Tip of the Day: Footway Webshop

Tämän päivän verkkokauppavinkki on Footway.fi , jota on kyllä pakko kehua!   Footway erottuu edukseen muista ja asiakaspalveluu...
Tämän päivän verkkokauppavinkki on Footway.fi, jota on kyllä pakko kehua! 

Footway erottuu edukseen muista ja asiakaspalveluun on panostettu huolella! Verkkokaupan ulkoasu on ihastuttava ja aloitussivu on upea! Footwayn sivut ovat hauskasti kenkälaatikossa ja kaikki kengät ovat hyllyjen päällä :) 
Tilasin jokin aika sitten Footwaystä kengät, ja paketti tuli perille parissa päivässä, joten toimitus oli todella nopea. Footwayllä on muuten ilmainen toimitus ja palautus sekä huikea 180 päivän palautusoikeus!! Enpä ole aiemmin tällaiseen törmännyt!Yllätyin todella positiivisesti, kun avasin paketin ja aina niin tylsän A4-paperin sijaan sainkin värikkään ja ihanan vihkosen, jossa oli todella kiva tervehdys sekä palautuslomake! <3 Vihkonen noudattaa Footwayn brändiä eli kenkälaatikkoa oli siinäkin. mahtavaa! :) 
Se on jännä, miten pienellä vaivalla voi saada asiakkaan todella tyytyväiseksi ja iloiseksi! Footwayllä tämä on onneksi tajuttu! Muut verkkokaupat saisivat kyllä ottaa mallia tästä. 

Vihkosessa oli lisäksi neljä alennuskuponkia, kiitos niistä! :) Tulen varmasti käyttämään ainakin osan niistä :)
Tässä vielä joitakin maistiaisia Footwayn ihanasta kenkävalikoimasta <3 Joukossa ovat myös Wildflowerin kengät, jotka tilasin itselleni (merkitty sydämellä). Kenkien esittely löytyy aiemmasta postauksestani, KLIK!

Nämä Wildflower kengät tilasin siis Footwaystä. Lisää kuvia löytyy aiemmasta postauksestani, KLIK!
Kenkäshoppailun iloa toivottaen,


Katso myös

2 kommenttia

 1. Tää meni kyllä ehdottomasti kokeilulistalle kunhan kenkäbudjetissa on seuraavaksi tilaa! Ehdottomasti parhaimmasta päästä oleva haku mitä olen kenkäkaupoissa nähnyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä tuosta hausta! Tutustuin Footway.fi:hin vasta jokin aika sitten, ja ei voi muuta kuin suositella kaikinpuolin.

   Nyt vaan odottelemaan kenkäbudjetin kasvamista! :) Tai ehkä voisit myydä jotain, esim. huonekaluja? :D Mihin sitä sänkyä tai sohvaa tarvii, jos jaloissa on upeat korkkarit! :D Ja mitä sitä ei nainen kenkien eteen tekisi vai mitä? <3

   Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.