Inspiration Nails: It's Orange!

Jaffat tulloo! :D Ystäväni sanoi tänään kynsiäni Hartwallin Jaffaksi, joten olkoon nämä sitten Jaffa-kynnet! :) Tässä vä...

Jaffat tulloo! :D Ystäväni sanoi tänään kynsiäni Hartwallin Jaffaksi, joten olkoon nämä sitten Jaffa-kynnet! :)


Tässä vähän tutoriaalia siitä, miten Jaffa-kynnet valmistuivat :)


1. Aluksi pitää esitellä ihka ensimmäinen Essie-lakkani - Mademoiselle - joka on täydellinen ranskalaiseen manikyyriin! Laitoin kaksi kerrosta, koska en halunnut siitä liian peittävää enkä toisaalta täysin läpikuultavaakaan. Lakkaa oli todella helppo levittää ison sudin ansiosta ja lakka on koostumukseltaan muutenkin erinomainen. Tätä tulen käyttämään varmasti moneen kertaan :)


2. Noniin, kun pohjatyöt on tehty, on aika lähteä koristelemaan kynnet :) Huom: Tässä vaiheessa lakan on oltava täysin kuiva, koska apuna käytetään manikyyritarroja. Lakkasin jokatoiseen kynteen tavallisen ranskalaisen kärjen ja jokatoiseen puolikkaan ympyrän muotoisen alueen. Laitoin tarrat ensin kaikkiin kynsiin ja lakkasin sitten kynnet yksi kerrallaan. Lakkauksen jälkeen poistin heti tarran pinseteillä. 


3. Lakkauksiin käytin Kicksin ihanaa oranssia Late Sunset -lakkaa. Sen jälkeen odotin lakan kuivumista.


4. Maalasin ympyränpuolikkaisiin appelsiinikuviot käyttäen Oumaxin akryylivärejä. Sekoitin valkoisesta, keltaisesta ja oranssista sopivan värisen seoksen. Viimeistelin kynnet inm Out the Door pikakuivattajalla (joka on muuten ihan huippu ja kuivattaa kynnet TODELLA NOPEASTI ja on TODELLA KESTÄVÄ!! Tuliko jo tarpeeksi hehkutusta? :D )


5. Ne kynnet, joihin tein ranskalaisen manikyyrin, koristelin appelsiinifimoilla. Kiinnitin fimot kynsiliimalla. 6. Valmista tuli! :)


Käyttämäni tuotteet

Essie - Mademoiselle
Kicks - Late Sunset
Manikyyritarrat (MiMax)
Inm Out the Door -pikakuivattaja (CesarsShop)
Oumaxi akryylivärit (CesarsShop)
Appelsiinifimot (MiMax)
Kynsiliima
Mitäs tykkäsitte? :)


Katso myös

13 kommenttia

 1. Ihanat!! Tykkään tosi paljon:)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihanan kesäiset! Oot taitava! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Kuvat on otettu auringonlaskun aikaan, mikä luo myös kivasti kesäisen tunnelman :)

   Poista
 3. Aivan ihanat.. Olisi ihanaa, jos minullakin oöisi noin pitkät kynnet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mulla auttoi kynsien kasvuun yksinkertaisesti niiden lakkaaminen :) Mitään ihme konsteja en ole koskaan käyttänyt, vaan kun aloin säännöllisesti lakkaamaan kynsiä, huomasin etteivät ne katkeilleet enää. Voit toki kokeilla myös kynnen vahvistajia tai kovettajia, jos niistä olisi apua :) Niin ja kynsien pureskelu on sitten kielletty! :D

   Poista
  2. Niin en pureskelekkaan.. Ja olen kokeillut kynnenvahvistajaa ja -kovettajaa.. Mutta eivät ole auttaneet. Täytyypi sitten kokeilla tuota kynsien säännöllistä lakkausta siitä voisi olla apua, kiitos paljon.

   Poista
  3. Eipä kestä, toivotaan että säännöllinen lakkaus auttaisi!

   Poista
 4. Nää kynnet on aivan ihanat! Haluan heti päästä tekeen samanlaiset! Paljon tollaset akryylimaalit suunnilleen maksaa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kiva jos miellytti niin paljon, että haluat itsekkin kokeilla samanlaisia! Nyt vain sitten maaliostoksille!

   Akryylimaaleja on erihintaisia, mutta esim. MiMaxista löytyy 6 tuubin setti, joka maksaa 9,95€: http://www.mimax.fi/akryylimaalit-6kpl-p-3705.html
   Niitä voi ostaa yksittäinkin 4,95€/väri. Akryylimaalit löytyy täältä:
   http://www.mimax.fi/kynnet-nail-art-akryylimaalit-c-51_144.html

   Itse olen aikoinaan ostanut Oumaxi-akryylimaalit CesarsShopista 22,15€/12kpl. Tein niistä esittelypostauksenkin: http://zigiztyle.blogspot.fi/2012/02/acrylic-nail-art-paint-oumaxi.html

   Poista
 5. oi voi mitkä herkut ! :) oot taitava ja ihanasti tehnyt tutoriaalinkin ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Ja kiva, että tuto miellytti!

   Poista
 6. Ihanat! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.