ruoka
Tomato Bruschetta
13.3.12Menetin täysin sydämeni tomaatti-bruschetoille Amsterdamissa! <3 Sen jälkeen olen himoinnut noita ihania tomaattileipiä ja olenkin tehnyt niitä jo monta kertaa :) Tykkään laittaa leiville aika reilusti oliiviöljyä, se vaan on kertakaikkiaan niin älyttömän hyvää!
Ei muuten tarvitse olla mikään kokki kolmonen, että saa bruschettat aikaiseksi, joten nyt ehdottomasti kaikki kokeilemaan! :)
(Resepti löytyy parin kuvan jälkeen)
Tomaatti-bruschetta
(2 lisukeannosta tai 1 annos isompaan herkutteluun)
- maalaisleipää tai sämpylää tai patonkia
- 2 tomaattia
- 1 valkosipulin kynsi
- oliiviöljyä
- merisuolaa
- Kuutioi tomaatit pieniksi. Voit lisäksi murskata paloja haarukalla.
- Paahda sämpylänpuolikkaat tai leipäviipaleet.
- Halkaise valkosipulinkynsi ja hiero sillä leivän pintaa.
- Lorauttele maun mukaan oliiviöljyä leiville.
- Lisää tomaattikuutiot leiville.
- Ripottele päälle merisuolaa.
- Koristele halutessasi basilikan lehdillä (voit myös käyttää muita yrttejä, esim. minttua niin kuin minä tein :D Minttu ei tosin ollut syötäväksi tarkoitettu, vaan kun ei basilikaa ollut, piti kuvausrekvisiitaksi keksiä jotain muuta vihreää :)
- Herkuttele!
Viikonlopun lounas: vuohenjuusto-oliivi-salaatti, paistettua kanaa ja jalopenoja sekä tomaatti-bruschetta. |
0 kommenttia
Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.