Outfit of the Day: Nothing Compares 2 U

Päivän asussa tällä kertaa vähän värittömämpää meininkiä :)  Nuo mustat farkut ovat ehdottomasti tämän kevään paras löytöni! Löysin ne sii...

Päivän asussa tällä kertaa vähän värittömämpää meininkiä :) 

Nuo mustat farkut ovat ehdottomasti tämän kevään paras löytöni! Löysin ne siis Gina Tricotista ja ne ovat niiiiin mukavat päällä! Kerron niistä tarkemmin tämän jutun lopussa. Sitten tuo huivi, joka matkusti mukanani Amsterdamista: RAKASTAN! <3 Sitä onkin sitten tullut pidettyä aika tiuhaan tahtiin viime aikoina :) Kengistä (joita myös rakastan :D ) on tulossa oma postaus kuvien kera :) Valkoinen neule on myös ihana ja rento, ja sopivan kevyt näin keväällä.
Farkut - Serena Supersoft Jeans (Gina Tricot)Pusero - Vero Moda 
 


Kengät - Wildflower: Fabulous by Kenza (Footway.fi)
Huivi - Didi (Amsterdamista) <3
Täytyy vielä erikseen hehkuttaa näitä Serena-farkkuja - ne on kyllä parhaat mustat farkut mitä olen koskaan omistanut! Materiaali on juuri sopivan ohutta ja joustavaa, ei siis jäykkää ja paksua kuten yleensä farkut on. Farkut istuvat ainakin itselleni niin kuin nenä päähän :) Kunpa kaikki farkut tuntuiskin yhtä mukavilta... Ei voi kuin kehua ja suositella hankkimaan tuollaiset, jos omasta vaatekaapista vielä hyvät mustat farkut puuttuu!

Farkut löytyy siis Gina Tricot -myymälöistä ja verkkokaupasta.

Mitäs tykkäsit päivän asusta? Hitti vai shitti? :DKatso myös

0 kommenttia

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.