My New Ombre Hair

Sain sitten viimeinkin käytyä kampaajalla! :) Ostin Citydealista lahjakortin jo ennen joulua Tampereen  Fair Hair & Beauty liikkeeseen...

Sain sitten viimeinkin käytyä kampaajalla! :) Ostin Citydealista lahjakortin jo ennen joulua Tampereen Fair Hair & Beauty liikkeeseen, mutta ajan varaaminen vähän venyi.. :) Kun dedis lähestyi niin oli sitten pakko varata aika ja hyvä niin!

Pakko kyllä kehua ja suositella Fair Hair & Beautyä ja erityisesti omaa kampaajaani Birgittaa! Hän oli todella taitava! Lahjakorttiini kuului hiusten leikkaus ja yksivärivärjäys, mutta kun kerta halusin liukuvärjäyksen eli ombren, niin kysyin onnistuisiko että laittaisi kahdella värillä - juuret tummiksi ja latvat vaaleiksi. Ja sehän onnistui! <3

Mulla oli mukana pari mallikuvaa ombre-hiuksista. Nuo kaksi ensimmäistä kuvaa löytyy myös aiemmasta ombre hair -postauksestani :)


Odotellessa värin vaikutusta, sain teetä ja ihanaa suklaata nams <3 Vähän kammolla odotin, tuleeko hiuksiin selvä raja, kun kontrasti oli kerta niin suuri valitsemissani väreissä...Mutta hyvähän siitä tuli! HUH!


Kampaaja laittoi mulle laineet suoristusraudalla, eli nuo kiharat ei ole mun omat :) Itselläni on aika lailla pienemmät kiharat ja olen siis luonnostani pörröpää :) Laitan myöhemmin kuvia omasta pehkostani, niin näette eron laitettuissa ja luonnollisissa hiuksissani.

Ihkut or not?

Itse ainakin olen todella tyytyväinen! Liukuvärjäyksestä tuli juuri sellainen kuin halusin eli ei sellaista kamalaa rajaa vaan värit sekoittuvat hiljalleen toisiinsa. Nyt vaan pitäisi saada hiukset kasvamaan äkkiä, että olisi kivemman näköinen tukka :)Katso myös

2 kommenttia

  1. Ihan mielettömät! Kuten sanottua, itsellä samat suunnitelmat häiden jälkeen, kun voi taas vähän vaarantaa tuota pehkoa :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hani! :) Mites meinasitkos sä laittaa myös noin vaaleat latvat vai?

      Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.