Arvonta - It's All About Nails!

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT. On tullut aika järjestää blogini ensimmäinen lukija-arvonta, joka on kynsiaiheinen! :)  Olen ollut ihan innoissani ...ARVONTA ON PÄÄTTYNYT.


On tullut aika järjestää blogini ensimmäinen lukija-arvonta, joka on kynsiaiheinen! :) Olen ollut ihan innoissani jokaisesta uudesta lukijasta ja haluankin kiittää kovasti kaikkia, jotka ovat blogia seuranneet ja kommentoineet <3 Toivottavasti arvonnan myötä saan myös uusiakin lukijoita! :)

Osallistumisohjeet löytyy postauksen lopusta, mutta nyt itse asiaan eli palkintoon :)


Arvonnan palkinto

Osa palkinnon tuotteista ovat itse ostamiani (mopo ehkä vähän karkasi :D) ja osa sponsoroituja. Kerron kuvien yhteydessä keneltä tuotteet ovat. (Ensimmäistä palkintokuvaa saa käyttää mainostamisessa.)
Pretty.fi lahjoittamat tuotteet:


MiMaxin lahjoittamat tuotteet:
3D-kynsitarroja


Kiitos paljon yhteistyökumppaneilleni! :)


Loput tuotteet ovat minun ostamiani:

XL-leimasin, A59 leimauslaatta ja 3 Konad leimauslaattaa: M3, M19, M71


2 Wet n Wild fastdry lakkaa: Gray's Anatomy ja Teal of Fortune
2 Classics lakkaa: metallic 11 hopea (todella hyvä leimaamiseen!) ja metallic 10 violetti
3 Pretty Woman neonlakkaa: PW41 pinkki, PW43 keltainen ja PW44 vihreä3 Kone Helsinki Miracle Colors glitterlakkaa: U11 kulta, U02 vaaleanpunainen, U23 fuksia 
1 Golden Rose Graffiti lakka: pinkki
1 Golden Rose Matte Velvet lakka: 110 graniitinmusta matta
3 Mavala lakkaa: Blue Mint 181, Mystic 295, Riga 56


Sydän- ja tähtipaljettikoristeet hyrrässä, 12 eri väriä

Zigi Ztyle koristelajitelma hyrrässä: 
punaisia sydänstrasseja, kultaisia perhosia, 2 isoa ovaalia strassikiveä, 2mm kirkkaita trasseja, hopeita mikrohelmiä, 1mm ja 5mm valkoisia helmenpuolikkaita, 2 isoa sydämenpuolikasta, 2mm, 3mm ja 5mm pinkkejä strasseja


4 arkkia valkoisia kynsitarroja, Wild & Mild kynsitarroja
Manikyyritarroja
Naturel vaaleanpunaisia sydänstrasseja ja kirkkaita pyöreitä timanttitarroja
3 rullaa 1mm levyistä kynsiteippiä: pinkki, violetti ja musta3 purkkia glitterhileitä: kulta, hopea ja valkoinen
Nail Art sivellin mm. glittereitä varten
Metallinhohtoisia helmenpuolikkaita


Pääpalkinnon lisäksi luvassa on myös yllätyspalkinto :) Valitsen ylläripalkinnon saajan itse, ja perusteena voi esimerkiksi olla se, että on antanut hyvää tai rakentavaa palautetta, ilostuttanut minua jollain lailla tai vaikka mainostanut arvontaani hienolla tavalla :)Osallistumisohjeet

 • Osallistuaksesi arvontaan sinun tulee olla blogini julkinen lukija Google-käyttäjäraadin (ts. bloggerin) kautta. Tervetuloa myös kaikki uudet lukijat! :) Lukijaksi voit liittyä oikean palstan yläosasta löytyvästä "Liity tähän sivustoon" -painikkeesta.
 • Ilmoita nimimerkkisi, jolla luet blogiani + sähköpostiosoitteesi kommentoimalla tätä postausta (tai vaihtoehtoisesti voit osallistua lähettämällä sähköpostia: zigiztyle(at)gmail.com)


Lisäarvat:
 • 1 lisäarpa  = Mainostat arvontaa blogissasi tämän arvontapostauksen linkin sekä ensimmäisen palkintokuvan kera. Ilmoitathan minulle linkin postaukseesi/blogiisi, kiitos! :)
 • 1 lisäarpa  = Tykkää Facebook-sivustani: www.facebook.com/ZigiZtyle Mainitse kommentissasi, mikäli sinulla on oikeus tähän arpaan.
 • 1 lisäarpa = Olit blogin julkinen lukija ennen tätä arvontaa. Mainitse kommentissasi, mikäli sinulla on oikeus tähän arpaan.
 • 1 lisäarpa  = Kuulisin mielelläni palautetta blogista: risuja, ruusuja, kehitysideoita, toiveita, postausehdotuksia, mitä vaan! :)

Voit siis saada yhteensä 5 arpaa. Mainitse kommentissa montako arpaa saat yhteensä, tämä helpottaa arpojen laskemista ja estää aivojani ylirasittumasta :D


Muuta infoa arvonnasta:
 • Muistathan kertoa nimimerkkisi ja sähköpostiosoitteesi.
 • Lähetän palkinnon vain Suomeen. 
 • Suoritan arvonnan random.org:illa ja ilmoitan voittajan erillisessä postauksessa. Otan voittajaan yhteyttä sähköpostitse ja hänellä on viikko aikaa vastata, muuten arvon uuden voittajan.

Arvonta on alkanut ja se loppuu 1.7.2012 klo 00:00.Nyt vain kaikki kynsien ystävät osallistumaan ja kaikki uudet lukijat ovat lämpimästi tervetulleita! :) 
Arpaonnea kaikille toivottaen,

Katso myös

1 kommenttia

 1. Poistin kommentit, ettei sähköpostiosoitteet jää näkyviin. Kiitos kaikille osallistujille <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.