What to Wear Today? I'm Clueless!

Tuijotatko aamuisin vaatekaappia pähkäillen mitä pukisit päälle? Vai päätätkö seuraavan päivän vaatteet jo edellisenä iltana? Itse kuul...Tuijotatko aamuisin vaatekaappia pähkäillen mitä pukisit päälle? Vai päätätkö seuraavan päivän vaatteet jo edellisenä iltana?

Itse kuulun ehdottomasti ensimmäiseen ryhmään! En tajua miten voi olla niin vaikeaa päättää aamulla, mitä laittaisi ylleen.... Ja edellisenä iltana en voi tehdä tuota päätöstä, koska seuraavana päivänä voi olla ihan eri fiilis, jolloin ne vaatteet ei vaan käy! Itse pukeudun aina fiiliksen mukaan - joskus on hamepäivä ja joskus housupäivä. Joskus taas on kiva laittaa rennot kuteet päälle ja joskus taas haluan laittaitua tyylikkäämmin. Ei sitä edellisenä päivänä voi tietää millä tuulella on huomenna! Vai voiko??

Clueless-leffan Cherillä oli helpotus aamuihin - nimittäin vaatteidenvalintaohjelma! Se oli todella aikaansa edellä ja paras keksintö ikinä! Jos sellainen olisi olemassa, hankkisin sen H-E-T-I!!! :D


Apple on julkaissut Cloth-sovelluksen, mutta ei se ihan vertoja vedä Cherin superohjelmalle :) Cloth on siis ohjelma, johon voi tallentaa kuvia omista asuista ja järjestää kuvia eri kategorioihin, esimerkiksi arki, ilta, loma, työ, jne. Clothissa ei kuitenkaan ole esim. toimintoa, jolla voisi yhdistellä eri vaatekappaleita uusiksi kokonaisuuksiksi, kuten Clueless-leffan ohjelmassa... Vielä on Applella siis kehitettävää :)

Kuvat: itunes.apple.com

Koska olen TODELLA huono valitsemaan vaatteita aamuisin, mulle ehdotettiinkin, että ottaisin kuvia päivän asuista :) Niistä voisi sitten selailla helpommin vaatteita, eikä tarvitsisi ehkä niin paljon miettiä, mitä sieltä vaatekaapin syövereistä nyt oikein löytyikään :) Jatkossa siis ajattelin laittaa tänne blogiinkin jotain päivän asuja, jos siitä olisi kenties apua teillekin vinkkien muodossa :)Tässä vielä fiilistelypätkä Cluelesista ja Cherin vaatteidenvalintaohjelmasta :) <3 (PS. hyvä biisi soi taustalla :)

Miten teidän vaatteidenvalintaprosessi sujuu? Vinkkejä aamun vaatekriisin välttämiseksi otetaan vastaan! :D


Katso myös

0 kommenttia

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.