Zigi Ztyle In Association With pretty.fi

Voinpas ilokseni ilmoittaa, että blogi on saanut toisen uuden yhteistyökumppanin, joka on  pretty.fi! pretty.fi on  suomalainen kosmetiik...

Voinpas ilokseni ilmoittaa, että blogi on saanut toisen uuden yhteistyökumppanin, joka on pretty.fi!

pretty.fi on suomalainen kosmetiikka- ja kauneudenhoitotuotteiden verkkokauppa. Valikoima kattaa tuotteita ja välineitä kauneuden-, ihon- ja hiustenhoidon tarpeisiin – kirjaimellisesti päästä varpaisiin :) Myös kynsituotteita löytyy kivasti! :) pretty.fi:ssä on edullista merkkikosmetiikkaa tarjolla, ja valikoimasta löytyy mm. seuraavat merkit: Sleek, MSCHIC, Nfu Oh, Wet n Wild, NYX Cosmetics, Coastal Scents, EcoTools, Lily Lolo, Too Faced ja paljon muuta.

Tästä pääset tutustumaan ja shoppailemaan pretty.fi verkkokauppaan >
pretty.fi nettisivuilla kerrotaan, että heillä panostetaan nopeaan palveluun ja pyritään 100 % asiakastyytyväisyyteen. Itselläni ei ole vielä kokemuksia tuotteiden tilaamisesta, mutta muiden kokemusten mukaan toimitus on tosi nopeaa ja paketti tulee perille parissa päivässä! pretty.fi on myös suosittu suomalaisten bloggareiden keskuudessa. Onko teillä kenties jotain kokemuksia?

Yhteistyökumppanina saan tuotteita testattavaksi ja kokemusteni perusteella sitten arvostelen rehellisesti kyseiset tuotteet. Luvassa aluksi ainakin kaikenlaisia kynsikoristetestailuja! :) Olen kyllä tosi innoissani tästä! :) Toivottavasti tästä on teillekin paljon hyötyä ja saatte hyviä vinkkejä!


Katso myös

0 kommenttia

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.