7 faktaa minusta

Sain ihanaiselta Chocolta   One lovely blog award -tunnustuksen , kiitos vielä kerran!! <3  Blogitunnustukseen kuuluu myös haaste, j...Sain ihanaiselta Chocolta One lovely blog award -tunnustuksen, kiitos vielä kerran!! <3 Blogitunnustukseen kuuluu myös haaste, jossa pitää kertoa itsestään 7 random faktaa sekä jakaa tunnustus eteenpäin.

Tässäpä siis 7 faktaa minusta:

1. Rakastan ilmapalloja! <3 Olin haaveillut monta monta vuotta, että saisin jonain syntymäpäivänäni ilmapalloja, mutta en niitä kuitenkaan saanut, ellen itse ostanut.. Tänä vuonna haaveeni kuitenkin toteutui!!! Sain ihanalta ystävältäni sydämen mallisen pinkin ilmapallon!!! <3<3<3 Kyllähän siinä tippa tuli linssiin.. ;)

Kuva: täältä


2. Kuten blogista on ehkä käynyt ilmi, olen heikkona kenkiin ja kaikenlaisiin ihaniin ja kauniisiin asioihin :) Blogissa keskityn enimmäkseen vapaa-aikaan liittyviin asioihin, kun taas työssäni päivät kuluvat tekniikan ihmeellisessä maailmassa käyttöliittymiä suunnitellen (kyllä, olen puoleksi nörtti :D). Tämä tasapainottaa jokapäiväistä elämääni ja minusta on ihanaa, kun voi nauttia myös näistä hömppä-asioista ja surra vaikkapa katkennutta kynttä :) Joistakin tällaiset hömppäilyt voivat tuntua turhanpäiväisiltä ja pinnallisilta, mutta itse olen sitä mieltä, että elämästä pitää nauttia eikä sitä saa ottaa liian vakavasti!


3. Yksi unelmistani olisi asua modernihkossa omakotitalossa, jossa on ISO keittiö <3 Keittiössä pitää ehdottomasti olla jokin saareke tai baaripöytätaso, jossa voisi nautiskella aamiaista ja jossa olisi hyvin tilaa leipoa hirmusti kaikkia ihania herkkukakkuja ja leivoksia ja piirakoita nams! Väritykseltään unelmakeittiöni olisi pääosin valkoinen, mutta jotain tehosteväriä (harmaa, musta tai ruskea) voisi käyttää esim. työtasoissa. Muita väripilkkuja voisi sitten tuoda yrteillä, kukilla, tekstiileillä ja astioilla. Isot ikkunat olisi myös upea lisä, jotta etenkin kesällä keittiö olisi ihanan valoisa ja raikas <3 Tahtoo ison keittiön nyt ja heti!


Tällaisia juustokakkuja leivon sitten itselleni vieraille joka päivä silloin tällöin unelmakeittiössäni:4. Mulla ja sipulilla on hieman monimutkainen suhde :) Muistaakseni sipuli-inhooni ei liity mitään lapsuuden traumoja, mutta mene ja tiedä.. :) Se vaan on pahaa :) Mutta ei siinä vielä kaikki! Joissakin muodoissa tykkään jopa sipulista, mutta kriteerit ovat hyvin tarkat :D Olen joutunut selittämään aika monelle ihmiselle elämäni aikana, millaista sipulia inhoan ja mikä taas on ok, ja kukaan ei ole vielä tähän mennessä ymmärtänyt mun friikkejä kriteerejä :D Noh, jos nyt pari luettelen, niin ehdoton nounou on raaka sipuli, hillosipuli, vähän narskuva sipuli ruuissa ja pehmeä sipuli ruuissa. Mikä taas on hyvää, on kuivattu sipuli ja jotkut friteeratut sipulirenkaat (ei kuitenkaan sellaiset, joissa se sipuli on vähänkään tunnistettavissa sipuliksi, vaan sen pitää olla 100% mössöä). Että näin. Vielä mua ei oo hulluksi todettu, mutta katotaan miten käy :D

Kuva: toonpool


5. Odotan synkkää ja sateista kesäpäivää kuin kuuta nousevaa <3 Ukkonen, pilvinen sää ja sateen tuoksu ovat kesän parhaimpia hetkiä.. Tämä kuulostaa varmasti oudolta monen mielestä, mutta liian monta aurinkoista hellepäivää putkeen ei vaan oo mun juttu :) Kyllä mä niistä aurinkoisistakin päivistä nautin, kunhan tosiaan välillä tulee niitä synkkiäkin päiviä :) Mikä sen ihanampaa kuin nukahtaa hiljaiseen sateen ropinaan... <3 Ollaan toisen isosiskon kanssa muutamia kertoja tanssittu sadetanssejakin, jotta helle loppuisi ja tilalle tulisi kunnon sadepäivä! :D

Kuva: spoki


6. Kevättäkin kovasti odotan (ihan nurkillahan se jo on!), ja mulla on yksi juttunen, mitä teen joka vuosi ensimmäisten hiirenkorvien ilmestyttyä puihin - kuuntelen nimittäin Samuli Edelmanin Sinä olet aurinko -kappaletta! :D Jepjep, that's me!7. Kesällä olisi haaveena päästä vähän matkustelemaan, mutta suunnitelmat ovat vielä auki. Kohteena saattaisi olla Italia, jossa olisi mahtava päästä vierailemaan eri viinitiloilla ja herkutella tietysti hulluna <3Haluan jakaa One Lovely Blog -tunnustuksen seuraaville bloggaajille:

Katso myös

4 kommenttia

 1. Kiitos palkinnosta! Pitääpä toteuttaa haaste!
  Ja hauskat tunnustukset :--))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä kestä! :) Ja joo, hauskat tai hullut, miten sen nyt ottaa :D

   Poista
 2. Kiitoksia paljon palkinnosta! :) Mä koitan jakaa faktoja jossain muodossa mahdollisimman pian! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä! :) Kivahan se on jakaa palkintoa kivoille blogeille :)

   Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.