Nails of the Day: Purple Rain

Päivän kynsissä on violettia, hopeaa ja valkoista a la Gina Tricot . Sattumoisin yksi kaulakoruni oli aika lähellä tuota violettia kynsila...

Päivän kynsissä on violettia, hopeaa ja valkoista a la Gina Tricot. Sattumoisin yksi kaulakoruni oli aika lähellä tuota violettia kynsilakkaa, joten se sai tulla kuviin kaveriksi :)



 





Käyttämäni lakat ovat Gina Tricotista:

Silver
Silver White
Grape Royal




Silver lakka hohtaa ihanasti ja on tosi helppo levittää! Tätä tulen varmasti käyttämään usein :) Laitoin lakkaa kaksi kerrosta ja se riitti täysin peittävään lopputulokseen.



Silver White lakka on ihanin valkoinen lakka, mitä omistan tällä hetkellä :) Kuvista ei ehkä näy niin hyvin, kuinka ihanasti se kimmeltää. Lakka ei siis ole normaali valkoinen lakka, vaan se on täynnä pieniä kimaltelevia hileitä. Helmiäiseksi sitä ei ehkä ihan voi kutsua, mutta vähän sinnepäin :)  Silver White lakkaa laitoin myös kaksi kerrosta.



Grape Royal on myös ihanan violetin värinen ja kimaltelee kivasti. Kaksi kerrosta riitti tässäkin lakassa peittävään lopputulokseen. (Tätä ei jostain syystä ole verkkokaupan valikoimassa.)


Gina Tricotin kynsilakoissa on kyllä erinomainen hinta-laatu suhde! Hinta on siis vain 3,95 € / kpl tai 3 lakkaa / 9,95 €. Luulen, että täytyy käydä hakemassa pari muutakin lakkaa näiden lisäksi! :)



Katso myös

2 kommenttia

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.