Tomato Bruschetta

Menetin täysin sydämeni tomaatti-bruschetoille Amsterdamissa! <3 Sen jälkeen olen himoinnut noita ihania tomaattileipiä ja olenkin tehny...

Menetin täysin sydämeni tomaatti-bruschetoille Amsterdamissa! <3 Sen jälkeen olen himoinnut noita ihania tomaattileipiä ja olenkin tehnyt niitä jo monta kertaa :) Tykkään laittaa leiville aika reilusti oliiviöljyä, se vaan on kertakaikkiaan niin älyttömän hyvää!

Ei muuten tarvitse olla mikään kokki kolmonen, että saa bruschettat aikaiseksi, joten nyt ehdottomasti kaikki kokeilemaan! :)
(Resepti löytyy parin kuvan jälkeen)




Tomaatti-bruschetta  
(2 lisukeannosta tai 1 annos isompaan herkutteluun)

  • maalaisleipää tai sämpylää tai patonkia
  • 2 tomaattia
  • 1 valkosipulin kynsi
  • oliiviöljyä
  • merisuolaa

  1. Kuutioi tomaatit pieniksi. Voit lisäksi murskata paloja haarukalla. 
  2. Paahda sämpylänpuolikkaat tai leipäviipaleet.
  3. Halkaise valkosipulinkynsi ja hiero sillä leivän pintaa.
  4. Lorauttele maun mukaan oliiviöljyä leiville.
  5. Lisää tomaattikuutiot leiville.
  6. Ripottele päälle merisuolaa.
  7. Koristele halutessasi basilikan lehdillä (voit myös käyttää muita yrttejä, esim. minttua niin kuin minä tein :D Minttu ei tosin ollut syötäväksi tarkoitettu, vaan kun ei basilikaa ollut, piti kuvausrekvisiitaksi keksiä jotain muuta vihreää :)
  8. Herkuttele!


Viikonlopun lounas: vuohenjuusto-oliivi-salaatti, paistettua kanaa ja jalopenoja sekä tomaatti-bruschetta. 


Katso myös

0 kommenttia

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.