I Love Love Love My New Jeffrey Campbell Lita Shoes!

They are here and they fit!!! Jännitys on nyt onneksi ohi, koska Jeffrey Campbell Lita kengät mahtuivat kuin mahtuivatkin jalkaani! Wuhu...


They are here and they fit!!!

Jännitys on nyt onneksi ohi, koska Jeffrey Campbell Lita kengät mahtuivat kuin mahtuivatkin jalkaani! Wuhuu! \o/ Kiitos Nelly.com! Kengät ovat superihanat! <3Ja kyllä se niin vaan on, että huhut kenkien mukavuudesta pitävät paikkansa. Huimista koroista huolimatta Litoilla on todella helppo kävellä, koska platformiakin on reippaasti :) Kengät ovat myös tosi kevyet, vaikkei ehkä heti näytäkään siltä.


Black-lita-jeffrey-campbell-boots-black-fedora-urban-outfitters-hat-eggshell_400
Kuva: chictopia.com
Voin kuvitella, että Litat eivät ole ehkä ihan kaikkien mieleen, mutta itse RAKASTAN niitä <3 Kunpa vaan hinta olisi matalampi, niin voisi ostaa pari muunkin väristä, esim:


Kuva: paledivision

ivory
Kuvat: nzgirl


Kuva: ambrosa gracia

jeffrey campbell, lita, shoes &lt;3
Kuva: favim

Kuva: fashiondelirium.netMitä tykkäätte Lita kengistä? Ihkut vai överit? :)
Löytyykö oma suosikki näiden joukosta?Katso myös

8 kommenttia

 1. Ihkut! Kengät ei ole milloinkaan överit, jos henkilö tuntee olonsa niissä kotoisaksi :) Itse ottaisin mustien lisäksi ruskeat ja pitsiset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinäpä sen sanoit! Pääasia tosiaan, että itse viihtyy kengissä :)

   Nuo pitsiset on kyllä yli-ihanat <3 Ruskeat olisivat munkin listalla, ne olis varmasti käytännölliset ja sopisivat melkein asuun kuin asuun. Ja kyllä nuo pinkitkin olisi ihana saada antamaan väriä arkeen :) Itseasiassa tykkäisin noista kaikista kengistä :D

   Poista
 2. IHANAT! <3 Ostan itselleni 18-vuotis synttärinä, aivan varmasti.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi se olisi varmasti paras syntymäpäivälahja! <3

   Poista
 3. Tilaa e-baysta! Siellä löytyy nuo kengät monissa eri väreissä, käyttämättöminä, olikohan hintaa about 30-40€

  VastaaPoista
 4. Ite harmittelen hintaa myöskin, mutta ovat kyllä joka sentin arvoiset! Itse omistan myös nuo mustanharmaat ja kaapissa olisi kyllä tilaa monille väreille vielä..eikun rahaa säästöön vaan niin sais monessa kuosissa nämä taivaalliset kengät joilla on unelma kävellä.

  VastaaPoista
 5. Onko noilla sun mielestä mukava kävellä? Tilasin ite noi ja kun käytin noita neljän tunnin ostosreissulla, ni multa meni yhestä varpaasta tunto ja päkiät alko särkee enemmä ku missää muissa korkkareissa enne :O
  Oon lukenu kans noista kommenteista, et muillaki on hankausongelmia ja muita epämukavia sivuvaikutuksia näistä kengistä... Tilaakohan kaikki sitte kokoo liian pienet vai onkohan noi lestiltään sitte vaa liian kapeet? Toisaalta, munki jalka on nii kapee ettei mitää määrää :D

  VastaaPoista
 6. Oi, olen ihan hulluna noihin Litoihin ja jos olisin miljonääri, ostaisin kaikki. Tai ainakin melkein. Olen jo kolme viikkoa odotellut omia niitti-ihanuuksiani ja arvaa vain kuinka kovasti haluaisin jo päästä niitä hipistelemään. :)
  Ainoa vain, että mullekin on alkanut pieni pelko hiipimään siitä, että kengät olisivat liian pienet. Ei auta muuta kuin pistää peukut pystyyn ja toivoa parasta.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.