka tietää vaikka luntakin tulisi, kuten viime juhannuksena :o Jos kesä on näin kylmä kuin se nyt on ollut, niin onneksi saan edes yhden viikon nauttia helteistä! Toivotaan nyt kuitenkin, että lämpöaallot osuu tänne pohjoiseenkin vielä :)



Katso myös

19 kommenttia

  1. Herkullinen keltuainen! Harmi, ettei tykännyt leikkiä mukana. Mä just tajusin, että olen unohtanut nää vinyylit laatikkoon! Nythän ne on pakko kaivaa esiin kesän ja neonlakkojen kunniaksi :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noni ei muuta ku vinyylit esiin ja kynsille :)

      Poista
  2. simppelit ja ihanat kynnet :) noi vinyylit näyttää superkivoille keltaisen kanssa <3

    VastaaPoista
  3. Miten kaikki näyttääkin niin hienolta sun kynsillä <3 :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, no voi kiitos <3 Kunpa itekkin olisin sitä mieltä aina :D

      Poista
  4. Ihanan raikkaat ja kesäiset:)

    VastaaPoista
  5. Mikä kaunis ja raikas lakkaus <3
    Kiitos muuten alkusanoista, nyt voin puolustukseksi näyttää ne poikaystävälle, jotta lopettais mun taivuttelun kokeilla frisbeegolfia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Haha, toivottavasti auttaa etkä joudu frisbeegolffaamaan :DD

      Poista
  6. Nämä lakkaukset sopii kyllä sulle kuin nakutettu, ihanat! :)

    VastaaPoista
  7. Todella upeat kynnet! Ja täällä toinen kellä alkoi shakira soimaan päässä!:D


    ♥:Riikka // http://riikkaamalia.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Hihi, joo alkaa aika helposti soimaan päässä :D

      Poista
  8. Aivan ihanat! Tää pirteys kyllä iskee ♥

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.