OPI Goes Neon?

OPI on julkistanut ensimmäiset neonlakkansa , jotka tulevat myyntiin kesäkuussa! OPI Outrageous Neons kokoelma sisältää 6 minilakkaa, joist...

OPI on julkistanut ensimmäiset neonlakkansa, jotka tulevat myyntiin kesäkuussa! OPI Outrageous Neons kokoelma sisältää 6 minilakkaa, joista neljä ovat limited edition värejä. Setti sisältää myös valkoisen aluslakan, jotta neonlakkojen värit tulisivat paremmin esille, sekä kirkkaan päällyslakan kiiltoa tuomaan.


Ridiculously Yellow
Formidably Orange
Riotously Pink
Seriously PurpleOPI:n omalla videolla näkyy noiden lakkojen sävyt luonnossa:

Itse en ole kyllä ihan vakuuttunut noista sävyistä. Mielestäni ne eivät ole kunnon neonvärejä, vaan aika "tavallisia" lakkoja. Pienoinen pettymys siis, kun vertaa esimerkiksi Orlyn Feel the Vibe kokoelmaan tai China Glazen Summer Neons kokoelmaan.Mitä mieltä olette? Onko nuo OPIn lakat oikeasti Outrageous?Katso myös

3 kommenttia

 1. Noi orlyn lakat on kyllä tosi ihanan värisiä :) P.S. sula on tooosi kiva blogi, taidankin klikkasta itseni lukijaksin (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Ja ne on kyllä upeita, itse asiassa ostin tuon neonoranssin Orlyn vasta ja lakkasin sillä eilen kynnet :) Siitä on tulossa postaus piakkoin.

   Poista
  2. Niin ja tervetuloa lukijaksi! :)

   Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.