Outfit of the Day: Pink Jeans

Ensimmäistä päivän asua pukkais! :) Päällä pinkkiä ja mustaa, mun lempivärit <3 Jos joku näkee tihrustaa kynsiä, niin ne on lakattu kelt...

Ensimmäistä päivän asua pukkais! :) Päällä pinkkiä ja mustaa, mun lempivärit <3 Jos joku näkee tihrustaa kynsiä, niin ne on lakattu keltaisella Kicksin Spice Market lakalla :)



Pusero - Gina Tricot

Tuo pusero on aivan ihana päällä, miten sen nyt kuvailisi.. sellainen liehuva, lörppö ja rento :D 
Pusero on takaa hieman läpinäkyvä. Taitaa olla sifonkia takaa ja trikoota edestä. 




Farkut - Seppälä  (about vuosi sitten ostettu)

Farkut on stretchiä, joten mukavat päällä :) Ne ei ole ihan pinkit kuten kuvasta saattaa huomata, vaan hieman koralliin tai roosaan taittavat.   



Kengät - Skopunkten

(tarkempi esittely kengistä löytyy aiemmasta postauksesta, KLIK!)




Haluaisin kyllä noiden farkkujen lisäksi ihan kunnon pinkit tai fuksian väriset farkutkin, mutten ole vielä ainakaan löytänyt sopivia. Vero Modassa olisi ollut yhdet (kts. kuva alla), mutta niiden takataskut oli aivan liian ylhäällä (ainakin mun päällä), mikä on mun mielestä aika kamalan näköistä, joten kauppaan jäivät ne housut :) 



Mitäs tykkäsitte?  In or out? :)


Katso myös

6 kommenttia

  1. Jännästi näyttää noissa ekoissa kuvissa ihan punasilta noi housut...tahtoo ton paidan kans, näyttää just munlaiselta. :) p.s mä tilasin just vihreet housut.. t. A-M

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tuo valaistus ei oo paras mahdollinen :) Ja siitä on kotona saanut kuulla harvasen päivä :D Oon myös monta kertaa ollut jo muuttamassa isompaan ja paaaljon valoisampaan uuteen kämppään! :D

      Käyppäs Gina Tricossa kattomassa sitä paitaa :) Niitä luulis vielä olevan tarjolla, koska ostin tuon joskus pari viikkoa sitten. GT :n verkkokaupassa sitä ei näkynyt. Vihreet housut on varmasti siistit! Oon sellaisia nähnyt jo joillakin :)

      Poista
  2. Hot, ehdottomasti. Senki nättiäinen :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kits kits! :) Ja ite oot kans senkis :)

      Uus sana "nättiäinen", ihana! :D Taidan ottaa sen omaan sanavarastooni :D (tulee muuten mieleen Ronjasta kakkiaiset :D )

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Eikö! :) Värikkäillä farkuilla saa kyllä ihanasti piristystä arkipukeutumiseen!
      Ps. Sulla on muuten kiva blogi ja nätti pukeutumistyyli :)

      Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.