I Love Wildflower by Kenza Shoes!

Saanko esitellä, Wildflower - Fabulous by Kenza kenkäni! <3  Nämä ovat ruotsalaisen bloggaajan, Kenzan , Wildflowerille suunnittelemat ...

Saanko esitellä, Wildflower - Fabulous by Kenza kenkäni! <3 

Nämä ovat ruotsalaisen bloggaajan, Kenzan, Wildflowerille suunnittelemat kengät. Kenza on suosituimpia bloggaajia Ruotsissa, ja on kyllä aika hienoa, että hän on saanut suunnitella monia kenkiä Wildflowerille. Nämä Fabulous kengät ovat siis yhdet muiden joukossa.


Pari faktaa Wildflower by Kenza nilkkureista:

Koron korkeus n. 11cm, platoo n. 3cm.
Päällinen nahkaa.
Sisältä varsi tekstiiliä ja sisäpohja nahkaa.
Kaksi säädettävää remmiä.
Ulkopohja kumia.
Tilasin kengät Footway-verkkokaupasta enkä kadu ostostani kyllä pätkääkään! :) Tilasin kokoa 40, ja piti taas vähän jänskättää, mahtuuko monot jalkaani vai ei... Mutta onneksi mahtuivat! :) Pakko vielä erikseen kehua Footway.fi verkkokauppaa ja asiakaspalvelua! Se todellakin erottuu edukseen muista! Tästä lisää toisessa postauksessa :)
Pinkit yksityiskohdat ovat kyllä niin <3


Aiemmassa päivän asu -postauksessa esittelinkin jo kengät päälläni. 
Alla kuva muistutukseksi :)

Mitäs tykkäätte Wildflower nilkkureista? 
Hot or not?Katso myös

2 kommenttia

  1. Voi että on hienoooot! Mullakin kauhea kenkäkuume ja just tuommosia tekis mieli, mutta ehkä kiilakorollisia... Harmi vaan, että kävelen töihin ja vieläpä metsän läpi, niin korot ei oo ehkä parasi idea :(.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kääk! Mutta eihän sun tarvi ulkona niillä kävellä! Mäkin käytän tuollaisia kenkiä nyt vaan töissä. Ulos kun meen niin laitan talvimonot jalkaan. Että kyllä sitä keinot keksii! :)

      Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.