Hair Trend 2012 - The Ombre Look

Etkö ole värjännyt hiuksiasi aikoihin? Entä rehottaako juurikasvusi päivä päivältä enemmän?  - Ei hätää! Se on nyt muotia! :D  Tämän kevä...

Etkö ole värjännyt hiuksiasi aikoihin? Entä rehottaako juurikasvusi päivä päivältä enemmän? 
- Ei hätää! Se on nyt muotia! :D 

Tämän kevään hiustrendi palaa Sinkkuelämän juurille - nimittäin Carrien juurikasvuun :)


Merkkasin tämän hetken suosikkini sydämen kuvalla. Parin viikon päästä olis aika kampaajalle, ja täytyy katsoa, josko saisi jotain tuon tapaista värjättyä tähän pehkoon :) Hieman vielä kuitenkin täytyy odottaa, että hiukset olisivat noin pitkät... Pitikö mun mennä leikkaamaan nämä, kun kerta olivat joskus tuon pituiset höh?!!
Ciaran tukka (vasen kuva alla) on kyllä ihan jotain muuta kuin tyylikäs :D Ei mene mun kaaliin kyllä tuo... vaikka ois kuinka trendikäs, niin ei kiitos! :)


Jos pelkkä latvojen vaalentaminen tuntuu tylsältä, ainahan voi piristää hiuksia jollain värillä, kuten punaisella, pinkillä tai vaikka Lady Gagan tyyliin keltaisella! :)


Kuvat:


Mitäs olette mieltä tästä juurikasvutrendistä? 
Katso myös

2 kommenttia

  1. osaisitko neuvoo miten kantsi alottaa värjämään liukuvärjäystä kun itelläni on värjätyt hiukset , mutta ne näyttää valossa ja auringossa sellaselt tummaruskeelt , mut muuten ne näyttää itseasias mustalt ja halusin sellasen ponnarin kohast latvaan et värjäisin siit kohast latvaan sellasel kultaoranssi tai sellane vaalearuskeeoranssil niin miten sen kantsi tehdä ja mikä olisi paras hiustuotteen ja minkä väriseks pitää valita et saa lopputulokseks sellane kultaoranssi tai vaalearuskeeoranssi ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen liukuvärjäystä kampaajalla ja siellä he kyllä osaavat homman. Kannattaa viedä jotain esimerkkikuvia mukanaan :) Jos aiot kotona värjätä, niin latvat täytyy ensin vaalentaa tai sitten tehdä värinpoisto, koska vaalea värihän ei tummiin hiuksiisi muuten tartu. En osaa valitettavasti kertoa noita sävyjä tarkemmin, kun en ole alan ammattilainen. Kannattaa siis kysyä sellaiselta, joka hanskaa nuo paremmin, mutta kuten jo sanoinkin, niin ehdottomasti suosittelen kampaajalla värjäämistä ainakin tuon ensimmäisen kerran. Jatkossa on helpompi itse värjäillä sitä vaaleaa latvaa haluamallaan värillä :)

      Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.